Artikler > Teknologi

AI software for luksusmarkedet - EPIC GAMES GOOGLE lager mote

Av Einar Eldøy 26.7.2023

EPIC GAMES spillmotorer lager nye franske luksus motevarer

Det blir samarbeid mellom det beste motefirmaet og det beste spillfirmaet om luksusvarer, samt med Google om AI - alt basert på software.

Verdens største gruppe for luksusvarer er et fransk firma LVMH som leverer luksusvarer av mange slag. De selger champagne, parfyme, moteklær, lærvarer, cognac, kostbare klokker og mye mer. De er det mest verdifulle selskapet i Europa, og alt er luksusvare som er på topp prismessig.

Epic Games er et amerikansk video spill og software firma. De er kanskje det mest suksessrike spilogså inngått et strategisk AI partnerskap med Google Cloud De vil bruke Googles teknologier for kunstig intelligens (AI), og forventer å kunne analysere enorme mengder data fra kunder for å forbedre etterspørselsprognoser, tilpasse tilbud til kunder samt strategisk utvikling. Å bygge kompetanse blant ansatte er en del av avtalen.

Det blir AI i luksus- og mote-bransjen, bruk av prompts for ny design, nye konsepter. Det er fantastiske muligheter, men det blir ikke billig. Luksus koster.

Photo by Jaysen Scott