Artikler > Frihet

Finn gode blogger - paradigmeskifte innen kommunikasjon

Av Einar Eldøy 25.5.2023

Et fritt nett gir uendelige muligheter. Gode blogger er grunnlaget for fri tale

Lær deg å publisere hva du vil. Massemedia trenger vi ikke. Let selv og finn - vær tålmodig og grundig og nettet kan gi mye tilbake. Godsaker av alle slag finnes på nettet utenom hovedmediene. Lær deg triksene - søk og finn dine personlige interesser, informasjon du ønsker og god underholdning. Selvstendighet er alt - gir feelgood følelsen. Hold deg unna influencere. Bli fri ved å publisere.

Eksempler

De upopolære bloggene er kanskje de beste - egentlig? Let og finn.

Gode blogger er framtidens medier

Søk og studer det du finner. Du kan lære alt det du vil med litt aktiv innsats, du kan finne ut hva som er sant ved å spørre de riktige folka og du kan få rede på saker media utelater eller spinner om. Du kan gå enda videre og lage film, legge ut video eller bli journalist. AI kommer og kan gi deg effektive svar innen tidens kunnskap. Bli en god prompter og du får mye igjen.

Mainstream media er død, lenge leve nye media med alle som aktive deltakere. Det gode poenget er at når du har kunnskap kan du gjøre det du vil.

På nettet finner du mye: dine likemenn som er de som interesserer seg for det samme som deg, nye meninger, fagstoff, blogger om de store ting og de små ting, alternativer, og mer... Det er bare å komme i gang.

Blogger du selv får du fort egen kunnskap og godfølelsen ved å dele det du vet og kan med andre. Slå av TV'en, ikke les media, men del det du tenker med andre!

Prøv Twitter sin iOS/Android app Periscope som hjelper deg til å bli video-journalist.

Photo by cottonbro studio