Vi vet ikke om det finnes noe univers dagens gjeldende ideer skal dø

Vi vet ikke om det finnes noe univers dagens gjeldende ideer skal dø

kategori: natur

Vi mangler kunnskap om alt fysisk i den verden vi opplever

Vi lever i en datasimulering og alle skaper sin egen verden. Vår subjektive verden vet vi ingenting om rent teknisk, og "The big bang" er det ingen som tror på lenger.

Vi vet faktisk ikke om det finnes noe univers selv om ingen tør si det ennå. Hele vår sivilisasjon kan være et datagenerert hologram. Vi vet ingenting sikkert. Det er på tide å ta det inn over oss, og komme videre til konkret kunnskap om hva vi er.

At vi ikke vet, er et godt utgangspunkt for ny kunnskap for da har vi ingen prestisje eller oppheng av noe slag og kan tenke fritt.

Les mer: Vår opplevde realitet er en datasimulering.

Original tenking

Det er mange mennesker som tenker på uvanlige måter. De stiller spørsmål hele tiden og de ​​aksepterer ikke det offisielle syn. På nesten alle områder ser man dette: Spiritualisme, alternativ medisin, aliens eller fremmede fra rommet, evolusjonsteorien, kunnskap om såkalte historiske sannheter, skjulte agendaer av mange slag - det finnes en rekke ideer i verden der sannheten er vanskelig å finne. Det kan være nyttig for de som vil undersøke å vise en total mangel på autoritetstro og en grunnleggende objektiv og spørrende holdning. All kjent kunnskap er gammel, og ny kunnskap er alt det som ingen ennå har hørt om.

Les mer: Mennesket sover seg gjennom livet, men er et geni som kaster bort mulighetene.

En ny tanke er gull verdt, men kommer sjelden eller aldri.

Undersøkende fri tenking er ikke menneskets store styrke - vi overlater nesten all tenking til profesjonelle "tenkere" som tenker smalt og begrenset på det de få betalt for. Genuin nytenking er revolusjonær og unik. Tenkende generalister som vet mye finnes snart ikke - kanskje noen få.

Det er mange ting vi rett og slett ikke forstår

Listen er lang: Verden vi bor på og de lover og systemer som virker her, klimamodeller, hvordan hjernens kognitive prosesser foregår, hva livet er - for vi kan stoppe det men ikke starte det, det finansielle systemet vi lever i er dogmebasert og styrt av spesialinteresser, hvorfor må det være kriger, hva er det som forårsaker sykdommer som kreft og revmatisme, og livet i de dype hav er bortimot ukjent for oss.

Les mer: Hvorfor lyver de om den flate Jorden?

Det dreier seg om vår viten som er supermangelfull, og en dag vil vi forstå. Dette betyr at våre gamle ideer skal dø, og ny kunnskap komme. Vi vet ennå ikke hva som vil komme, for det er en hemmelighet vi skal finne ut av. Husk at mange er redde når de hører om helt ukjente forhold som skal komme fram.

Mennesket er ustabilt

Dette har å gjøre med måten menneskesinnet arbeider på: Vi er ikke logiske vesener, vi tror ikke alltid riktig eller smart nok, vi godtar noen autoriteter, andre ikke, vi er fulle av følelser, det er spesielle interesser tilstede, vi husker og vi glemmer og det er økonomiske muligheter inne i bildet.

Det eneste stabile for et menneske er mentalt kaos

Vår oppmerksomhet er avledet av underholdning, rutinemessige plikter og tanker basert på falsk lærdom. Ingen klarer å komme til kjernen - kanskje vi blir redde når vi aner sannheten om alt.

Noen av ideene i verden er svært gamle og synes ikke å slippe taket. Vi flirer av mye, men folk gir seg ikke. Vi synes å ønske å ha det på denne måten - det er underholdende. Nå og da må vi akseptere at ideer blir akseptert og ny sannhet er funnet. I forvirringen der vi ikke vet sannheten gjør forfattere og andre gode penger på bøker og filmer.

At Jorda er en kule et enestående eksempel på feiltenking

Vi har virkelig ingen solide bevis på at Jorden er en kompakt helhet og at innsiden er varm og smeltet. Den dypeste hullet vi har boret er ca 12 km og dette er mye mindre enn 1% av veien til sentrum.

Jorda er ikke hul, men det er noe under den flate Jorda.

Vi vet ingenting om Jorda, men dikter opp fantasier som noen insisterer på å lære bort til alle. Det er ikke lett å forstå hvorfor all kunnskap skal være sentralt styrt, og bare finnes i en versjon

En gang var jorda flat for alle mennesker, men nå vet vi mer, nemlig at den faktisk er flat. Aksept for dette fakta går langsomt, selv om mengder med konkrete bevis finnes. Gjennom tidene har spekulasjon ført oss inn i begreper som underverdenen, underjordiske riker, helvete og til og med bebodde verdener. Flere teorier om jordas skall har blitt lagt frem, og selv i våre dager er det noen mennesker som ikke vil la det være - de hevder at Jorda er hul uten noen form for bevis.

Forskere tar feil hele tiden

Forskere er våre mestere som konsekvent har vist mangel på kunnskap om de fleste ting i prosessen med menneskelig læring - de hevder at tyngdekraften og moderne forståelse av planetdannelse gjør det sikkert at Jorda er massiv med en smeltet kjerne. En hul Jord ville ha mye lavere tyngdekraft. Det kan være varmt der inne, men vi vet ikke sikkert hvor dypt det går - vi har aldri vært der, det har ikke blitt målt. Skal vi ta dette alvorlig eller bare le?

Les mer: Tyngdekraften gravitasjon er en illusjon, eksisterer ikke og fins ikke.

Eksperimenter med dyp boring har vært foreslått, men aldri realisert. Så hva er det å lure på? Spekulasjonene vil fortsette - husk at vi aldri har vært der så vi vet ikke hvordan jorda er under føttene våre. En dag vil vi sikkert vite det.

Frykt ikke - det er ingen å være redd for der ute. Lås opp for ny kunnskap.

Tenk fritt du som er naturlig nysgjerrig

I mellomtiden er det sikkert at vi bør spekulere - lage hypoteser - teste dem - så vi kan si at de ikke lenger er hypoteser. Det handler også om å ha frie tanker: tør du det?

For en dataprogrammerer er det mye enklere hvis det ikke finnes noe univers, for det er mye enklere å programmere en klode som vår Jord uten et univers å programmere i tillegg. Lever vi i en simulering - hva tror du?

En dag vil vi vite alt, men i dag vet vi faktisk nærmest ingenting. Det er mye som bevisst holdes skjult for oss. Ikke en gang flat Jord er alment akseptert.

Les flere artikler på NyttNorge. Se emnene våre og bruk søkefunksjonen. Stopp, tenk og gjør det.

Linker

Holografisk 3D projeksjon snart en virkelighet.

Skole er indoktrinering for å begrense deg.

Les også: