Vi spesialiserer oss bort fra virkeligheten

Vi spesialiserer oss bort fra virkeligheten

kategori: økonomi

Flere og flere får jobber som er så enkle at det går på helsa løs

Etter kort opplæring arbeider man med sterkt repetitive oppgaver som kun krever at man holder seg våken. Alt er lagt opp på forhånd av en systemdesigner og implementert slik at kostnadene holdes nede. Dette er ikke godt for noen i det lange løp, og mentale problemer blir resultatet. Snart er det bare slike primitive jobber igjen, og hva gjør vi da?

Det hele er nøye planlagt: De superrike jobber for de som vil styre verden, resten skal bli fattig masseproletariat. Planen om herredømme over verden vokser fram.

Det blir for lite krevende, du er gløgg og flink, og det her blir dumt. Du blir en maskin og det har du ikke godt av. Nekt å delta, forlang en interessant jobb der du er.

Ensformigheten i jobbene blir stadig mer enorm, og de venter bare på å kunne erstatte oss med roboter.

Les her om hvordan 8 timers arbeidsdager ødelegger livet ditt.

Dagens jobber har mistet sitt menneskelige ansikt, og vi styres hensynsløst av teknologi og vekst. Uttrykket "å sitte i kassa på Rimi" brukes feilaktig om en jobb som er primitiv. Faktum er at den kan være skikkelig interessant og utviklende hvis den legges bredt opp med variasjon, kundekontakt, personlig utvikling, tilpasset arbeidstid, smiling og hilsing, produktopplæring og mer.

Det beste er alltid å jobbe for seg sjøl som sin egen herre.

Les mer: Bruk White Label produkter dra nytte av det andre har gjort.

Du må ikke selge livsenergien din for penger - les om det her.

Les flere artikler på NyttNorge. Se emnene våre og bruk søkefunksjonen eller les de anbefalte artiklene våre. Stopp, tenk og gjør det.

Les også: