Vi er adrenalin junkies alle sammen

Vi er adrenalin junkies alle sammen

kategori: frihet

Ingen ro i sinnet står på hele døgnet aktivitet er ordet

Du er full av energi, sterk, litt som supermann, kjenner kraften vokse i deg. Våkner og merker det, uroen i sinnet, lengter etter noe action, skal bli godt å komme i gang. Klokken ringer og du må opp, heit dusj, glovarm kaffe, sensasjonelle overskrifter overalt, tøff transport til jobb, trengsel, trafikk, knallhard musikk i øret, heftig stressende jobb, er under press hele tiden, transport igjen, kjappe talk shows, reality TV, se på sport, fantastiske restaurantmåltider og en dose krisenyheter før du legger deg.

Audiovisuell herjing holder hodene fulle i mange timer. Hjernen slites ned mot minimum i det lange løp.

Listen med alt er uten ende

Så blir det Øya og den må du få med deg, går ikke uten. Ved siden av er det Munch/van Gogh utstilling, og den må du få med deg også. Eller reis bort billig på en hurtig-tripp i uka, fly er billig nå. Husk treninga, det er faktisk noen dager siden sist nå. Golf hører med, reis over grensa og få litt forandring sammen med broderfolket. Barnehage sa du, ja det begynner jo også nå, hentingen passer alltid dårlig. Har glemt ukeplanen til ungene, det må vi ta i kveld.

Her kan du herje og få fart på saftene i kroppen, la potta blåse fritt er herlig.

Litt ekstremsport i helgene så blir det bra. Du føler deg som en kanin, du må gjøre noe hele tiden, eller er du en hamster i et løpehjul, kanskje det, løp, løp.

Ofte er det overtid også, eller du reiser vekk på en konferanse.

Må ha noe å gjøre på, tenke på, se på, hva som helst, kjøre en tur på motorveien og se hva du tør, greitt å leke litt og tøye grensene. Aldri hatt purken etter deg, kunne teste om det er mulig, gjøre noe drøyt på veien, kanskje de er der.

Mer mer opp opp, hele sommeren går med, fra sted til sted, ofte utlandet også, de er de beste.

Eller styr alt selv, ta kontroll, få frihet

Slik er livet og stadig flere blir kronisk trette. De som bryter ut kan stå opp når de vil og velge resten helt selv. Mange sier de greier dette bra og mange elsker det simpelthen, de er ikke kronisk trette ennå.

Opp i høyden må vi, kjenne suget, ikke litt, men mye og ofte.

Valget er ditt, og du bestemmer. Å reflektere over hva du gjør livet ditt til er en god start - tankene dine skaper livet ditt. Husk at å finne roen er en tilvenning og en utvikling, og har man ro kan man planlegge og gjøre det man vil.

Se en av filmene på lista vår.

Her kan du lese flere artikler fra listen over våre spesielt anbefalte.

Les også: