Våre meninger koordineres og brukes mot oss

Våre meninger koordineres og brukes mot oss

kategori: frihet

De leder oss massene fram mot målet sitt

Vi begeistres, vi er med hele tiden, for det er en spennende reise vi er med på i forbrukersamfunnet. Det er kontinuerlig nye og innovative produkter med stor nytteverdi å dele hele tiden - vi bare må ha det alt sammen.

Vi har nå akseptert fullt ut at vi blir manipulert i stor skala, og våre ideer formes for oss basert på våre innerste ønsker. Har man klikket på en link, vet de det, og kan straks gi deg mer. Saker settes i sving og rulles ut via media, tilstelninger og utvidet bruk av kjendiser og markedsføring. Det er store systemer i sving, og en slags maskin som kontinuerlig kverner fram våre behov.

Les mer: All informasjon er propaganda

Tror du at mediene ikke er styrt? Meldingene koordineres perfekt i alle medier, ord for ord, over hele verden. De forteller oss hva vi skal mene og føle.

Fra gamle og dumme dager: En klassisk propaganda/markedsføringstekst

Politikere, bedrifter og organisasjoner bruker teknikkene. Det kalles ofte public relations PR eller informasjon, og dreier seg om å få deg til å følge de tanker og ideer mange andre følger, eller med andre ord gjøre deg til en i massen. I bunnen ligger våre innerste ønsker. Vi er ikke innbyggere og enkeltmennesker, men forbrukere i en massekultur.

Komplett kjendishysteri og meningsløs reklame: Har du Omega-klokka som George Clooney har?

Les flere artikler på NyttNorge. Se emnene våre og bruk søkefunksjonen. Stopp, tenk og gjør det.

Linker

Les hva de ønsker: At du skal forsvinne som individ og bli en i massen

Her kan du lese en klassiker innen markedsføring/propaganda: Amerikanske Edward Bernays bok: Crystallizing Public Opinion

Massepsykologi i finansverdenen

Her kan du lese flere artikler fra listen over våre spesielt anbefalte.

Les også: