Tren deg opp til å tro på deg selv

Tren deg opp til å tro på deg selv

kategori: frihet

Du har fantastiske skapende ressurser som er gitt deg

Jo mer du kjenner deg selv, jo mer klarhet finner du. Et gammelt egyptisk ordtak sier at jo bedre du kjenner deg selv, jo nærmere kan du komme de som har skapt verden.

Kjenn deg selv, og det er å gå inn i et langsiktig kontinuerlig arbeid. Grunnlaget for et godt liv er at du tror på deg selv og kjenner deg selv. Begge deler kan du bestemme deg for og arbeide for, være fokusert, arbeide kontinuerlig og realisere deg selv. Velge selv hva du vil, ikke sammenligne med hva andre gjør, ikke kritisere eller vurdere deg selv, bare observer og hold det gående kontinuerlig, og lær av alt. Ikke la deg styre utenfra, for de vet ikke det du vet: Hva du selv vil.

Ikke heng deg opp i ting, for selv om du prøver og prøver kan det være umulig å nå fram. La ting gå videre om nødvendig, og du skal se at alt som skal til blir gjort. Reduser egeninteressene, ha få ønsker og gjør alt enkelt. Den som vet at nok er nok, vil alltid ha nok, og vil vinne verden.

Les mer: Lag din egen spenningsfylte tenketank.

En vurdering gjelder hele tiden og det er å ikke la det du du gjør gå ut over naturen og andre skapninger. Den innebyggede loven i alt er naturretten.

Les mer: Naturretten gjelder alt og alle i vår felles verden.

Du er gitt kraft, kanskje mer enn du aner, test deg selv, gå ut av komfortsonen din og inn i et nytt landskap.

Viljen din velger virkeligheten din

Mange teknikker og teorier finnes og du kan studere disse, men det viktigste er din egen vilje. Du er ikke lik andre, du er ikke i massen, du er ikke konformist og du er individualist.

Det viktigste av alt er å tenke selv, for det er der det begynner. Finn denne begynnelsen, og da er alt mulig. Hvem du er, er begrenset av hvem du tror du er.

Les mer: Personligheten og virkeligheten er nøyaktig slik tankene er.

En mangfoldig og rik verden trenger deg. Tren deg opp til å tro på deg selv. Du finner mye å starte utviklingsarbeidet med når du begynner å sette tankene og viljen din inn. Bekreft viljen din og kraften din hver dag.

Les mer: Mennesket (du) er et geni som kaster bort mulighetene og sover gjennom livet i vanemessige oppfatninger.

Les også: