Transhumanistisk agenda fosser fram

Transhumanistisk agenda fosser fram

kategori: teknologi

Styrket ytelse kommunikasjon for alle ting på vei

Snart skal alle ting og skapninger kunne kommunisere med hverandre med teknologiske digitale hjelpemidler. De skal ha digitale hjelpemidler til forbedring av sine fysiske og mentale ytelser. Tenkingen skal skje med assistanse av datakraft, algoritmer og kunstig intelligens, og de fysiske ytelser forsterkes med ekso-skjeletter. Vi trenger et grensesnitt - et interface - for å få dette til. Arbeidet med det er godt i gang.

Transhumanismen vil skape overmennesker/übermenschen. Ideen om overmennesket er gammel: Man skal skape overmennesker med teknologisk støtte til forbedret tenking, utdannelse, bevissthet og handling. Det er teknologi som skal fikse alt, og gi mennesket nye forbedrede evner.

Tyske Nietzsche lanserte ideen om overmennesket - populær tanke.

Nærkommunikasjon i form av NFC Nearfield Communication eller Bluetooth kommer til oss nå for fullt, og er radiokommunikasjon mellom mobile enheter. Man kan bruke dette til betaling, adgang, billett, identifikasjon, utveksling av data og egentlig overalt hvor kontaktløs kommunikasjon over korte distanser kan brukes. Kredittkortene er definitivt på vei ut. I en transhumanistisk verden kan ens hjerne delta direkte i denne kommunikasjonen.

Les mer: Bitcoin med kryptert blockchain all finans handel aktivitet i hele verden

Små komplekse datamaskiner som Apple Watch øker funksjonaliteten og den teknologiske bredden, men Apple Watch er ikke er en klokke, den er begynnelsen på utvidet kommunikasjon mellom maskin og menneske.

Soldater med ekso-skjelett og datamaskin

Heseblesende utvikling

Apple, Android og alle de andre er i utviklingsfase nå, og ny teknologi patenteres og utvikles. Synkronisering av data og lagring av data i skyen er vanlig allerede. Androidutviklere får også informasjon fra Google om NFC, Apples utviklere om iBeacon og Bluetooth. Det teknologiske nettet snøres sammen.

Radiosignaler og teknikk fikses lett men konsekvensene skjønner vi ikke helt.

Det skal se ut som det går framover

På overflaten presenteres dette som et steg videre fordi det skal bli lettere for deg å huske passord, betale og identifisere deg. Du skal slippe å drasse rundt på papirer. Alt dette er greit, men finnes det andre løsninger? Hvorfor skal vi egentlig identifisere oss og betale for ting? Kunne ikke det vært unngått? Burde ikke en åpen og fredelig verden der alt er tilgjengelig for alle vært målet?

Les mer: Tingenes internett The internet of things IOT skrekkfylt teknologisk framtid.

Forsterkede mennesker som er bedre enn oss

Nærkommunikasjon er en del av den transhumanistiske agendaen for å smelte menneske med maskin. Den våte drømmen til de som styrer er at vi alle har en chip under huden og skannes hvor enn vi går. Noen mener chippen kan bidra til bedre kommunikasjon mellom enkeltmennesker.

En enkelt tatovering identifiserer deg .

Hvis samfunnet baserer alt på chipen vil det være utrolig enkelt å kontrollere oss: de kan bare skru av chipen og du kommer deg ikke inn i huset ditt, får ikke kjørt bilen din eller tatt offentlig transport, du får ikke kjøpt mat eller ting du trenger og de kan vite nøyaktig hvor du er til enhver tid. Teknologien fins, det er bare at de ikke har fått oss til å akseptere det ennå.

Vi skal alle inn i et virtuelt fengsel men litt om gangen

Obligatorisk chipping ved fødsel av alle barn i verden er det endelige målet, og samtidig vårt endelige fengsel.

Mange muligheter men man får neppe noe valg

Så hvordan skal de få oss til å akseptere noe så absurd? De tar det stegvis. Om ikke lenge er de gamle papirpengene borte og alt går via kort, kort som allerede er koblet til globale databaser med info om deg. De vet allerede hva du kjøper og hvor, og de lager prediksjoner sa de kan finne ut hva du har tenkt å gjøre.

Så vil de innføre nye kort som er mindre og "smartere", integrert i telefonen din eller i klokka di, og snart har du en tatovering på håndleddet, som er det siste steget før du har det under huden.

Les mer: Teknologi skal bli vårt nye altomfattende fengsel for livstid.

Det eneste som kan stoppe dem er at man sier nei.

Linker

Tatovering for å monitorere pasienter

The most practical, creative ways to use NFC with your Android device

Sony Xperia M brings BRAVIA NFC remote hook-up to mass market

Google Wallet

Apple gets patent for NFC-based data exchange system and Apple Pay is here

NFC og Android utviklere

JANA: Eighty-five percent of the world’s mobile users are on restrictive pay-as-you-go plans. Some must work three hours to pay for one hour of connectivity. They can afford to use yur app.

Ta på deg roboten din og bidra i utviklingen

Les også: