Takk kjære psykopater for dere viser meg vei

Takk kjære psykopater for dere viser meg vei

kategori: frihet

Press

Takk kjære psykopater for at dere presser meg. Det blir så lett å forstå at det er feil når jeg blir stressa. Ser jeg dere, eller hører dere snakke, holder jeg meg unna for jeg vet dere prøver å lure meg. Jeg ser på hva dere gjør og vet at sannheten er nærmere det motsatte. Dere forstår ikke hvordan verden fungerer. Alle krefter som dytter har en like sterk kraft som dytter tilbake. Presser dere meg hardere, så presser jeg hardere tilbake. Det er en kamp dere ikke kan vinne, for vi er de mange, og dere er så få.

Mat

Takk kjære psykopater for at dere forgifter min mat. Det blir så lett å for meg å forstå at jeg må passe på hva jeg spiser. Ser dere ikke at flere og flere spiser økologisk mat? Jeg får lyst til å slippe å handle i butikkene deres og heller dyrke selv. Naturlig og vilt er alltid bedre.

Medisiner

Takk kjære psykopater for at dere dreper oss med medisiner. Det blir så enkelt for meg å se at dere ikke kan gjøre oss friske, og at jeg må ta ansvar for meg selv. Med sunn mat og lite stress blir vi ikke syke, og trenger ikke legene deres. Uten frykt for døden kan vi endelig slappe av.

Distraksjon

Takk kjære psykopater for at dere distraherer meg. Det er så lett å unngå, for jeg bare deltar ikke. Jeg har ikke facebook, jeg spiser sunt. Jeg ser ikke på TV, jeg drikker ikke alkohol. Jeg tar ikke medisiner, jeg har ikke telefon. Jeg følger ikke sport eller nyheter, jeg kjøper ikke maten deres, drikker ikke vannet, jeg gjør det jeg selv føler er riktig. Takk for at dere hjelper meg å fokusere på det som er viktig.

Utdanning

Takk kjære psykopater for at vi ikke lærer noe på skolen. Det skaper et tomrom i meg som må fylles. Jeg leser om alt dere vil at jeg ikke skal vite, og er helt våken. Det jeg selv lærer meg deler jeg videre med andre, og vi snakker sammen. Vi ser hvordan dere jobber, og har fått nok.

Forandring

Takk kjære psykopater for at dere hjelper meg å se. Jeg ser hva dere gjør, og vil ikke ha det. Alt dere tar på er feil, uten empati, uten følelser og sjel. Det dere lager er bare ekkelt, stygt og lukter vondt. Magien deres feiler, og dere taper, dere får ikke bruke oss lenger. Jeg vet dere ikke sover og prøver så hardt dere kan, men vi er ustoppelige, vi de mange, og vil trampe på dere få.

Fred

Takk kjære psykopater for at dere viser vei. Vi er ikke som dere. Vår religion er ikke penger, ikke status, ikke makt. Vi er fredelige, kjærlige, og ønsker ikke noen noe vondt. Men dere forstår ikke det, og hater oss, for dere er så syke. Dere prøver så inderlig hardt å gjøre oss som dere, men får det ikke til. Men ikke gi opp, psykopater, vi er våkne, og ser hva dere vil.

Les flere artikler på NyttNorge. Se emnene våre og bruk søkefunksjonen. Stopp, tenk og gjør det.

Les også: