Svartedauen kommer tilbake: skremselspropaganda om virus og våtdyr

Svartedauen kommer tilbake: skremselspropaganda om virus og våtdyr

kategori: helse

Vaksine og virus er basert på feil og mangelfull vitenskap

Ikke la barna dø sier de, og man tar blodprøve av et barn for å sjekke hva som feiler: først var det fuglevirus, i noen måneder var det Ebola, så Zika-virus, Korona og hva blir det neste i en lang rekke. Mutasjoner, dyrevirus - det skal ikke ta slutt.

For ganske få år siden kunne man ikke vaksinere mot virus. Slik er det ikke nå lenger, for det er mange virus og vi har fått mange virusvaksiner, og det vil bli flere. Vaksinebegrepet er utvidet til å kunne brukes mot sykdommer man allerede har, slik som kreftvaksine. Begrepet kreftvaksine forsøkes etablert både for kreftpasienter og de som ennå ikke har fått kreft. Medisinindustrien er begynt å kalle HPV-vaksine for en kreftvaksine. Svartedauen var en bakteriebasert byllepest (sier de) som smittet ved berøring av de sykes byller, men nå blandes bakterier og virus i et eneste farlig og smittsomt samrøre.

Les mer: Korona covid-19 falsk pandemi for kontroll - vaksiner og virus brukes til å skremme oss.

Medisinindustrien er en propagandagigant

Medisinindustriens nye prosjekt vaksiner mot viruser er under oppbygging i

"klassisk propaganda-stil."

Etabler temaet forsiktig og i milde former uten å skremme noen, først i noen spredte lokasjoner så du har noe å vise til, bygg det så gradvis opp i dybde og bredde, gjør det globalt, involver verdens helsemyndigheter lokalt og globalt, skaff villige investorer til finansiering og sirkuset er i gang. Så er det bare å høste profitten.

Virusindustrien er ustoppelig, og bak skjuler det seg en hensikt: De vil skremme oss og gjøre oss lydige.

Les mer: De dikter i hop nye vaksiner for å feste grepet og bygge ut leveransesystemet.

De truer oss og sier ny at "Svartedau" pest kan komme fra dyr

Mediene får materiell og presentasjonsinstrukser og er villig med for de er fullt ut kontrollert og diktert. Målet er at vi alle skal vaksineres, og intektstrømmene til medisinindustrien og investorene vokser til himmels. Vi har sett spredte forsøk på storskala vaksinering via HIV/Aids, svineinfluensa, fugleinfluensa, kreft, rotavirus og HPV vaksiner som alle har gjort oss klar for det store som er faren for pandemi, eller om du vil en ny svartedauen. En gang var det siste nye MERS Middle East Respiratory Syndrome som kommer til oss ved smitte fra dyr, men etter Wuhan skal det bli mer.

Klassisk propaganda: Ny film om Svartedauen er ren propaganda

Les mer: Ta vaksine farlig skader deg og gjør deg syk for livet. Vaksinasjon trengs ikke for teorien holder ikke.

Flåttvaksine

Avisene kan melde - år etter år - at en flåttvaksine er på vei og at alle barn og voksne kan få den. Den er testet på 300 personer og ingen bivirkninger er konstatert i noe land. Husk at det er millioner av nordmenn som beveger seg fritt i naturen, og det er ca. 2-300 personer som får borreliose av noe slag, og de fleste blir helbredet. Å teste 300 personer for bivirkninger over kort tid kan neppe gi statistisk signifikante verdier. Som vanlig med vaksiner er problemet flåttbitt og borreliose "globalt", og det anerkjente legetidsskriftet The Lancet går god for vaksinen. Alle internasjonalt kjente typer av borreliavirus skal kunne tas med denne vaksinen og utviklingsarbeidet fortsetter.

Flåttvaksine er rent nonsens

Les mer: Vaksinestriden betent kritikk overses, saklighet minker, propaganda øker. Øket personlig aggressiv kritikk kan bringe oss videre.

Agendaen er nå klar til bruk mot oss

Det siste nå er at det er minst 850.000 eller 320.000 virus (tallet er helt meningsløst for det er umulig å anslå) ute i naturen som venter på å bli oppdaget, og som alle sirkulerer hos dyrene og som nå kan smitte oss. Forskere sier at å identifisere disse virusene som kan spre seg til mennesker kan hjelpe til med å hindre fremtidige pandemier. En slik uttalelse er selvsagt helt meningsløs - det er aldri vist at dyr smitter mennesker slik.

Det vil koste enorme summer å finne ut av dette, kanskje så mye som USD 50 mrd. Det første forskerne (les medisinindustrien) vil gjøre er å prøve å forstå hvilke mekanismer som gjelder, for hittil i menneskehetens historie har ikke dette vært noe problem. De store pandemiene som svartedauen ca. 1350 har vært byllepester eller bakterielle pester som kunne spre seg så dramatisk på grunn av manglende renslighet og dårlige sanitærforhold hos befolkningene.

Oppfør deg normalt, vask henda hvis du er skitten.

Det som skjer videre er det allerede lagt planer for

Nå er introen til propagandakampanje "Virus overalt, vaksine til alle" gjort, og nå skal saken utvikles i klassisk propagandastil med full mediestøtte uten krav til dokumentasjon, egne undersøkelser og kritisk sans. Vårt eget helsebyråkrati og legene er villige og nyttige idioter i spillet om penger og kontroll som dette er. Virus skal skremme oss, pengene skal rulle inn til aktørene i medisinindustrien og kontrollen over oss skal bygges ut.

Tiltakene skremmer. Det blir avstenging, restriksjoner av alle slag, tvang som viser vei til neste fase: lydighet for alle når neste virusbølge kommer, når neste virusmutant kommer, når ...., når ...., når myndighetene trenger tøffere midler.

Det som nå er planlagt er et samfunn styrt av virus og smitte uten frie mennesker.

Linker

CDC WITHOLDING INFORMATION! 1,170 DEAD Following COVID Injections: Almost Twice as Many Deaths as Found in VAERS

Flåttvaksine

320000 virus i skogen

Dyrene som har virusene er immune

Les også: