Staten styrer alt og kontrollerer media som lurer oss med falsk sykdom og vitenskap

Staten styrer alt og kontrollerer media som lurer oss med falsk sykdom og vitenskap

kategori: økonomi

Staten følger agendaen og har en langsiktig plan

Vi har allerede vist at Norge ikke er et demokrati, men et organisert slaveri. Alle som bor i Norge og kaller seg "norske" er slaver for de internasjonale herrer som egentlig styrer Norge.

Politikere er spesielt utplukket for sin naivitet, og tror de gjør noe bra når de lager utdanning som gjør deg dum, tillater salg av giftige kjemikalier forkledd som mat, gir deg behandling og medisin som gjør deg syk, og lager flere og flere regler som bare stresser deg og tar fra deg din frihet. Det siste trikset er å stenge ned landet med en pandemi uten faktisk grunnlag og med falsk vitenskap.

En gjennomsnittlig nordmann som går på jobben hver dag bruker mer enn halvparten av all sin tid her i livet bare for å skaffe nok penger til å ha en liten leilighet og mat. De fleste tror det er bra i Norge, for i andre land er det jo mye verre.

Staten kontrollerer alt

Siden staten godkjenner alt av virksomhet i Norge, både offentlig og privat, har de full kontroll på hvem som hjelpes fram, og informasjonen du har tilgang på. Penge-støtte til media sørger for at noen få er store. Du har ikke lov til å lage din egen radio-kanal eller TV-kanal, du må ha lisens. LO, som er nært knyttet til Arbeiderpartiet, eier A-Media, som igjen eier TV-kanaler og masse lokale aviser og nyhets-sider.

NRK, som er den eneste riksdekkende radio-kanalen og Norges største TV-kanal, er statlig. De tvinger deg via skatten til å betale et årlig beløp til NRK som er en ren propagandakanal. Fra 2019 er betalingen lagt inn i skatten for ytterligere å skjule hva som foregår.

Les mer: Korona covid-19 falsk pandemi for kontroll

Staten har også eierinteresser i teknologi- og energiselskaper som Telenor og Statoil. Energi-produksjon i Norge er stort sett statlig, og staten har kontroll over alt av infrastruktur. Vegvesenet, som også bygger mye teknologisk infrastruktur for overvåkning, eies av staten. Kommunene eies også av staten, og dette inkluderer transportselskaper og offentlig kommunikasjon. Staten finnes over alt.

Nytt Norge norske barn hjernevasket Skolen handler om å hjernevaske alle barn.

I skolen forteller de deg hva som er riktig og tvinger deg til å gjenta det uavhengig om det sant eller ikke. De som gjentar det de sier med høyest nøyaktighet belønnes med bedre betalt jobb og høyere status. Alle blir hjernevasket systematisk fra de er små.

Du kan heller ikke bare lage en barnehage eller skole. All utdanning må være godkjent. Det er til og med problematisk å ta barna ut av skolen og undervise dem selv. Staten vet nøyaktig hva barna dine bør lære for å bli lydig og gjøre som de vil.

Les mer: Hjemmeskole er mye bedre enn statlig skole

Alle firma som tjener penger er registrert i staten, og de kan når som helst stenge forretningen din ved å kreve ekstra skatter, drive bokettersyn eller finne på ting du har gjort galt.

Statens helse-anbefalinger gjør oss syke

Noe av det viktigste for at du skal ha et godt liv er å ha god helse. Staten i Norge har tatt på seg å fortelle folk hva som er sunt. Disse anbefalingene er basert på såkalt "forskning" og statistikk. De har satt opp egne kanaler for formidling av disse ideene. Alle leger, helsearbeidere, sosialarbeidere, lærere og foreldre får opplæring via media og utdanning slik at disse tankene blir gjennomført i praksis. Personlige trenere og "ernæringsfysiologer" er en del av stadig nye grupper av mennesker som gjentar det Staten har fortalt dem om kosthold uten å tenke selv.

Problemet er bare at vi er syke, og det blir bare verre og verre. Tusenvis av Nordmenn får i dag sykdommer som ikke eksisterte tidligere. Autisme, diabetes og ADHD hos barn har aldri vært mer utbredt. Til tross for at det åpenbart har med medisiner og kosthold som Staten har promotert å gjøre, skal vi bare dyttes ennå hardere i den samme retningen. Det er helt klart at Staten ikke ønsker oss det beste og vi kan bare konkludere med at de har en plan om å forverre vår helse og gjøre oss svake. Enten er de bare ekstremt inkompetente eller så gjør de dette med viten og vilje.

Les mer: Ketogent kosthold gir deg masser av energi

nytt_norge_ris_brod_potet Vi bor i et kullhydratland

Ris, brød og potet er anbefalt av staten, men spis mye karbohydrater og du er på vei mot fedme og sykdom. De statlige kostholdsrådene er totalt feilaktige og helsefarlige for vi blir bare sykere. Dreper de oss?

Forskning og statistikk er kontrollert

Anbefalingene de kommer med er visstnok basert på forskning. At de er svært selektive på hvilken forskning dette skal være og hvorfor de velger å overse forskning som viser det motsatte av hva de promoterer bekrefter ideen om at de har en bevisst plan. De fremstiller det som om ideene kommer frem via uavhengige forskere som kommer opp med objektive sannheter, som media så rapporterer fordi de ønsker at folk skal være opplyste.

Sannheten er at Staten bestiller forskning som skal vise det de ønsker, og at de så sprer disse usannhetene gjennom media og utdanning som de kontrollerer for å lure befolkningen til å tro at det er sant. Det er bare de forskningsprosjektene som forsterker tankene bak planen som det bevilges midler til. Slik unngår de å bli avslørt. Det er derfor vi tror det vi tror, Staten hjernevasker oss med hensikt og lurer oss til å tro at det sant ved å bruke falsk forskning.

Les mer: Skole er indoktrinering

Folkehelseinstituttet, universitetene, Statistisk sentralbyrå og en myriade av andre organisasjoner er med på å sementere disse usannhetene, og få dem til å virke troverdige. Representanter for disse får trening i hvordan de skal oppføre seg i media, og vanlige nordmenn ser ingen grunn til å tvile. Den enorme medie-dekningen, den samkjørte linjen og mangel på alternative forklaringer får folk til å tro at det de sier er sant og til å stole på.

Staten handler og media forsvarer dem

Det er mange eksempler på at Staten via media rett og slett har løyet for Norges befolkning. Ofte ser vi staten, media og skole følge de samme anbefalingene og konklusjonene som det som skjer internasjonalt. Dette er fordi Norge ikke har eller har hatt selvstyre. Vi er en koloni styrt direkte av internasjonale interesser. Media og statene over hele verden er mer eller mindre samkjørt når det gjelder tolkning av vitenskapelige data eller politikk.

Nytt Norge ebola leger skuespill media juger Falske bilder om Ebola

Da media maste om Ebola fikk vi ofte se disse skuespillerne som spilte leger og afrikanere som lot som om de var syke. Ikke tro på noe media forteller deg, for det meste de viser deg er arrangert for å styre tankene dine og fylle deg med frykt.

Les mer: Ebola - falske epidemier designet for total kontroll

Vi ser falske sykdommer som er overalt i media i en kort periode, som så forsvinner og blir erstattet med nye. Det fins alltid noe de skremmer oss med. AIDS, Ebola, Zyka, svineinfluensa, hønseinfluensa, lakseparasitter, reinsdyr-sykdom og frykt for bakterier er noen av de tingene som vi har blitt lurt av. Alt dette er enten overdrevet eller fullstendig oppdiktet. Resultatet er at vi godtar medisinering som gjør oss ennå sykere, og at vi lever livene våre i fullstendig frykt. Det er tanke-kontroll. Det vi tenker blir det vi gjør.

De styrer hva vi tenker, sier og gjør

Alle disse nyhetene påvirker handlingsmønsteret vårt, og forvrenger våre tanker om helse, sykdom og verden generelt. De bruker så vår frykt til å lure oss til å tro at vi trenger dem og at det de gjør er nødvendig. Vi sitter bare passivt og venter på at politikerne skal komme med løsninger på problemene de selv har skapt, for det er det vi har blitt trent opp til å gjøre. De bestemmer og vi skal bare finne oss i det.

I tillegg til helse og kosthold, lurer de oss når det gjelder det meste annet. De fleste kriger, som krigen mot terror, er falske, innvandringen er fullstendig fabrikkert for å skape sosiale ulikheter og øke behovet for overvåkning og politi, økonomien er kunstig dårlig slik at vi må fortsette på jobben og kaste bort tiden vår, utdanning lærer oss unyttige ting og gjør oss dumme, og hele verdensbildet vårt med den spinnende planeten i et uendelig verdensrom er en fullstending fantasi.

Les mer: Lovene gjelder ikke for deg

Staten trenger kriminalitet og problemer for å være nødvendig, og dette garanterer at ingen av våre problemer noensinne kommer til å bli løst. Prisen å betale for et nogenlunde trygt samfunn med minimal infrastruktur er stress, overvåkning og konstant trussel om vold hvis du ikke gjør akkurat som de sier. Politiet er ikke der for å hjelpe deg, de er der for å sørge for at du er lydig.

nytt_norge_ Vi hadde mye blå himmel før chemtrails ble alminnelig - de skal ta oss.

Les mer: Chemtrails eller contrails - de sprayer himmelen med kjemikalier

Ser du alt dette?

Forandringene i samfunnet skjer så sakte at vi ikke legger merke til det. Vi husker ikke lenger hvordan en blå himmel skal se ut, hvordan det var uten kamera overalt og hvordan livet var mye mindre stress uten mobiltelefoner, internett og teknologi.

Bare for 50 år siden var all maten økologisk og inneholdt mye mer næring. Vi fikk ikke kjøpt pulver-mat med E-stoffer. Vi kunne gjøre ting uten lisens, og trengte ikke ansiktsgjenkjenning og fingeravtrykk for å reise. Ingen ble vaksinert for sykdommer som ikke eksisterte, og overvekt og livsstilssykdommer var sjeldent, for vi satt ikke foran skjermen hele dagen og kjedet oss. Mye var virkelig bedre før og mye av det vi blir utsatt for i dag er helt klart ting vi kunne klart oss uten.

Les mer: Til deg som fornekter sannheten

Staten fortsetter å lure oss hver eneste dag gjennom media. Ikke tro på et eneste ord av det de forteller deg, for det er mest sannsynlig ikke sant. Prøv en måned uten TV, aviser eller stats-støttede internett-sider, og du kommer til å se hvor lite du trenger det. Hvis du erstatter tankene og frykten de fyller deg med med dine egne blir livet ditt automatisk tatt i en annen retning, en retning som du selv er sjef over. Nyheter er ikke det de forteller deg, det er det du opplever selv.

Linker

Les også: