Større åpenhet etter 22/7 kommer ikke

Større åpenhet etter 22/7 kommer ikke

kategori: frihet

Etter hendelsen 22. juli 2011 skulle vi arbeide for et mer åpent samfunn

De to 22/7 angrepene i 2011 der 77 personer ble drept kalles i utlandet de norske angrepene. De sier det var en gjerningsmann alene - en ensom ulv - som gjorde alt dette alene. De sier han leide en passende gård, bygget den svære bomben, skaffet biler og våpen, uniform og penger helt alene. Dette kan umulig være sant. Breivik ble heller aldri positivt identifisert som sjåføren av bilen med bomben, og ingen så ham gå derfra til den parkerte bilen som kjørte til Utøya. Denne saken er innhyllet i uklarheter, og det reelle innholdet skjules for oss av vår egen stat og myndigheter.

Staten og myndighetene har en plan de følger

Resultatet er klinkende klart, dette er et ledd i en plan for å innføre mer kontroll og overvåking. Pratet om større åpenhet er ren propaganda i kjent stil. Siden dette prosjektet har vi bare sett mer tydelige krav om å innføre nye kontroll- og sikkerhetstiltak "for å hindre nye anslag", væpne politiet, mer helikopter og stramme inn overalt - kontrolltiltakene bare fosset fram. Et nytt krigsområde i cyberspace kalt cyberwar er også under utrulling. Det er påstand etter påstand om noe, men aldri verifiserbart for andre.

Det motsatte av øket åpenhet er realiteten vi nå ser, og på grunn av det staten og myndighetene påstår er en manns aktiviteter skal hele samfunnet lukkes. Vi ser et tydelig bilde av en plan under utrulling. De vil ha det slik - slik er planen.

Les mer:

En massiv lukkeprosess i samfunnet er i gang.

Det blir mer overvåking, politiet væpnes, og kontrolltiltakene bygges ut. Snart blir det tilfeldige gateransakelser her vi bor. Et gjennomført prosjekt er på merkelig vis gjort til en del av den generelle krigen mot terror, og staten og myndighetene har skaffet seg et påskudd for å lukke samfunnet.

Man kan bli stoppet på gata ved handlinger de finner på å ikke like.

Et åpent samfunn lages av alle i fellesskap

Det ideelle samfunn er åpent, og alle finner seg til rette. Fokus er nå feil. Staten og myndighetene er i ferd med å gå for langt i å sikre mot angrep fra udefinerte personer/krystallnatthendelser og det åpne samfunnet kommer til å forsvinne fordi det dit de vil det skal gå. Staten og myndighetene spiller et spill med oss, og de er ikke ærlige. De har en plan om mer kontroll og total dominans. Hele prosjektet er tydelig for alle som vil se.

Å skape et åpent samfunn er en oppgave som ligger hos hver og en av oss. Faktorene som bestemmer er en sosial oppvåkning og bygging av en inkluderende holdning. Det handler om felles åpenhet, minst mulig restriksjoner og at alle er med og blir hørt. Skal vi lykkes er vi alle aktivister som må tale, skrive og handle åpenhetens sak. Det er ikke slik det utvikler seg nå, for staten og myndighetene vil noe annet, og det fører oss til ufrihet.

Les flere artikler på NyttNorge. Se emnene våre og bruk søkefunksjonen. Stopp, tenk og gjør det.

"Gården hvor terrorsiktede Anders Behring Breivik bodde og hvor politiet mener han bygde bomben som gikk"

Les også: