Smart elsykkel med transportkasse gir allsidig logistikk i hverdagen

Smart elsykkel med transportkasse gir allsidig logistikk i hverdagen

kategori: teknologi

Elassistanse sykkel med god teknikk og fleksibel lasteplass

Målet er bedre miljø, færre biler og og en sunn livsstil. Firmaet Livelo mener at med elassistanse og storkorg på sykkelen kan man kjøre lengre og raskere med mer last. De har laget en moderne versjon av den gamle kassesykkelen.

Elsykkelen gir deg nye muligheter i hverdagens logistikk

Moderne teknologi gir sykler som er lette å bruke og vedlikeholde. En stor korg foran øker mulighetene voldsomt. De nye syklene er slanke, de kan tilpasses alle behov, og har barnesete og rommer mye last. Elsykler som dette blir et nytt framkomstmiddel med nye muligheter.

nytt_norge_ Mange muligheter med denne korgen: Kompakt, fleksibel, smarte sitteløsninger med belte, god plass for varer, barn og hund.

Ikke glem sammenleggbare bysykler

Sammenleggbare sykler blir stadig bedre, både med og uten elassistanse.

nytt_norge_ Eltempo Metro: Sammenleggbar bysykkel med elassistanse. Lett å pakke sammen og ha med seg i bilen.

nytt_norge_ <div class=‘hint'> Brompton sammenleggbar bysykkel uten elassistanse er mye lettere uten batteri, og kan bæres overalt. Det finnes sykler for alle behov.

nytt_norge_brompton_cambridge_satchel Brompton med fin spesiallaget veske øker nytten. Det finnes mange varianter for de som vil ha med bagasje.

Reduser transportbehovet ved kilden, lag et helhetlig transportperspektiv

Sykkel kan aldri erstatte kollektivtransport, for hvis alle sykler i rushtrafikken blir det kaos. Derfor er sykkelen for de mange til bruk til andre tider, og for andre behov. Vi må finne helhetlige løsninger for alle. "Gratis" kollektivtransport og bysykler kan være del av en pakke.

Les mer: Vi må ikke la elbiler og elsykler i Norge via politisk styring gjøre at vi glemmer alt om fornuftig transport.

nytt_norge_el Hva med å ha slike sykler til bysykler.

Best av alt er å redusere transportbehovet ved kilden

Å Jobbe og handle nær boplassen din er en fin sak, og transportbehovet blir vurdert i forbindelse med det. Langtransport kan gjøres med kollektiv reising, småtransport med å gå med ryggsekk, en liten handvogn eller å sykle.

nytt_norge_ Å gå med ryggsekk er en god løsning for mange lokale transportbehov.

Å gå er utmerket på mange måter: lite miljøfotavtrykk, bruk av kroppen, se på miljøet, tid til refleksjon, treffe andre folk.

Reduser transportbehovet ved kilden: Vi trenger klarere tanker rundt transportbehovene i samfunnet. Tenker vi riktig blir det vi gjør riktig etter hvert. Tenk alltid reduksjon ved kilden - i dette tilfellet hvordan greie seg uten transport - så blir det bra.

Les mer: Virkeligheten manes fram fra tankene dine

Bli en god syklist, ikke glem å gå mye

I de fleste byene våre er sykkelstier mangelvare, så pass godt på deg selv når du sykler. Ha i mente at trafikkreglene gjelder for syklister også. Lykke til med syklingen, med eller uten elassistanse. God tur.

Linker

Livelo.se

Nye ELTEMPO METRO

Brompton

Les også: