Skal vi vaksineres i hjel?

Skal vi vaksineres i hjel?

kategori: helse

Klarere bilde av hva som foregår

Vaksinepresset øker og øker, våre myndigheter er fullstendig uten reservasjoner eller kontrolltiltak, og ingen protesterer. Vaksine er basert på feil vitenskap, og har aldri virket - selvfølgelig ikke. De kan derimot alltid gi alvorlige skader.

Det henger en stor mørk sky over alt som har med vaksiner å gjøre. Det arbeides med å få innført vaksinetvang i de fleste land. All tvang er uakseptabel. Vaksiner er både farlige og virkningsløse.

Les mer: Korona covid-19 falsk pandemi for kontroll - vaksiner og virus brukes til å skremme oss.

Mer utbredt bruk av vaksiner med tvang er åpenbart et koordinert opplegg fra verdens farmaindustri. Med tvang slipper de å bruke tid på saklighet og tillit som er grunnlaget for helsearbeidet så langt. AP har allerede sagt at de vil gå inn for vaksinetvang. En liten meslingvaksine tvinges inn først, og deretter kommer det andre. Helse er skjøvet nedover på listen, for det gjelder innføring av kontroll som grunnlag for videre tiltak. En godbit å ta med er de store inntektene.

Her kan du lese litt om hva tvang overfor en befolkning er juridisk sett.

Les mer: At Svartedauen kommer tilbake er skremselspropaganda om virus.

Skremmende: Med tvang kan de tjene mer penger

Tvungne vaksiner - over hele verden - er også gullegget som gjør fortjenesten for farmasiselskapene flott i mange kvartaler framover. Politikere og helsemyndigheter er med på et stort falskspill hvis de setter inn slike tiltak. Det er faglig svakt - det er ingen tester som viser at vaksiner virker - det er et etisk og moralsk overgrep å bruke tvang. Sivil ulydighet blir konsekvensen. Alle skal pumpes fulle av vaksiner uten virkning, men med mange bivirkninger for at farmaindustrien skal tjene penger.

La de små barn komme til meg.

Vi må også nå ta inn over oss at vaksiner lett kan inneholde stoffer vi ikke kjenner og vet virkningen av. Vaksiner kan bli et viktig instrument for å dope ned en befolkning, innføre lidelser av mange slag og kontrollere deres aktivitet.

Vaksinemisjonærene inklusive våre egne regjeringer turer fram

Bill Gates som er filantrop og Microsofteier mener vaksiner kan brukes for å redusere verdens befolkning, og har fått hardt kjør for slike uttalelser. Han sponser store vaksineprogrammer flere steder i verden. Vil de ha befolkningsreduksjoner så får de si det. Norge sponser også vaksineprogrammer i fremmede land - det er bedre å sponse rent vann, hygiene og generelle helsetiltak hos de som virkelig trenger det.

Bill Gates går inn for depopulasjon ved å bruke vaksiner.

Uenighet om hva som er sant

Det er nå saklig uenighet om de nye vaksiners nytte. Vaksineindustrien er global, og debatten er global. Man blir skrekkslagen imponert over vaksineindustriens koordinering og globale rekkevidde. Er man virkelig villig til å bruke faglig falskneri og indirekte tvang for å få dette gjennom. Flere vaksineprosjekter av typen HPV er faglig sett tvilsomme - se informasjon fra Helsedirektoratet.

De dikter i hop nye vaksiner for å feste grepet og bygge ut leveransesystemet

Nye varianter fra de store internasjonale farmasi-firmaene er:

HPV Gardasil selger inn overfor helsebyråkrater og politikere

Det er ønskelig og interessant å få åpenhet omkring hvordan farmasiselskapene selger inn vaksinebudskapet overfor politikere og helsebyråkrater. Krav om detaljert informasjon om saksbehandlig og lobbying er første skritt.

Bivirkningene er kraftig fremme i media, da død og sykdom følger vaksinene. Meldinger som "Min mor har vært døende to ganger etter vaksineringen" lager overskrifter.

Norsk Pasientskadeerstatning har en mengde saker med ventede millionerstatninger til behandling i følge sin nettside. "I 2013 har antallet meldte saker om svineinfluensavaksinen Pandemrix steget til 408." Mange har fått narkolepsi etter å ha tatt vaksinen.

Press og lobbying er normalen

Det foregår kraftig lobbyvirksomhet fra farmaindustrien over hele verden. Mange hevder at innholdet i vaksinene ikke oppgis riktig, at alle testene av vaksinene utføres av produsentene selv og at bivirkningene dysses ned. Det er all grunn til å være være kritisk og følge godt med. Det er ikke lett med media, byråkrati og politikere man ikke lenger kan stole på.

Si nei til vaksine - si nei til alt du ikke vil være med på

Vi har formell reservasjonsrett på flere områder - militærtjeneste, religionsutøvelse, abort, partner giftemål i kirken - men det er bare et juridisk triks. Det er på tide å gjøre lovsystemet bedre, fjerne begrepet reservasjonsrett og bruke et alminnelig "vi-kan-alltid-si-nei" prinsipp. Da står vi igjen med et naturrettslig prinsipp: Ingen skal skade eller tvinge noen andre.

Når alle har godtatt tvungen vaksine kan de gjøre hva de vil med oss - ingen vil da kjenne eller kunne sjekke innholdet i vaksinene vi får. Rå tvang er da brukt mot oss, og sannheten om hva slags samfunn vi har er helt tydelig.

Myndighetene - alle sammen - oppfører seg uintelligent og ufølsomt

Dette er for dumt, de kan vedta hva de vil for alminnelige kloke mennesker vil ikke mer. Lær deg alltid si nei og verden blir bedre.

De bor i et annet område, men nei til tvungen vaksine er helt naturlig og selvsagt her også - vi bor i et sivilisert område

Linker

Les også: