Sjamaner ser farene og riktig vei i ditt liv

Sjamaner ser farene og riktig vei i ditt liv

kategori: frihet

Sjamanisme er en meget god gammel tradisjon

Sjamaner er “mennesker som vet” eller de er ”seere”, og de reiser mellom verdenene. I kanskje mer enn 30000 år har vi hatt sjamaner, og de var med oss fram til for omtrent 100 år siden. De fleste kulturer hadde sjamaner. Det er mange årsaker til forsvinningen av sjamankulturen, men nå ser man en framvekst av sjamankulturen igjen. Alle sjamaner opptrer i samhandling med ånder i ikke-ordinær virkelighet. De vil hjelpe og helbrede andre. De har ikke egne interesser, men støtter alle.

Symboler er viktige, de gjør livet helt og komplett, så lær deg symbolikk.

Lese mer: Sjamanisme er for hele din kropp og sjel.

Sjamanisme forener virkeligheter

En grunnleggende antakelse i sjamanisme er at det finnes to virkeligheter, og at oppfattelsen av disse avhenger av ens grad av bevissthet. Å se er en viktig side av sjamanisme, men de fleste av oss mangler i dag bevisst kunnskap om sjamaner og bruker dem ikke for å hjelpe og beskytte en selv. Et paradigmeskifte kommer, en ny tid, og med det nye begreper for menneskets egen balanse og helbredelseskraft, og for vanlige mennesker i dagliglivet.

Livet ikke komplett uten innsikt i det åndelige

Det er flere sider ved livet vi går glipp av ved å ikke bruke sjamaner. Noen av oss har sett dette poenget, for sjamanisme er i vekst. Se link Flere oppsøker en sjaman for å få hjelp. Kulturverk har også en artikkel om sjamanisme.

Frihet er for både ånd og sjel, gir glede og muligheter. La sjamanene hjelpe deg til frihet.

En interessant bok er "Cave and Cosmos, Shamanic Encounters with Another Reality", skrevet av Michael Harner.

Se også Sjaman på høye heler om en moderne klarsynt kvinne.

Vi trenger å vite mer og en ny sjamankultur er under utvikling: Bli med du også. Husk at livet er en jakt på spenning og oppdagelser der alt kan være nytt og gledelig. Sjamanisme kan løfte deg - opp og bort fra det vanlige.

Her kan du lese om Moder Ayahuasca som helbreder kropp og sjel.

Linker

Saivolight Sjaman healing visdom kurs

Isogaisa

Les også: