Si nei til HPV-vaksine

Si nei til HPV-vaksine

kategori: helse

HPV vaksine problemet i et nøtteskall

Human papilloma virus, eller HPV, fins visstnok i mange varianter, og mesteparten av befolkningen i Norge har dette viruset, som oftest uten å merke noe som helst. I media har vi nå fått høre at HPV-viruset kan føre til kreft. Problemet er bare at det ikke er mulig å vise en slik sammenheng klart og tydelig, for man kan ikke ved analyse av en kreftsvulst se hva den er forårsaket av.

Les mer: Korona covid-19 falsk pandemi for kontroll - vaksiner og virus brukes til å skremme oss.

Staten går nå ut og vil vaksinere 60.000 12-åringer hvert år, til tross for at vaksinen er mer risikofylt enn kreften den skal forebygge. Hvorfor vaksinere en hel jente-populasjon når mindre enn 1% får den aktuelle sykdommen, det ikke er stor spredningsfare, og eksisterende behandling er bra? Hva slags kreft er det man vaksinerer guttene for?

Les mer: Å vaksinere seg er farlig skader deg og gjør deg syk for livet. Vaksinasjon trengs ikke, teorien holder ikke

Hvert år får ca. 300 kvinner livmorhalskreft, og tallet har vært synkende i flere år. Hvert år dør 75-100 kvinner av livmorhalskreft. Helsemyndighetene venter at tallene vil fortsette å synke. Vi kan ikke med fornuften i behold vaksinere 60.000 barn med en vaksine som gir tusenvis av personer store og små skadevirkninger. Når man ser nøyere på hva vaksiner inneholder skal man holde seg unna vaksinering.

Les mer: Skal vi vaksineres i hjel?

Forskeren Harper fortalte om juks i utviklingen av preparatet. God forretning for storfarma, tvilsom nytte og mange skader for de injiserte.

I Danmark skal kreftvaksiner undersøkes av Sunnhedsstyrelsen etter intern uenighet om hvordan man skal håndtere mistanke om økende bevis for at vaksinene har høy medisinsk risiko.

EU setter i gang undersøkelse av HPV-vaksinen Gardasil etter rapporter om alvorlige negative helse virkninger. Vi ser at vaksinen fører til skade på de som vaksineres.

Kraftig markedsføring av HPV vaksine

Det foregår nå et godt koordinert internasjonalt salgsarbeid fra medisinfirmaene Gardasil/Merck & Co. og Cervarix/GlaxoSmithKline for å få innført HPV-vaksine i vaksinasjonsprogrammer for alle gutter og jenter i hele verden. Får de dette til tjener de grovt med penger.

Les mer: Immunterapi for kreft via injisering øker forvirringen innen kreftbehandling.

Samtidig uttaler en av hovedutviklerne av vaksinen, dr. Diane Harper, seg kritisk om hele prosjektet. I følge henne er effekten for det offentlige lik null, hun sier det blir ingen reduksjon i underlivskreft for den blir bare utsatt med mindre vaksinen varer i 15 år og minst 70% av alle seksuelt aktive kvinner vaksineres. Det er heller ikke bevist at vaksinen virker i det hele tatt.

Nok alvorlige bivirkninger, inklusive dødsfall, er rapportert til å si at vaksinen er mer risikofylt enn kreften den skal helbrede. Livmorhalskreft er vanligvis fullt mulig å helbrede når den blir oppdaget tidlig med vanlige Pap tester. La oss forbedre disse undersøkelsene alt vi kan, og tallene vil bli ytterligere forbedret.

Media påstår at Michael Douglas har fått HPV-kreft fra seksuell kontakt med menn. Uttalelsen er en del av markedsføringskampanjen for å skremme deg til å tro at vaksiner er bra. Ikke la deg lure.

I Norge er ingen bieffekter funnet som følge av vaksinering med Gardasil, men i USA raser debatten, bl.a. om ødelagt eggstokkfunksjon hos vaksinerte unge kvinner samt dødsfall.

Helsenorge.no påstår: "Det finnes over 100 typer av HPV. Bare noen få av disse gir økt risiko for kreft i livmorhalsen. Viruset smitter ved seksuell kontakt, og rundt 80 prosent av alle kvinner smittes i løpet av livet. Bare en til to prosent utvikler celleforandringer og eventuelt livmorhalskreft." Vaksiner i slike saker er ren humbug. De løser ingen virkelige problemer men er årsaken mange flere på grunn av bieffektene.

HPV er fullstendig normalt og de fleste har det hele livet uten problemer. Det de sier her om 1-2 prosent må også betviles da vitenskapen har en klar plan om å selge oss ideen om vaksiner. Det ser mest ut som om de har skapt et problem ut av ingenting. Vi har vært her i tusenvis av år, og plutselig nå er dette et stort problem? Det tror vi ikke på.

Usikkerhetene er store om HPV. Det er normalt å ha HPV, det finnes faktisk over 100 forskjellige HPV-virus sies det. Det er vanskelig å tro på at forskerne i et slikt viruslandskap presist skal finne de virusene som gir kreft og så lage en vaksine som tar knekken på kreften ved å drepe viruset det gjelder. Det er faktisk umulig å relatere en kreftforekomst presist til en bestemt type virus - det er ren fantasi.

Du kan snart gjøre din egen test hjemme, men hvorfor skal man det når HPV aldri har vært farlig? Eksisterer det i det hele tatt slik som beskrevet? Hvor mange kjenner du personlig som har hatt problemer med HPV?

Fakta relatert til HPV-vaksine

Det finnes over 100 typer av HPV, men vi kan egentlig ikke stole på det engang. Sannheten er ikke så viktig for de som snakker om virus, målet er å skremme oss til å ta vaksiner.

De sier at bare noen få HPV-virus gir økt risiko for kreft i livmorhalsen, men de sier vaksinen virker. Dette kan vitenskapelig sett ingen vite. La oss få se undersøkelsene de har gjort for å komme med slike bastante påstander. Hva snakker de om da? Hvor er testene de har gjort, og som er kontrollert av faglige autoriteter. De vet at det virker før sprøytene er satt og de har vurdert hva som er skjedd. De vil ikke snakke om bivirkninger. Skandale kalles dette.

Helsenorge.no sier: "Stadig færre kvinner får livmorhalskreft. En av forklaringene er at norske kvinner mellom 25 og 69 år blir tilbudt rutinemessig undersøkelse med celleprøve (screening)." Hvorfor vaksinerer man en 12-åring for en seksuelt overført sykdom, en vaksine som varer kanskje i 4-8 år? I Danmark og Sverige tilbys vaksinen til alle opp til 26 år.

Vi har gode metoder allerede, og la oss bruke dem. Hvorfor skal vi stresse opp en hel befolkning av ungdommer med vaksiner som ikke løser noe problem, men som på grunn av sitt sterkt kjemiske innhold gir vesentlige skader på de som vaksineres.

Våre helsemyndigheter er direkte sløve som svelger medisinfirmaenes markedsføring. Å vaksinere gutter er jo en ren fryktskapende ide. Hva skal det være godt for. Dreper vaksinen HPV virus hos gutter? Dette er for drøyt.

Vaksinesalget skal opp for enhver pris

Medisinindustriens vaksineagenda er nå overtydelig og dum, og tilliten til våre helsemyndigheter er kraftig svekket. HPV-vaksine er et eksempel på det. Man vil også vaksinere mot barnediare med 700-900 innleggelser hvert år, hepatitt-vaksiner finnes og kreftvaksiner skal settes på pasienter som allerede har kreft. Skal hele den norske/verdens befolkning vaksineres mot kreft - og hva blir det neste? Norske myndigheter har allerede dummet seg ut i influensavaksinesammenheng der en helt unødvendig vaksinekampanje ble gjennomført. HPV-vaksinen er en ny flau sak under utrulling.

Det er et underlig spill som foregår, og det er skremmende at norske helsemyndigheter og leger lar seg trekke inn i en markedsagenda på denne måten. Det meningsløse arbeidet med å få vaksinert gutter fortsetter.

Les mer: Ingen har rett til å bestemme over din eller dine barns kropp.

Det bygges bevisst opp fryktagendaer, og de stadige medieoppslag tyder på at medisinindustrien febrilsk vil ha inn nye vaksiner. Feige og faglig svake helsemyndigheter er med, og forskere med pengebehov gjør hva som helst for å få pengene sine. Følg med, for dette har betydning for deg eller dine barn, og her blir det "dramatisk".

Vaksiner er frivillige i Norge - selvfølgelig, noe annet ville være terror. Vi må nå stille spørsmål om historien om vaksiner fra kukopper og til i dag er en ren fabrikasjon. Alle som tar vaksiner blir skadet av det.

Les flere artikler på NyttNorge. Se emnene våre og bruk søkefunksjonen. Stopp, tenk og gjør det.

Linker

Bok: The HPV Vaccine On Trial

Vaksiner er farlig og gjør deg syk for livet

Informasjon om farene ved HPV-vaksine

Hittil har bare 22 prosent av de unge kvinnene i 20-årene som får gratis vaksine mot livmorhalskreft, slått til.

Gardasil ødelegger eggstokkene hos vaksinerte kvinner

Gardasil forsker snakker ut

Livreddende krefttest fyller 70 år Pap: Bruken av testen har redusert førekomsten av livmorhalskreft betydeleg i den vestlege verda.

HPV og kreft i Norge

Kan oralsex forårsake kreft

Svensk taushet om kjente bieffekter, kanadiere vil ha pause i HPV vaksinering.

Les også: