Psykedelia LSD kan forsterke daglige rutiner mikrodoser løser opp skjerper

Psykedelia LSD kan forsterke daglige rutiner mikrodoser løser opp skjerper

kategori: teknologi

Små mikrodoser gjør deg konsentrert kreativ utholdende

Vår narkotikapolitikk er i vanry, LSD er ikke farlig, og nå settes det fokus på at små eller såkalte mikrodoser psykedelia gir mentale og fysiske evner en ekstrem fokus: Det blir full skjerping mentalt og fysisk, og en større nærhet til det som foregår rundt en.

Forhøyet konsentrasjon kreves her. Ta en mikrodose og du blir mer konsentrert og får høyere utbytte av alt du gjør.

En motkultur - les Phsychedelic Salon - Confessions of an Ecstasy Advocate.

Temaet mikrodosering er verdt et dypdykk

Ta små eller såkalte sub-perseptuelle mengder av psykedeliske stoffer (eksempelvis 6-25 mikrogram LSD, 0,2-0,5 gram tørket fleinsopp, 50-75 mikrogram meskalin HCL), og fortsett de daglige rutiner som du pleier, enten det er jobb, familieliv, idrett eller annen aktivitet.

Det viser seg at mentale så vel som fysiske evner øker kraftig ved bruk av slike mikrodoser. Bruk av psykedeliske stoffer i lave doser er referert til som psykolytiske eller åpnende doser, og ens ego rammes i liten grad slik som ved fulle doser. I visse typer behandling - for eksempel i Sveits der dette er lovlig - brukes slike metoder i helsevesenet.

Det foreligger praktiske studier gjennomført med mikrodosering og de viser mer åpenhet, kognitive forbedringer, bedre emosjonell balanse, og større fysisk utholdenhet.

Større doser kan gi psykedelialykke, men er ikke alltid eneste effekt, innsyn kan skremme og gi frykt.

Les mer: Psilocybin i norsk spiss fleinsopp er magisk medisin. Vranglære om naturlig sopp-medisin.

Mikrodosering har vært kjent i 40 år

Utøvere som lærer å bruke LSD med psykolytiske doser ser at bruken av disse stoffene forbedrer utholdenhet og andre fysiske evner som styrke, reaksjonsevne, balanse, konsentrasjon, heving av smertegrensen. I mange ekstremsporter er dette vel kjent og i stadig bruk. I noen ekstremsporter er mikrodosering betraktet som fusk.

Skolene kan tenkes å være et sted for slik mikrodosering , og det finnes eksempler på studenter som har lært språk i en fart ved mikrodosering. Vil det bli vurdert som juks hvis noen skulle bruke mikrodosering i skolene for å hjelpe seg selv å lære? Det er også testet i jobbsammenheng for utviklere av elektronikk og software med bemerkelsesverdige resultater.

Bruk på jobben, i skoler og andre læreanstalter, og er klin umulig å kontrollere - det er jo så lite.

Les mer: FN på vei til å avskaffe verdens krig mot narkotika. Verdens narkotikapolitikk flyttes til helsesektoren.

Ikke alle effekter er gode

Psykedeliske stoffer er "ikke-spesifikke forsterkere", og det er ikke bare kreativitet og kognitiv funksjon som forbedres eller forsterkes - for plagsomme tilstander i sinnet kan også bli mer synlige. I små doser er dette ikke alltid merkbart, men ubehagelige følelser er en dimensjon som må tas hånd om, og en kan oppnå ny forståelse av ens personlige dynamikk.

Fleinsopp er en lokal kilde til LSD effekter. En mikrodose er 0,2-0,5 gram tørket fleinsopp

Stort potensiale

Mulighetene for å forbedre oss mentalt, fysisk og åndelig med mikrodosering er store. Men alt i livet er i balanse, og med det gode kommer det dårlige. Praktiske forsøk er metoden for å finne ut av dette, og her er listen over faktorer laget av en som personlig har forsøkt dette.

Fysisk

Følelser

Konsentrasjon på jobben med ukentlig mikrodosering.

Oppfatninger

Spiritistisk

Forslag: Skal man teste - gjennomfør trygge konstruktive eksperimenter

Naturen kan også gi opphøyede følelser og bedre konsentrasjon, ikke glem det som ligger nærmest.

Ha i minnet at de som søker etter åndelige verdier og vil styrke sine metafysiske evner gjør mange ting: de bruker krystaller, lyder for healing, diett, meditasjon, bønn, faste, høysang, psykedelika, healing teknikker og pusteøvelser. Ikke alle mestrer dette, men husk at naturen alltid er tilgjengelig for alle.

Generelle kunnskapsløse psykedelia forbud er uverdig politikk

Psykedeliske stoffer er ulovlige fordi de oppløser samfunnets stivnede meningsstrukturer og kulturelt fastsatte modeller for adferd og informasjonsbehandling. De åpner en mulighet som kan vise for alle at alt man vet er helt feil.

Vekster med psilocybin, for eksempel fleinsopp, kan være det originale kunnskapens tre. Den generelle mangelen på psykedeliske undersøkelser leder samfunnet vårt mot mangel på forståelse og ødeleggelse. Mikrodosering er åpenbart et felt å undersøke videre, og det kan også bli til nytte i behandling.

"For å gjøre denne trivielle verden sublim, ta et halvt gram phanerothyme."(Aldous Huxley)

Hva man enn gjør - tenk selv, finn ut hva dette dreier seg om og beslutt selv. Vær forsiktig og sikker på hva du bruker, vis rusvett.

Linker

Norsk Rusreform i kjømdi

EmmaSofia is a non-profit organization in Oslo, Norway working to protect the human right of people who use MDMA and psychedelics and to expand access to quality-controlled MDMA and psychedelics.

Bok James Oroc: Tryptamine Palace: 5-MeO-DMT and the Sonoran Desert Toad

LSD — The Problem-Solving Psychedelic

The Morning News’ Tim Doody

Journal of Humanistic Psychology

Martijn Shirp high existence

Schweizerische Aerztegesellschaft für Psycholytische Therapie

Blogg om psykedeliske effekter - få det inn i skolemedisinen

Study done by James Fadiman in the 1960’s that is still considered to be one of the most significant on this topic.

MICRODOSING - HOW THIS REVOLUTIONARY WAY OF USING PSYCHEDELICS IMPROVES MENTAL AND PHYSICAL ABILITIES

Les også: