PR-firmaene søker din tillit for å manipulere deg

PR-firmaene søker din tillit for å manipulere deg

kategori: frihet

Hva du tenker, sier og gjør er designet av PR-firmaene

Edelman er verdens største firma i PR bransjen med 4500 ansatte, og de kan sine ting. De jobber sakte, forsiktig, og intenst og bevisst: De vil ha oss med på oppdraget de har fått av en kunde, oftest et firma eller et politisk parti. Det fins tusenvis av slike PR-firma på verdens-basis, også her i Norge. Verktøyet deres er mediene av alle slag.

Les mer: Hovedmediene er løgnere, løpegutter og tjenere for finansielle og politiske mål. Vår medieverden er et redskap mot oss

Alle de politiske partier bruker PR firmaer for å lage og fremme saker som er viktige, som de kan vinne valg på, design av valgstrategi, presentasjoner av saker og personer, utvikling av mediestrategi, valg av "riktige" personer som skal stå fram, TV presentasjoner, avisartikler, blogginnlegg - alt for å tilfredstille sitt publikum så de velger riktig. De er uhyre bevisste og resultatorienterte, og de gjør hva som helst for at du skal stemme på kandidatene til deres parti eller annen kunde.

Les mer: Våre meninger koordineres og brukes mot oss. De leder oss massene fram mot målet sitt.

Tyrkia er et spesielt tilfelle.

Tyrkia lager problemer for PR-byråene, for politikerne har mistet folks tillit og gjør alt feil ved å arrestere, skyte og stresse folk. De bruker ikke PR-byråene sine riktig.

Verden skapes for oss via medienes påvirkning og tankekontroll

De lager dype inntrykk i alle bransjer og på alle områder. Det kan være en ny smak iskrem, en ny motefarge, en ny artist, å holde debatter i gang eller stoppe dem, dempe sexanklager, bygge opp en politiker, selge giftig mat for å selge medisiner, holdningsendringer hos oss alminnelige folk, de gjør hva som helst, PR-firmaene fikser det. De kontrollerer hva du tenker, sier og gjør, og noen ganger til og med hva du skal føle.

Les mer: Vi vet ikke vet hva som skjer for oppmerksomheten vår er styrt.

Full tillit.

PR-byråene må ha vår absolutte tillit for å nå fram til oss og påvirke oss. De er smarte og arbeider finslepent. Faller tilliten, faller inntektene.

De er overalt

De er forlengst blitt digitale, og de lager den mest sette video på YouTube, tusenvis av blogginnlegg, tusenvis av likes på Facebook, Twitterinnlegg, TV og aviser. I den voksende mobile verden er det nettbrett og mobiltelefoner som skal hekte deg. Smartklokker kommer også med sine stadige meldinger. Les her om at Apple Watch ikke er en klokke.

PR-firmaene vil lage livene våre

Du klarer deg ikke uten PR lenger, for de forteller deg alt du trenger å vite og holder deg oppdatert på hva du trenger å bry deg om. De vil at du viser tillit til kundene deres, og de måler hele tiden hvor de står. De vet alt om deg, og snur alle trender til sin fordel, de eier hodet ditt og styrer deg i alt du gjør, som oftest uten at du vet det selv.

De flinkeste i klassen er Stoltenberg og Try.

AP: Her fant man mesteren og hans PR-stemme, de laget opplegg og vinner valg via stille og dyktig oppbygging og presentasjon av den virkelighet vi skal tro på. Den nye generasjonen er ikke helt der ennå.

Les her om at valgkamp er om massenes gunst. Valget er et tomt spill.

Våkn opp! Du er blitt lurt!

Presset er stort og stopper aldri. Hele verden og hva du tror om den er konstruert 100%. Skru av TV'en og legg bort mobilen hvis du vil tilbake til virkeligheten. Den finnes fremdeles bak alt som presenteres for oss.

Les mer: Man får naturlig stimulans i naturen.

Les også: