På vei til fremtidens helse skal teknologene hjelpe folk unngå bli syke

På vei til fremtidens helse skal teknologene hjelpe folk unngå bli syke

kategori: helse

Riktig teknologi holder folk friske, det er normalt å være frisk når du gjør alt riktig

Moderne teknologi gjør folk late, lurer dem ned i en stol eller sofa, og der sitter de og bruker teknologien slik at helsa og hjernekapasiteten gradvis svekkes. IT-teknologene bidrar direkte og indirekte til folks dårlige helse, og IT-teknologene har heller ikke et bevisst forhold til bruken av sin teknologi i helsemessig positiv sammenheng. De er helsemessig sløve.

Riktig og frisk

Hypotesen er at sjansene dine for å holde deg frisk øker hvis du lever riktig. Hvordan vi skal leve riktig er kunnskap vi alle burde ha, men i vårt moderne digitale informasjons samfunn går meldingene på kryss og tvers, og hardest ut går de som har penger å tjene på at vi holder oss ganske syke en stund eller kronisk syke over lang tid, kanskje resten av livet. Det mest lukrative er kroniske sykdommer for der kan farmasi industrien, teknologi industrien og andre industrier melke oss jevnt og trutt i mange år, kanskje mange tiår.

Les mer: Helsevesenet nå er legestyrt og uten forebygging.

Følg med selv på helsa helt til du dør.

De er ikke gode noen av dem

Det er dette som er perverse forretningsmodeller - fortsetter de som nå tjener hele helseindustrien inklusive teknologene mye penger, legger vi om og gjør alt riktig og blir mindre syke er det mindre penger å tjene på oss. Dette er det store helsedilemmaet.

Tida står stille på vei til fremtidens helse, intet er nytt

Det er ofte messer om helsa vår, for eksempel IT-industriens helsemesse, og innbydelsene er alltid klar beskjed om at IT-industrien bare forsøker å tjene penger på sykdommene vi har, for det skal ikke bli færre syke.

Overfladisk teknologi gir ikke helse, bilder er nyttige, men fortell også om forebygging.

Sitat: "E-helse 2015 er arenaen som samler det norske helsevesenet til drøfting av felles mål.

Konferansen samler fagfolk til erfaringsutveksling, drøfting av strategier og løsninger, samt dialog og debatt. På eHelse 2015 får helsepersonell formidlet behovene, teknologene innspill til å utvikle løsninger, ledere muligheter til å diskutere ideer til fremtidige strategier, politikere inspirasjon til å treffe riktige beslutninger.

Personvern, medisinsk teknologi, elektroniske pasientjournaler og organisasjonsutvikling er noen av temaene som blir tatt opp på eHelse 2015. Viktige områder og tema belyses, drøftes og bringes videre, både knyttet til de menneskelige sidene og de mer teknologiske aspektene ved eHelse.

På eHelse konferansene møter du klinikere, fagspesialister, teknologer, beslutningstakere, andre som er interessert i digitalisering av helsevesenet og strategisk helse-IT i Norge."

Dette er fulgt opp i senere konferanser - senest i 2018.

Digital info til hjelp i forebygging er fint også, men hjelper det egentlig?

Alle messedeltakere for e-helse har glemt at antallet pasienter skal ned, ned, ned

De som deltar er på jobb, og der er det beste å ha nok å gjøre. Men hei, dere har glemt å ta med de som skal bruke og betale tjenestene, nemlig det norske folk som uten unntak helst vil slippe å bli syke. Det sies det ikke ett ord om, og messen blir alltid en øvelse i beskuelse av egen navle, og dere som deltar trenger hjelp til innovasjon av typen vanebrudd. "Helsevesenet" er en ødelagt virksomhet som ikke kan repareres, å kaste mer teknologi inn her er bortkastet. Vi skal ha ny metode med utgangspunkt i at folk holder seg friske og reparerer seg selv: Vi vil ha et livsvesen.

[Her kan du lese om hvordan du gir helsa di en god start hver morgen] (https://nyttnorge.no/drikk-lunkent-sunt-sitronvann-hver-morgen.html)

Her er hypotesen for et livsvesen: Hvis folk lever riktig så reduseres sjansen for sykdom

En messe som dette skal snakke mest om hovedtemaet i livene våre: Å leve riktig.

Målsettingen er å redusere behovet for det vi nå kaller helsevesen radikalt og bygge opp et helsevesen versjon 2 eller livsvesen versjon 1 der man kan få lære seg å leve riktig. Grunnleggende er å sette i gang naturens egne mekanismer for selvhebredelse. Det er mange som vil tjene mye mindre penger hvis vi får dette til, og derfor er slike tanker dødsdømt på forhånd.

Teknologi for å hele sår kjapt, sikkert og bli god igjen: fleksible elektroniske sensorer som heler skader.

IT-bransjens største utfordring innen helse

Gode kjente helsetips kan settes i system av teknologene og dere kan få dem her

Mat oppfølging via data teknologi er en mulighet.

Dere som jobber i databransjen gjør ingenting for å skape bedre helse

Skjønner dere hva dere holder på med og har dere tenkt å gjøre noe med det? Et lite vanebrudd kanskje umiddelbart etter konferansene dere deltar på? Ikke digitaliser helsevesenet, legg det ned og begynn oppbyggingen av livsvesenet versjon 1.

Les flere artikler på NyttNorge. Se emnene våre og bruk søkefunksjonen. Stopp, tenk og gjør det.

Prøv så denne: Moder Ayahuasca helbreder hode kropp og sjel

Les også: