Overvåkning har blitt normalt

Overvåkning har blitt normalt

kategori: frihet

Propaganda i media kontrollerer oss

Bildet over er av deg - du lever i en gullfiskbolle og ditt liv og dine tanker er kontrollerte. Hvis det ikke er opplagt nok allerede blir verden nå i smug senket ned i en gullfiskbolle-mentalitet. Fisk i en bolle blir lett syke og får et spesielt syn på verden - et begrenset og konstruert syn, og de som kontrollerer bollen kontrollerer fiskene.

Tilsynelatende blir vi alle overvåket, eller det er det de sier. Det er et ganske smart meme hvis du spør, og det pålegger vår underbevissthet en enda dypere undertrykking av personvern og personlig frihet. Jo mer de banker på oss i mainstream media om hvor gjennomgripende techno-spionasjen er, jo flere folk blir vant til tanken, enten det virkelig er så gjennomgripende eller ei, eller de er enige med det eller ikke .

Tross alt så sier de at de gjør det, så da må det være sant. Norske PST vil ha adgang til full overvåking av alle nordmenn uten begrensninger. Faktum er at det spiller ingen rolle uansett. Meldingene alene gjør jobben som så ofte er tilfellet i denne medie-manipulerte og sosialt konstruerte verden.

Myndighetene som er lakeiene for de som styrer over oss: De vil overvåke alle hele tiden - de skjønner ikke hva de er med på og de skjønner ikke konsekvensene av det de ber om.

I USA har FBI bedt Apple om å lage iOs slik at FBI kan åpne (les hacke) alle telefoner de vil, noe de mest sannsynlig har hatt tilgang til hele tiden. NSA har i hemmelighet satt inn "backdoor" overvåkings verktøy i alle rutere, switcher, servere og annet nettverksutstyr. Hold deg unna US utstyr, eller er alt det samme

Vi er alle hjelpeløse offere for sterke krefter

Denne hjelpeløshets-agendaen er veldig subtil, men svært kraftig. Ikke bry deg om krass og brutal militarisering, for hvis du er overbevist om at du blir overvåket hele tiden, enten ved økende bevis, media-drevet skremselspropaganda eller personlig frykt og paranoia, så er den mest dyptgripende effekt at ideen blir inngrodd i vår kollektive bevissthet og akseptert som sann. Mer skremmende er at de fleste ikke engang bryr seg siden de tror de ikke har noe å skjule. "Så hva om andre kjenner alle mine personlige vaner eller detaljer, jeg gjør ikke noe galt. I tillegg får jeg flere hits på mine Facebook og Twitter-kontoer".

Nye realiteter bygges opp

Denne sosiale glidningen er ekstremt farlig og skjer i et slikt tempo at tankene våre ikke helt klarer å følge med. Regjeringenes og andre myndigheters koordinerte krumspring i kriger og andre aksjoner er bare et bevisst fokus for å gi troverdighet til skapte kollapser i verden rundt oss, og ingenting mer. Den sosiale ingeniørkunsten som brukes er så gjennomgripende at svært få engang er klar over det. Gjentatte meldinger når fram til bevisstheten vår til vi tror på det, og aksept av det nye meme er til slutt uunngåelig.

Han har skjegg og er en automatisk en levende melding om terror og mer til: bare spekuler vilt

De sier alle blir overvåket - absolutt alle

Enten det er de europeiske og søramerikanske lederne, paven, Merkel eller Obama så virker det fra mediene som om tilsynelatende ingen er immune mot denne Big Brother overvåkings-tilstanden. Det er akkurat hva folk skal tenke for dette er vår vidunderlige nye verden, vi må ha denne overvåkingen og det er vår beskyttelse av veien videre fram mot målet. Hvis det ikke er slik allerede, så skal det bli slik: Målet er satt og er ufravikelig.

Dette er programmering av våre hjerner, enkelt og greitt, og det fungerer som en drøm. Det minner om ringeklokkene i skolegården som fikk oss til å gjøre det vi var lært opp til: Still opp nå, gå i klassen nå, sett deg nå. Stimulus og respons hører sammen, og klokkene ringer nå.

Har du et sterkt sinn, eller ikke

Vi kan muligens se hva dette gjør med et intetanende og enda litt skremt sinn? Ved bruk av et overveldende bombardement fra media har disse manipulatorene lykkes i å plassere et nytt paradigme i samfunnet i form av en slags omvendt utmattelseskrig. De sulter ut begrepet frihet ved å teppebombe befolkningen med en helt annen tenkemåte: at ufrihet er tryggest. Jo mer de gjentar det jo mer normalt blir det. Brutal militarisering trengs ikke, bare slå folkemengdene tilbake før de er vant til det.

Alle medier er med i krigen om våre hoder; TV, avis, mobil, bok, film, blad, skole, radio, venner og kjente

Snowden effekten

Dette er grunnen til at Snowden effekten er så djevelsk. Hvis han var trusselen de sier han er ville han aldri ha sluppet fram, og ville ha vært borte for lenge, lenge siden. NSA og medspillerne ville aldri latt en levedyktig reell trussel leve sitt liv slik media presenterer det. Dette kan høres ut som konspirasjons-paranoia, men det er en viktig del av det spillet som foregår nå.

Tidligere presidentkandidat Clinton og trusselen Julian Assange visste om hverandre, de har samme oppdragsgiver

Slik har det alltid vært gjort. Det innføres en felles fiende som du etterhvert ser overalt, få folk til å reagere, slik som i terrorisme eller hva de ellers drar opp av temaer og så blir det inngrodd i tankesettet vårt. Over tid innføres kameraene overalt, iris-skanning, fingeravtrykk og DNA-sporing ... og snart er en chip plassert i kroppen din ... blitt en akseptert del av livet .

Bevisene finnes overalt

Trenger du bevis? Se på flyplasskontrollene Transport Security Administration TSA i USA og alle andre som samarbeider og praktiserer identiske kontroller og vi - de ikke-reflekterende i massen - som aksepterer det hele.

Samfunnet er gradvis i ferd med å gjøres dumt for oss alle. De jobber inn de skjulte planene på mange måter, inkludert tilsynelatende å utsette sine egne enheter for fare for å bringe dem inn i folks bevissthet. Hvis du har reist nylig så bare tell hvor mange som velger bort de kreft induserende skannerne. Det er svært få for det er lettere bare å følge programmet.

Burka er jo et problem for noen og et kjempepåskudd for alle lurvete tanker

Å, orwelliansk ironi

Det er ironisk at en tilsynelatende folkevalgt regjering hevder en ny æra av åpenhet samtidig som befolkningen er forventet å være nesten røntgen-gjennomlyst for alt fra vaner, tro og tilhørighet til DNA og til og med intensjoner. Alt dette skjer mens disse “overlords” ikke har noen standarder overhodet bortsett fra at de følger regelen om at i hønsehuset bestemmer reven, og de starter opp hva de vil.

Har noen lagt merke til det nye? Det vil vi alle snart nok: Gate-sjekkpunkter, identitetskort, militarisering av rettshåndhevelse , “hype-and-fear” produksjon slik at du skjønner og tar signalene, kommer deg på linje eller går under.

Dette er et annet falsk valg prakket på oss de intetanende manipulerte ikke-reflektive massene. Å si nei vil om kort tid ikke lenger være et alternativ for flokken for den er blitt overmannet av liksom-argumenter og lureri i form av propaganda-overgrep.

Det vi gjør nå

Igjen er eneste løsningen å koble seg fra det hele og dermed være ulydig, og ikke selv være del av det som foregår. Arbeidet nå består i å peke ut for andre det som skjer som best du kan, og la livet ditt bli meldingen. Det store maskineriet for produksjonen av lagede hendelser og nyheter er i gang på full gass.

Ut av bollen og ut i det fri: Gjør det, som det sies, bare gjør det.

Les mer: Det superviktigste i livet ditt.

Ikke engasjere deg, styr unna. Vær den du alltid var ment å være - et fritt og selvstendig vesen. Husk at personligheten og virkeligheten er nøyaktig slik tankene er. På dette punktet er verden i et kappløp mot bunnen, og det kan neppe være mer surrealistisk. Vår bevisste oppmerksomhet er vårt verktøy, vår guide, vår styrke og vår tilflukt. Vi møter et smart orkestrert apparat som vi bare trenger å tre til side fra. Det er vår styrke og vår motstand mot denne fabrikerte virkeligheten der vi trenger energi, overbevisning, fred og en resolutt kunnskap.

Les mer: Revolusjon er veien.

Motstand er en kamp, bevissthet er en kamp og å være fri og borte fra dette er en kamp. Å stå fri og tydelig borte fra denne dumskapen er en kamp. Gjør det, som det sies, bare gjør det.

Les også: