Overvåking er ikke nytt og vil fortsette

Overvåking er ikke nytt og vil fortsette

kategori: frihet

De er ute etter full kontroll med chip i kroppen

Et ansikt kan scannes lett uten at man vet det. Scanning av ansiktet ditt for å sjekke deg er basert på lesing av mønstre i ansiktet kjørt i et dataprogram mot bilder av deg på fil. Det er enklere å chippe deg, å plassere en chip med all informasjon om deg i kroppen din, og det er på vei inn nå.

Alle bærer nå små datamaskiner, og det er alltid mulig å vite hvor du er og hva du holder på med. Storebror vet hvor du er for du har alltid Lillebror med deg. Det er ennå ikke påbudt å ha mobil, men i praksis er det for tiden vanskelig å slippe unna. Disse elektroniske apparatene sladrer på oss, og det mer effektive chip-implantatet er ikke langt unna. Seneste mote er smart-armbånd, og smart-klokker, chipper i mindre format som skal gjøre det ennå lettere å alltid være chippet.

Det er teknisk ganske lett å plassere en chip i menneskekroppen.

Les om ID-kortet som er veien til overvåkingssamfunnet.

Bak alt er psykopatenes ønske om det effektive samfunnet, det fullt kontrollerte samfunnet der målsettingen om kontroll er mer og mer uforståelig, unødvendig og uønsket. De mange vil kunne styre seg selv. Vi er kloke og fornuftige, og vil ikke være med på denne leken.

Aktiviteten foregår rundt datalagringsdirektivet, videokameraer overalt, politidroner og tidligere det norske overvåkingspolitiet med sine mapper med dokumenter. Det er mange som ble overrasket over det de fikk se i mappen om dem selv fra det norske overvåkingspolitiet i den såkalte kalde krigen.

Alle nyfødte får en chip om ikke lenge. I Sverige ga statsminister Palme i 1973 tillatelse til å chippe fanger i fengsel.

Historien gjentar seg

Vi nærmer oss mer og mer at en komplett overvåking er teknisk mulig, og stadig flere spør seg hva dette skal brukes til. De som bestemmer alt er utrolig og svært merkelig amerikanske NSA National Security Agency. Her er målutsagnet deres: "The NSA/CSS core missions are to protect U.S. national security systems and to produce foreign signals intelligence information". Javel, men det har jo ingenting med oss å gjøre.

NSA styrer alt internasjonalt, og her i vårt område er vi rene lakeier uten egen vilje og evne til tiltak. Vi er blitt tankemessig slappe som finner oss i dette, og blir med på reisen inn i dumskapen.

Vi skal alle ta slike ord i bruk: Ryk og reis med dette her.

Be dem ryke og reise

Sentrale spørsmål er om vi skal bry oss om dette, om det hindrer oss på noen måte nå og i framtida. Utviklingen er trinnvis og forsiktig, men peker i retning av innskrenket personlig frihet. Tenk på hvor lett sporbarheten er nå og hva man kan gjøre for å hindre det som er uønsket. Les om at interessen for kryptering tar seg opp nå.

Passet ditt er allerede chippet, og det er visa-kortet og. Kontant-betaling er på vei ut. Det er bare et tidsspørsmål før du må ha en chip for å få lov til å reise. De kommer til å si at det er for din sikkerhet, og de kommer til å gjøre det mye mer behagelig for de som er chippet, og til slutt kommer de til å nekte deg å reise hvis du ikke er chippet, akkurat som de i 2010 begynte å nekte folk å få nytt pass uten å oppgi fingeravtrykket.

De kommer til å få deg til å elske chippen fordi det kommer til å bli veldig vanskelig uten.

Sjekk ut hva som foregår og stå på for egen uavhengighet, frihet og lykke. Ikke bli med på denne gale reisen. Den enkelte bestemmer alt selv.

Les om at hvis du lærer deg å si nei blir verden bedre.

Linker

Her er link til novellen om Kodémus fra 1968 som gir grunnlag for omtanke: KODÉMUS

Se her: Hvem er egentlig EFN - er de mot oss eller med oss? Elektronisk Forpost Norge

Les også: