Oversikt fra rommet skaper tanken om at Jorda er skjør trenger global beskyttelse

Oversikt fra rommet skaper tanken om at Jorda er skjør trenger global beskyttelse

kategori: natur

Vi skal redde verden via våre felles sterke følelser

Astronauter sier de opplever en ekstremt sterk følelse av at Jorda er skjør og må beskyttes av alle når de ser den fra et romfartøy. De kaller dette oversikts-effekten (the overview effect). Neste fase i utviklingen av historien om rommet handler nå om stimulering av disse sterke følelsene hos hele Jordas befolkning. Det er en interessant historie, så følg med.

Romfart er en av de store gåtene i verden, og den er et mesterstykke innen klassisk propaganda. Det kan ikke være romfart på en flat Jord, men propagandaen ruller videre. Nå har forskere som mål å gjenskape astronautenes intense emosjonelle opplevelse hos alle mennesker og bruke den for å skape en verden med mennesker som beskytter Jorda - et globalt hele.

Hun mener Jorda er skjør og trenger beskyttelse.

Les mer: Reisen til rød planet Mars fra vår flate Jord diktes opp av NASA SpaceX Elon Musk

De introduserer begrepet oversikts-effekten for å samle menneskeheten

Astronauter sier de opplever noe de kaller oversikts-effekten nå de ser Jorda sveve i det mørke verdensrommet. Den enorme undringen som finnes i oversikts-effekten er et kognitivt skifte i bevisstheten for astronautene. Følelsen er svært sterk og er varig sier astronautene.

Opplevelsen av å se Jorda i verdensrommet for første gang er at Jorda øyeblikkelig blir forstått som en bitteliten, skjør kule i verdens liv. Den henger i det tomme rommet, skjermet og gitt liv av en papirtynn atmosfære. Sett fra verdensrommet forsvinner nasjonale grenser, konfliktene som skiller mennesker blir mindre viktige. Behovet for å skape et globalt samfunn med kollektiv vilje for å beskytte denne "blekblå prikken" blir åpenbar og tvingende.

Den lille blå kula med måne i det store svarte rommet trenger beskyttelse, sier astronautene.

Sitat fra astronaut:

Det som virkelig overrasket meg var at Jorden viser en tydelig skjørhet uten at jeg vet hvorfor. Jeg vet ikke den dag i dag. Jeg hadde en følelse av at Jorda er liten, den er skinnende, den er vakker, den er mitt hjem og den er skjør.

Astronauter som sier de har opplevd oversikts effekten er: Michael Collins, Ron Garan, Rusty Schweikart, Edgar Mitchell, Tom Jones, Scott Kelly, James Irwin, Mike Massimino, André Kuipers, Chris Hadfield, Sally Ride.

De vil tvinge politikerne til å gjøre noe

Synet av Jorda hengende i rommet var så overveldende for astronautene at en av dem ønsket å ta politikere i nakkeskinnet og dra dem ut i verdensrommet for å se dette følelsesmessig enorme synet. (Husk på at de aldri har vært i rommet og dette utspillet er ren fantasi.)

Slike drastiske tiltak er imidlertid kanskje ikke nødvendige. Forskere er i ferd med å ønske de første deltakerne velkommen på en klinisk studie som tar sikte på å gjengi den intense følelsesmessige opplevelsen "oversikts-effekten" fra komforten i et helsestudio. Denne studien kan bidra til å utvikle en slik intens tenkemåte for å oppnå en global beskyttelse.

Flyte i saltvann og få sterke følelser for Jorda.

Praktiske mentale tester skal gjennomføres

Hvis testene går bra kan oversikts-effekten gjenskapes med en flotasjonstank, Epsom-salter og et vanntett virtual reality (VR)-hodesett. Firmaet SpaceVR har utviklet en innovativ og totalt nedsenket teknikk som skal gi mennesker den samme transformative opplevelsen som astronautene har. Denne virtuelle opplevelsen skal lære oss å oppdage det plantariske perspektivet, og bygge respekt for Jorda. Man kan altså utvikle samme følelsen som astronautene.

Det er mye splittelse, polarisering og konflikt mellom mennesker på Jorda nå. Forskere vil gjerne finne ut om vi kan gjenskape den sterke oversikts-effekten på Jorda for å ha en reell innvirkning på globale spørsmål.

100 frivillige vil bli rekruttert. De vil ta på seg et VR-headset og klatre inn i en mørk flotasjonstank med en saltoppløsning. Stillheten og oppdriften vil ligne på følelsen av å flyte i verdensrommet, mens VR-headsettet spiller høydefinert 360 graders video innspilt av selskapet SpaceVR.

De frivillige vil bli delt inn i grupper med forskjellig innhold for å teste effekten. Etter en times times økt vil deltakerne fylle ut spørreskjemaer for å vurdere om de hadde noen mystiske opplevelser, følte seg mer koblet til andre eller hadde det psykologer kaller et øyeblikk av “emosjonelt gjennombrudd”. Effekten vil bli vurdert på ny etter en uke og en måned.

Luftlaget er tynt og må vernes av alle.

Dette er en simulering med praktisk nytte for verden

Hensikten med eksperimentet er å se hva folk opplever når deres sanser blir lurt til å tro at de ser ned på jorda fra verdensrommet. Det kan være nyttig å se om disse mystiske opplevelsene har varig virkning på menneskers verdier og atferd relatert til Jorda og miljøet.

Mange astronauter sier at når de ser hele planeten i et mørkt verdensrom, forsvinner nasjonale grenser og de blir innbyggere på Jorda. Den tynne atmosfæren og Jordas fantastiske skjønnhet gjør inntrykk på astronautene, og de føler lyst til å beskytte den når de kommer tilbake. Sett fra fra verdensrommet er planeten et konstant skiftende mesterverk. Den rene skjønnheten er helt fantastisk, en åpenbaring i sakte film. Den gir en dyp følelse av fellesskap og gir et klart generasjonsperspektiv på utvikling. Den ser ut som en lysende juvel, og man forstår at Jorda er hjemmet til alle som noen gang har levd her og alle som noen gang vil være her.

Noen ganger eksploderer det i rommet.

Vi kan overvinne menneskeskapte problemer

Nå er det en stor motsetning mellom planetens skjønnhet og de menneskeskapte negative realitetene. Løsningen er at mennesker blir enige og jobber sammen, for da kan de sammen få til global og etterhvert planetarisk tenking og handling.

Vel - husk at Jorda er flat, ingen har vært på månen, tyngdekraften er en bløff og at vi er bearbeidet av konstant propaganda.

Hvem er disse folka som vil innbille oss dette? Det er bare å le av alt.

SpaceVR: EXPERIENCE THE SUBLIME OF SPACE IN ZERO GRAVITY RIGHT HERE ON EARTH!

Les også: