Norsk black metal er aktivisme

Norsk black metal er aktivisme

kategori: frihet

Se på black metal som innspill til samfunnskritikk

Norske band som Mayhem, Dimmu Borgir, Darkthrone, Burzum, Immortal, Emperor and Gorgoroth utviklet stilen til sine forfedre til en ny interessant musikksjanger. De ville holde seg i undergrunnen blant de våkne, og beholde sin ikke kommersielle stil. Vold og til og med mord ble faktorer i miljøet.

Gaahl var vokalist i bandet Gorgoroth som i en årrekke har vært store i black metal miljøet. Han har senere vært inne i God Seed og Wardruna. Bandmedlemmene er åpne "satanister" og mener at vårt samfunn lever av energien til andre og spiser oss levende.

I Black Metal musikk er sataniske temaer og antireligiøsitet framtredende, og de mener Satan står for frihet. Satan er det naturlige og viser menneskets vilje til å vokse og ikke bli undertrykket av religion, lover og institusjoner.

Aktive mennesker driver oss fram med sine meninger og handlinger.

Meldingen til alle er viktigst

I følge Gaahl er det beskjeden som er viktig og ikke musikken. Og hva er så beskjeden?

Vær deg selv, finn ut av ting - alt mulig - og nyt livet. Ikke la andre fortelle deg hva du skal tenke, si og gjøre.

Kontroversiell Svart

"Here I am taking a walk to my grandparents house. The photographers who went with me to take this were very whiney - it was as if they had never walked more than 1,000 feet up a mountain before this. They have weak minds, yet when I told them this, they simply laughed. They are sheep."

Her ser vi norsk kultur skapt av de som bor her - følg med i timen.

Dimmu Borgir i gang med showet sitt

Husk forbindelsene til våre nørrøne forfedre, og galder som er tryllesanger og seid er trolldomstranse. Disse ble brukt for å påkalle gudemaktene - det var mange guder - for å få en gud eller et guddommelig vesen til å bistå deg.

Galdrer gales fram med skingrende stemme, eller man kan bruke runegaldrer som er skriftlige galdrer basert på runer. Man skal vise takknemlighet overfor de overnaturlige kreftene, det finner hvit magi og svart magi i sammenhenger vi i dag ikke forstår.

Gammelt runealfabet

Les flere artikler på NyttNorge. Se emnene våre og bruk søkefunksjonen eller les de anbefalte artiklene våre. Stopp, tenk og gjør det.

Les mer: Filmer og dokumentarer om flat jord geosentrisme med høy kvalitet overalt. Hele verden snakker om flat jord.

Les også: