Åndelig union Maithuna kunsten å ha hellig sex

Åndelig union Maithuna kunsten å ha hellig sex

kategori: helse

Indisk religion bruker Maithuna for hellig sex og høyere bevissthet

Maithuna er kunsten å ha hellig sex, og slik hellig sex kan brukes som en del av utviklingen av din spiritualitet. Indisk religion er den eldste kontinuerlige religion i verden, og åndelige, spirituelle verdier spiller en viktig rolle. Reinkarnasjon er akseptert, og man bruker mange teknikker for å oppnå høyere bevissthet og komme nærmere de høyere lag av bevissthet og kanskje oppnå nirvana. Maithuna kan enkelt beskrives som en meditasjon over sex, en metode der man bruker sex til å oppnå kontakt med hverandre på en opphøyet måte, og samtidig forstå at man er del av et større kosmos.

Et dikt til hellig sex

Dere er Afrodite og Adonis

myk hud danser i det uendelige mot hud

blant de strålende blomster på Olympus fjellet.

Dere er fanget av universet

i evig bevegelse laget av skaperverket.

Dere er som en mastodont i brunst,

men er også et punkt av lys utover dette.

Det punktet eksploderer i tusen fragmenter

som fyrverkeri i en kosmisk evighet.

Dere to er ett

men selv denne enheten smelter inn i intetheten.

Til slutt, over tanker, begreper eller følelser i det hele tatt

er den ubeskrivelige ekstase

når din egen personlighet dør.

Du er bare kosmisk bevissthet i alle retninger og i all tid

denne bevisstheten er ute av tiden for alltid.

Meditasjon med sex i velkjent tradisjon.

Dette er Maithuna, en meditasjon over sex.

Maithuna er sanskrit-ordet for union, og maithuna er den seksuelle unionen i yoga. Maithuna betyr handlingen eller forekomsten av foreningen av to eller flere objekter som går inn i en tilstand av å være i eller gå mot en åndelig samlende enighet.

De elskende smelter sammen i union

Dette er sammensmeltingen eller unionen som kan gjøre en forent skapning av to, en flukt fra dualitets-systemet som vi lever i. Vi er omgitt av et samfunn som lærer oss innfløkte banaliteter og holdninger fra tv-såpeoperaer, reklame og PR med publisering og annonsering i en slags evigvarende null-utvikling eller permanent oppvekststilstand uten ånd, der vi avlærer den seksuelle ekstase som vi alle er født med.

Langvarig tilbakeholdt sex fører oss videre.

Villige partnere

Sex er tilgjengelig for nesten alle voksne. Som en privat ordning mellom villige individer kan det ikke gjøres ulovlig gjennom lover, selv om lov-makerne i forskjellige land, inkludert Norge har gitt regler for hvilken type sex som er lovlig og straffer de som bryter "loven".

Seksuelle reiser kan ta oss med på utflukter til ufattelige nye områder av bevisstheten og gi oss tilgang til mange nivåer av uendelig virkelighet. Vi må da avlære mye av hva religionene har kunngjort og stått for, og som våre foreldre og samfunnet i sin uvitenhet formidler videre til oss.

Elskov er rus

Å elske er en måte å ruse seg på, noen vil hevde kanskje til syvende og sist den eneste måten. Vi viser kjærlighet når vi går nedover gaten og smiler til en gammel person, og vi elsker når vi klapper et dyr.

I alle våre daglige inter-relaterte handlinger med mennesker og med ting, kan vi velge å enten vise mer kjærlighet eller bryte ned den kjærlighet som eksisterer.

Bevissthet om sex handler ikke om sex, men om din ånd og forholdet til alt det skapte.

Samleie er en form for manifestert kjærlighet

Vi bruker her heterofil terminologi, men den er gyldig for alle unioner eller sammenkomster av de kompletterende motsetninger yin og yang uavhengig av hvordan de manifesterer seg.

Dessverre er mange av oss klart separert fra kroppen vår og det vises som slitasje via ubehagelig klær, dårlig fysisk form, over-spising, tobakksrøyking og mer, og vi bruker "misjonær" posisjonen i samleie. Denne posisjonen der mannen er på toppen av kvinnen gjør det svært vanskelig for kvinnen å respondere tilstrekkelig.

Foreplay og oppvarming

Siden en kvinnes kropp er tregere på veien til opphisselse enn en manns (det sies å ta minst 15-20 minutter før reelt samkvem kan starte), er det nødvendig for kvinnen å påvirke tiden under seksuell aktivitet hvis partene skal bli ett med hverandre. Dette nødvendiggjør et skikkelig ego-tap fra begge partnere siden vårt materielle samfunn har lært mannen til å lede og kvinnen til å være passiv.

Orgasme er ikke toppen

Enda mer skadelig for et åndelig bevisst sexliv er myten om at orgasme er toppen av seksuell opplevelse. Maithuna kan føre til opplevelser som gjør at orgasmen virker blek til sammenligning, og føre oss til stedet for den opprinnelige skapelsen, der jorden vokser fram, celler formerer seg, og livet utvikler seg i sine mange fasetter.

Følelsen av at orgasme er nødvendig kan være noe som presser personligheten. Hvis mannen ikke når klimaks kan hans emosjonelle reaksjon gjøre det vanskelig for ham å slippe sin innlærte personlighet. På den annen side hvis kvinnen bruker fantasi eller spiller skuespill for å stimulere kroppen sin til rask respons, mister hun kontakten med partneren sin. Det er ikke feil å gjøre noe av dette, men hyppig eller normalisert gjentagelse av et slikt skille gjør at man ikke oppnår de mest ekstatiske nivåer av kjærlighetsaktiviteten.

Regel nummer en

At orgasme ikke er av avgjørende betydning og ikke er den viktigste slutt på denne unionen er regel nummer en. Noen har sagt at orgasme er en herlig tegnsetting i handlingen å elske.

Regel nummer to

Kvinnen må hovedsakelig være den som er ansvarlig for timing av de seksuelle handlingene. Hun skal bremse ting ned hvis hun føler det utvikler seg for fort, og foreslå neste trekk fysisk eller verbalt. For å gjøre dette trenger hun å redusere sitt ego, for å være klar over, i hvert fall i begynnelsen, over sin egen kropp, og hva slags respons det gir. Telepatisk kommunikasjon kan vokse fram og skape sannhet under denne aktiviteten.

Regel nummer tre

De to partnerne må være enige om å fortelle sannheten til hverandre hele tiden. Sannhet i dette tilfellet er hva du føler eller hvor dine tanker går, så forbli sentrert på hverandre.

Davids-stjernen et symbol på ånd

Dette er et diagram av en Maithuna stilling som har med kjærlighet å gjøre. Partnerne er vendt mot hverandre, mannen sitter med bena i kors, kvinnen sitter på ham med bena rundt ham. I denne stilling kan det ikke være noe høyere eller lavere, noe første og andre, ingen begynnelse og slutt.

Vær bevisst i dine aktiviteter, og du vil finne.

Maithuna tar tid å lære

Maithuna som noen ganger er kalt Kerraza eller Dianism i Vesten eller Yab-Yum i Tibet, tar tid for det er en sann meditasjon. Så velg en dag eller kveld uten tidspress, for å berøre evigheten krever en følelse av uinnskrenket fri tid.

Begynn sakte. Ta et bad sammen. Kast rosenblader i badevannet, tenn lys og røkelse, slik at plassen i seg selv blir et alter.

Få kontakt

Se hverandre dypt i øynene så ansiktene skifter og tanker går bort og fortell hverandre hvor mye du bryr deg om henne/ham. Nå er det en god tid for å gi slipp på noe du har holdt tilbake, noen usannheter, frykt, uavklarte valg. Trykk sakte på ansiktet, skuldrene, håret. Etter badet tørker dere hverandre med myke håndklær og gni dere inn med herlige dufter, kanskje med duftende ren olje.

Slapp av

Legg deg ned foran en åpen ild eller på en seng med myke tepper, og massér hverandre med lange, langsomme bevegelser med hendene og armene. Skyv hendene sakte opp på hverandre på ryggen en tomme på hver side av ryggraden. Pust dypt. Når dere masserer hverandre så grip øyeblikket. Din verden er akkurat nå det punktet hvor fingrene møtes. Konsentrer deg om det. Der hud berører hud er dere to allerede kommet sammen på en hellig plass.

Når du er klar sett dere opp komfortabelt og møt hverandre. Bena kan krysses hvis du er rolig på den måten, eller dere kan støtte dere mot puter eller sitte i en veldig stor stol. Hvis du bruker bevissthetens ekspanderende budskap er det nå det finnes et godt tidspunkt for å gjennomgå dem.

Pust dypt, se hverandre inn i øynene igjen, og se hverandre som guddommelige. Se, guden og gudinnen eksisterer utenfor kroppene deres, og er likevel i dem, utover deres personligheter og likevel opptrer de gjennom dem. Vær bevisst. Når du ser på ham/henne vil din partners ansikt skifte og endre seg, visne og bli strålende igjen. Som i et Picasso portrett kan du samtidig se flere ansikter, ett trykt oppå det andre.

Fordyp din meditasjon

Når dere ser på hverandre gjennom fra tredje øye til tredje øye, kan du se at det tredje øye faktisk manifesteres på huden mellom og rett over øyenbrynene. Hvis du trenger å trekke oppmerksomheten bort, stopp og diskuter hva du tenkte på og hvorfor. I den voksende telepatisk følsomhet er det er ingenting å skamme seg over, og alt er til for å deles. Den indre kjernen av dere har ventet så lenge, hele levetiden kanskje, på dette øyeblikk av intimitet.

Det tredje øyet

Dette øyets meditasjon er så kraftig at du kanskje bare ønsker å praktisere denne del av yoga i flere dager uten å være sammen på noe annet nivå. Jo lengre du praktiserer det, jo nærmere du får komme, jo høyere vil genital union være når du endelig kommer til den.

Høyere og høyere i bevissthet.

Sex som vibrasjon ikke friksjon

Maithuna er en kunst av vibrasjoner snarere enn friksjons sex. Du kan bevege deg i den store dansen, men ikke før kroppene deres forteller deg at det er på tide. Inntil da sitter dere rolig og ser i hverandres øyne. Forvent ingenting og still ingen krav. Akkurat som bølger av lyd flytter sammen i resonans eller dissonans, så er det slik at hvis vibrasjonene ikke er integrert og i harmoni mellom deg og din partner, er ikke sann union mulig å oppnå ennå.

Ha et mykt lys

Om du ikke ønsker å gjøre kjærlighetsaktiviteten i mørket, og for å forsterke sansene, kan du ha et lys for å utvide hver mulighet til syn, lyd, lukt med undring over hverandre. Dette er meditasjon i konsentrasjon.

Dette er en visualisering i kjødet

Gudinnen eller Gud sitter foran deg akkurat så sårbar og åpen for å elske som du er. Ta så mye tid som dere trenger for virkelig å sette pris på og føle hverandre som guddommer. Denne gaven og undringen er gitt dem som virkelig lengter etter å finne den kosmiske kjærlighet som utstråler alt på alle nivåer av virkeligheten. Etter en tid vil dere ønske å berøre hverandre, å føle varmen fra huden. Fingrene beveger seg samtidig, de danser sammen i luften i et langvarig kjærtegn som verken fører eller ledes, men er en enkel måte å å kjenne hverandre på.

Ikke prøv å holde igjen, stig og fall på de ulike nivåer av bevissthet. Du kan føle humor, glede, tristhet eller reise hinsides enhver følelse, som du mister i dansen med den søte hud som rører hud.

Nærheten blir større

Etterhvert vil du ønske å være nærmere. Det kan være timer eller virke som dager, men siden du er på reise inn og ut av tid uten mål i tankene, spiller det egentlig ingen rolle. Behovet for tettere kontakt utvikler seg. Shakti, den guddommelige kvinnelige energi sitter på mannens kryssede ben. Kroppene kommer tett sammen i en søt glød av kropp. Dette er intuitivt, å vite nesten uten ord hvor og hvordan du skal flytte deg, og ved hjelp av milde ord når de kommer.

Hvis dere skiller dere fra hverandre noen ganger og så blir to igjen, er det helt greit. Gå også tilbake på jakt i hverandres øyne. Når du vet at tiden er inne, vil kroppene deres kommer sammen enda mer intimt. Den guddommelige kvinnelige kraft - shakti - vil sette bena rundt mannens midje, og hans penis vil trenge inn i henne. Hold dine organer i ro. Det er ikke behov for at noe videre skal skje, ingen mål. Bare en svært langsom puls av energi. Dere er trygt sammen.

Strofer

Din visjon blir enda mer psykedelisk, dere er de tibetanske guddommer låst i en omfavnelse som ender dualitet. Det er slutt på oppblomstring av kjønnsorganer alene, grenselinjene forsvinner, ingen penis, ingen skjede. Det er bare igjen et brennende punkt av skapelsen som kan være verdens historie, langsomme lysbilder av krystallinsk smelte, tordenvær som herjer øde landskap, dinosaurer buldrende i vill frihet.

Eller stjernetåker som kjører over den store store himmelen, eller gudinner stiger fram for å kjærtegne deg med velsignelse og fryktløshet. Det kan bli stillheten før skapelsen som bygger merkelige planeter av sødmefull begynnelse, bevegelsen at en storslagen energi strammer og slapper av, føler seg i ekstase.

Selv om dere blir forent, er dere dere selv også, og kvinnen vet når man skal slappe av, mannen vet når han skal trekke seg tilbake et øyeblikk.

Miste deg selv og finne deg igjen

Dette er en meditasjon over selvkontroll som tar sikte på å miste seg selv og å finne deg selv igjen. Det er et kosmisk gjemmespill som vi alle spiller på våre egne måter. Det er mulig å stoppe og starte på nytt mange ganger. Det kan være lurt å være atskilt, mate hverandre, snakke, og komme tilbake enda en gang til seksuell union.

Vær en som søker høyere.

Maithuna, tantrisk sex

Dette er en oppsummering av Maithuna, noen ganger kalt tantrisk sex. Denne erfaringen gjør at orgasme kjennes som "den lille død" . Maithuna er den store død, en overveldende død, et dødsfall som vibrerer i sin levendehet, en frydefull død, et eventyr gjennom tid og rom.

Det er en overgivelse av personlighet og individualitet til essensen som ligger under og fyller alle ting og alle ikke-ting. Du hviler i fred, vel vitende om at du er vakker og at din kjære er vakker og at hele skaperverket er enestående vakkert.

Prøv igjen

Ikke bli skuffet hvis alt dette ikke skjer første gang du prøver det. Vær tålmodig med deg selv og din kjæreste for tålmodighet og overgivelse til hva som kommer vil hjelpe deg å vokse, forstå og lykkes. Kjennskap til seksuell selvkontroll kan ta tid, noe også utøvelse av yoga praksis gjør.

I India er reinkarnasjon reell og den selvstendige sjel, som alltid er den ene og den samme, lærer og vokser fra en inkarnasjon til den neste. Da er er tid av liten betydning. For å oppleve de virkelig ekstatiske tilstandene av Maithuna må tiden være din tjener.

Maithuna er en del av Tantra, og Tantras komponenter inkluderer yoga, meditasjon, tilbedelse av guder, helkropps helse og Ayurvedisk medisin.

God reise. Kanskje denne lille meditasjonen kan hjelpe deg og alle levende vesener nærmere kjærligheten.

Les flere artikler på NyttNorge. Se emnene våre og bruk søkefunksjonen. Stopp, tenk og gjør det.

Dikt fritt oversatt etter Changes.org Sacred sex

Lenker

Maithuna hellig sex

Hva er Maithuna

Se også her om tilbakeholdelse av sædutløsning (semen) og bygging av energi

Les også: