Naturlige svømmebasseng er som en drøm

Naturlige svømmebasseng er som en drøm

kategori: helse

Husker du den deilige følelsen av å svømme i en naturlig dam, under en liten foss eller i en kilde? Langt fra klorbadene som er vanlige og som tørker ut huden din, så fukter disse naturlige badene huden din og får deg til å føle deg ren og myk. De negative helseeffektene av klor er dokumentert og inkluderer eksem, utslett og kreft. Aldrende hud er også nevnt blant problemene med klor, og astma, allergi og pusteproblemer.

Les mer: Økologi er naturens metode - ikke tving naturen til noe som helst.

Alternativer til klor finnes, og her er et av dem: Go Chemless™ systemet bruker en prosess som heter ionisering med kopper og sølv joner, og er helt trygge for mennesker.

Tenk på muligheten for et naturlig basseng, det er sunt og glir inn i naturen sammen med deg.

Økologiske og holistiske helsevurderinger spiller stor rolle nå, og naturlige terrengtilpassede svømmebasseng kan erstatte de vanlige. De kan integreres i landskapet som en naturlig dam, så naturlige svømmedammer er på vei inn.

Et basseng nær naturen har et filtersystem som er naturlig - se skissen.

Vi er også tilhengere av deling, og en felles badedam i lokalmiljøet er en fin sak. Det er egentlig helt meningsløst at alle skal ha sitt eget svømmebasseng. Samarbeid med naboene, og lag dere en felles badedam.

Les mer: Nøkkelen til frihet er lik tilgang for alle til felles ressurser.

Les flere artikler på NyttNorge. Se emnene våre og bruk søkefunksjonen eller les de anbefalte artiklene våre. Stopp, tenk og gjør det.

Linker

Se artikkel i Permaculture: Økologiske og helsefordeler med naturlige svømmebasseng.

Helse effekter av klor - vær påpasselig for klor er ikke bra for oss.

Les også: