NASA lyver om månen sola jorda verdensrommet raketter er løgn

NASA lyver om månen sola jorda verdensrommet raketter er løgn

kategori: natur

De sier at de har vært på månen

NASA er romfartsorganisasjonen i USA, som i dag har hovedansvaret for forskning i verdensrommet. De får årlig over 100 milliarder kroner for å drive forretningen sin. De forteller oss at mennesket har vært på månen 6 ganger mellom 1969 og 1972, men ikke etter det. Det er per i dag ikke et eneste bilde av Jorden som er ekte uten å være såkalte kompositter eller photoshoppet, noe NASA selv innrømmer.

Les mer: Hvorfor lyver de om den flate Jorden?

Til tross for at det skal være tusenvis av satellitter og store teleskop over hele verden, er alle bilder av romfart, satellitter og andre planeter bare datagrafikk. Ta for eksempel et søk av bilder av Merkur eller Venus, og du vil se at hvert eneste bilde har forskjellig farge og tekstur. Til og med bilder tatt av teleskop fra jorda er vanskelig å finne. Hvorfor tar de ikke bare bilder og publiserer det ubehandlet? Det er jo mye vanskeligere og mer tidkrevende å lage bilder med photoshop. Hva er problemet her?

The Blue Marble, sies å være ekte, men ikke helt.

Les mer: NASA forsvinner ny privat romindustri mer profitt. Raketter satellitter tar ny form med privat jukse romfart.

Blue marble: Ingen av bildene man finner på nettet eller NASA sine hjemmesider, ikke et eneste ett, er tatt med et kamera uten å være manipulert. Hvorfor lager de så mye datagrafikk i stedet for å bare ta bilder? Hvorfor forandrer bildene seg år for år? Til og med størrelsen på kontinentene forandrer seg.

6 forskjellige bilder av Venus, hentet fra NASA og andre romfartsorganisasjoner. De hevder at bildene er tatt med teleskop og satellitt. Hvorfor er de så forskjellige? De ligner ikke på hverandre engang.

De sier nå at det er umulig å dra til månen

Merkelig nok finner vi informasjon på Wikipedia om noe de kaller Van Allen-beltene. Beltene, som ble oppdaget i 1958, sies å være en radioaktiv ring rundt Jorden som ligger mer enn 1000 km ute. I følge den heliosentriske modellen ligger månen ute på 384 400 km, og for å reise dit må man altså gjennom denne livsfarlige radioaktiviteten. NASA har sagt offisielt ved flere anledninger at dette er umulig, så hvorfor er det ingen som lurer på hva de mener? Hvorfor sier de at vi ikke kan dra til månen samtidig som de sier at de har vært der?

Datagrafikk fra NASA viser Van Allen beltene.

Er Van Allen-beltene en oppfinnelse, eller er det taket for hvor høyt vi kan reise? Hvorfor var ikke Van Allen-beltene et problem da vi dro til månen?

Hør NASA innrømme at det ikke går an å dra til månen. Hvordan klarte de å dra til månen med teknologi fra 1969, men ikke i dag?
Nettet er fullt av filmer som viser at verden ikke er slik vi blir fortalt i skolen eller i media, og viser en fullstendig annerledes virkelighet enn den vi har blitt fortalt.

NASA er ikke alene, for alle "romfartsorganisasjonene" er med på dette: Indian Space Research Organisation (ISRO), European Space Agency (ESA), China National Space Administration (CNSA), Japan Aerospace Exploration Agency (JAXA), Russian Federal Space Agency (RFSA eller Roscosmos), og alt er nøye koordinert. Hvor lenge kan de forsette å lure befolkningen?

Ikke vær redd, det er bare gøy

At Jorden ikke er slik vi alltid har trodd er utrolig gøy. Ikke vær redd for å se noen filmer. Filmene er bra laget og informative, hvorfor ikke gi det en sjanse? Prøv å bevise at Jorden ikke er flat, men at den er en ball hvis du må. Send mail til professorer på universitetene, geologer, landmålere, ingeniører og piloter, og spør dem hvorfor vi ikke kan kjenne at Jorden spinner, hvorfor vi ikke kan se noen kurvatur, hvorfor månens faser ikke er påvirket av solens posisjon, og ikke minst hvorfor NASA nå sier at vi ikke lenger kan reise til månen.

At vi finner det ut nå er ikke et steg tilbake, det er slutten på den største løgnen i verdenshistorien. Det er ingen kurvatur, og verdensrommet fins ikke, er det ikke fantastisk?

Les flere artikler på NyttNorge. Se emnene våre og bruk søkefunksjonen. Stopp, tenk og gjør det.

Linker

Jorden har ingen kurve og er flat

Les også: