Narkodialog uten praktisk kunnskap meningsløs

Narkodialog uten praktisk kunnskap meningsløs

kategori: helse

Virkestoffer som berører sinnet vårt er samlet under sekkeposten narkotika

Et interessant praktisk tema er at psykedelia, for eksempel LSD, kan forsterke daglige rutiner. Såkalte mikrodoser løser opp mentale spenninger og skjerper sinnet, og gjør deg konsentrert, kreativ og utholdende.

Saklig detaljert og erfaringsbasert samtale om stoffer som påvirker sinnet vårt er avstengt i det offentlige rom, til tross for gode forsøk. Temaet er tabubelagt og normal debatt er umulig. Tabu er at et emne er stengt ved et usaklig og følelsesbasert sterkt forbud, ofte basert på religion og forbundet med trusler: vi snakker ikke om det for da vil det gå deg eller oss alle ille. Kriminalitet av mange slag og helseproblemer er resultatet.

Tabuer regnes som primitive.

Les mer: Moder Ayahuasca helbreder hode kropp og sjel.

Antallet nye stoffer øker kraftig og tilgangen er god. Planter og medisiner med virkestoffer som berører sinnet vårt er blitt en del av vår hverdag. Fagfolkene og de som har praktisk erfaring med bruk av stoffene vil ha en mer kunnskapsbasert dialog slik at vi kan utvikle en ansvarlighetskultur rundt psykoaktive stoffer. De mener moderne kultur trenger moderne tenking. Enteogener ble brukt i rituelle seremonier i tusenvis av år, men kan ikke en gang nevnes nå. Narkodialogen er uten kunnskap, og narkotikapolitikken fungerer ikke.

Vi mangler norsk kunnskapsbase om psykoaktive narkotiske stoffer. Myter og kunnskap kan ikke leve sammen.

Viktige stikkord er: overføring til helsesektoren, ingen straff men hjelp, avkriminalisere, sikre kvalitet i omsetningsleddet, skadereduksjon, helsetiltak, legalisering av cannabis som et signaltiltak, utvikle generell rusfrihet, egne valg og frihet.

Din rett til å finne ut av dette selv er i praksis fjernet, om du er lydig. Emnet er interessant og vel verdt praktiske undersøkelser. Stå på.

Se faktaopplysninger om stoffer etc. fra kanadiske Erowid.

[Ayahuasca er psykoaktiv medisin for fysisk og åndelig vekst. Naturlig god utvikling er i gang frie folk tester og erfarer. ](https://nyttnorge.no/ayahuasca-psykoaktiv-medisin-for-fysisk-%C3%A5ndelig-vekst.html)

Norsk Rusreform i kjømdi

Les flere artikler på NyttNorge. Se emnene våre og bruk søkefunksjonen eller les de anbefalte artiklene våre. Stopp, tenk og gjør det.

Les også: