Moringa er livets mirakeltre som aldri dør

Moringa er livets mirakeltre som aldri dør

kategori: helse

Ny mulighet for sunn mat

Verden er et flott sted fullt av godsaker vi kan forsyne oss av uten å gjøre noe annet enn å høste der plantene lever i sine naturlige miljøer. Vi bruker bare noen få tusen planter av de mange millioner som finnes. Stadig flere planter "oppdages" og tas i bruk for sin sunnhet og medisinske virkning. Det er egentlig tragisk at vi lager syntetiske løsninger når så mye finnes i naturen. Moringa er en grønn plante og alkalisk. Spis alkalisk mat og du bidrar til de riktige balansene i kroppen.

Moringa plantasjer kommer mange steder.

Livets tre

Moringa som er kalt livets tre finnes naturlig i Asia og Afrika der den har vært en naturlig plante så lenge man kan huske. Den kommer nå til Europa, og i Spania er salget av friske moringa blader begynt, pakket i plast og tenkt brukt som grønnsak til salater etc., omtrent som spinat.

Kommersielt finnes nå mengder med moringaprodukter til grønnsaker, te, tilsetning til mat, oljer til koking og massasje, dyrefor, plantegjødsel, vannrenseprodukter og mer. Du kan lete det fram på nettet og sjekke tilbud og priser.

Moringa tre blomster til te og pressing

Mange varianter, moringa olifeira det kommersielle valget

Planten finnes i 13 varianter fra små busker til store trær. Moringa Olifeira vokser meget raskt, og har vært dyrket i tropene og kommer nå til subtropiske strøk i Europa.

Den kommersielle varianten av moringa, her dyrket som for for sin hurtige vekst.

Historisk sett

Planten har en gammel historie, eksempelvis

Såkalte trommestikker på treet som inneholder frø for pressing av olje

Næringsinnholdet er rikt

Dyr og mennesker kan spise planten. Den inneholder vitaminer A-Z, og mengder med mineraler og antioksydanter.

Mye bra på . listen, men vær litt forsiktig med å tro på alt med en gang

Moringa plantes nå ut nær deg

Det er klart det ligger tjukk markedsføring bak mye av hypen her. Men tross alt har planten vært til nytte lenge, og det er et faktum at den har mye og gjør mye. Du får ta en test og se hva moringa livets tre kan gjøre for deg.

Den afrikanske kubbevarianten

Les flere artikler på NyttNorge. Se emnene våre og bruk søkefunksjonen. Stopp, tenk og gjør det.

Les også: