Mikrochip tvungen teknologi oppleves som frivillig

Mikrochip tvungen teknologi oppleves som frivillig

kategori: teknologi

Vi tilvennes gradvis til umenneskelig teknologi uten å bli skremt

Det er skrevet for lenge siden, så tanken om dyrets tegn er ikke ny: “ Alle, både små og store, og de ​​rike og de ​​fattige, skal bli gitt et merke på sin høyre hånd eller på sin panne, og han sier at ingen vil være i stand til å kjøpe eller å selge, uten den som har merket.”

Ikke tro på dette, men det gir melding om at tanken om merking av alle mennesker ikke er ny. Man merket sine undersåtter fysisk, nå blir det digitalt. Teknologi utviklet spesielt for å spore og overvåke mennesker har vært i utvikling i minst to tiår.

Det foregår en umenneskeliggjøring av mennesket, og vi forstår det ikke og tar det ikke alvorlig - vi ler bare og tuller det bort, for det er jo så gøy. I Nederland, var det i 2015 50 personer som frivillig fikk satt inn en chip i den høyre hånda, og det samme skjer i andre land.

Det hele er teknisk meget enkelt. Det er slutt med kniver og skjæring, en liten injisering er alt som skal til.

Les mer: Digital chipping er ferdigutviklet og klar for implementering.

Teknologien skrider fram ustoppelig

I den virtuelle verden finnes nå programmer som kan se oss i sanntid, og kan spå vår fremtidige atferd og sende varsler til den aktuelle alarmstasjonen. Det hele er avhengig av hvordan en algoritme i datamaskinene tolker dine aktiviteter. Ble du skremt nå? Slik er det, og det er skremmende.

Enda mer skremmende er imidlertid det som skjer i den fysiske verden, for det er bare et spørsmål om tid før innebygde microchips i kroppene våre er alminnelig akseptert.

Det er stor sjanse for at du bærer et par RFID microchips på deg nå i kortene og telefonen du bruker hver dag. Hvis du gjør det sender de ut et 15-sifret nummer som identifiserer deg. Tallet kan detekteres av det som kalles en ISO-kompatibel skanner, og de de er overalt.

RFID er radiosignaler for identifisering. Sett deg inn i hva det er for det er ikke bare gøy.

"Det er ikke mulig å være i samhandling med samfunnet uten en mobiltelefon"

Menneskelige implantater følger sikkert en ​​svært lik utvikling. Det vil bli slik at det vil være en ulempe å ikke ha et implantat eller mikrochip og da vil det være slik at det ikke er valgfritt. Du må ha det for å ha en meningsfull tilstedeværelse i samfunnet.

Din første reaksjon på dette er vantro. Et samfunn vil ikke akseptere en slik enhet i kroppen av noen grunn. Hvorfor skulle noen ønske å implantere en datachip i kroppen til alle innbyggerne. Slikt gjør primitive mennesker bare med bikkjer og katter.

Tenk et øyeblikk hvor vi er akkurat nå. I flere tiår har nordmenn avvist tanken om at de ville bli overvåket eller at e-mailen deres ville bli bli sporet eller innspilt. Politiet går nå åpent ut og vil ha mer av dette.

Systematisk digital overvåking er dagens orden - det foregår hele tiden.

Alle kjøpte mobiltelefon

Men omtrent alle nordmenn har en mobiltelefon, alle både barn og voksne har en slik. Innebygd i alle disse telefonene er en RFID-chip som kan spore enhver bevegelse via såkalt GPS eller triangulering via mobilmaster som er plassert overalt.

Mobiltelefonens mikrofoner og kameraer som leveres som standard på hver telefon kan fjern-aktiveres av politiets overvåkingssystemer, en funksjon som har eksistert i mer enn 10 år. Vi betaler selv for dette - vi gir myndighetene den beste sporingsenhet man kan få. Man kan kaste mobiltelefonen og være fri, men få gjør det.

Først oppå huden, så inni huden. Først frivillig, så av nødvendighet, så av tvang.

Men utviklingen har bare en retning - alle de nye teknologiene drar i samme retning - til slutt vil RFID-teknologi ikke være frivillig. Den dagen kommer da vi ikke kan kjøpe eller selge uten biometrisk identifikasjon.

Denne teknologien kommer til å holde spre seg gradvis, og det kommer til å bli vanskeligere og vanskeligere å unngå det.

Biometri identifiserer deg tydelig og verifiserer deg. Er det virkelig nødvendig med alt dette?

Myndighetene behøver ikke gjøre noe dette går av seg selv

Det er lett å forestille seg hva en effektiv, tyrannisk, demokratisk regjering kan gjøre med denne typen teknologi. Hvis de vil kan de spore alle personers bevegelser og oppførsel.

Plutselig en dag vil denne typen teknologi trolig være så gjennomgripende at du ikke vil være i stand til å åpne en bankkonto, få et kredittkort eller selv kjøpe noe uten først å få enten hånden eller ansiktet skannet først.

Det er vanskelig å forestille seg en befolkning som fritt vil underkaste seg en slik digital trelldom. Men se hvordan personvernet og andre rettigheter gradvis er brutt ned. Man klarer ikke å følge med, det vil gå så gradvis at ingen blir skremt, og så en dag er det en lov. Vær trygg på at slik vil det gå.

Transhumanisme er uønsket.

De nye stiller opp selvfølgelig

Alle teknologiene aksepteres generelt av innbyggerne. De eldre generasjonene kan avvise det, men i løpet av et par år kan du se at millioner av barn, tenåringer og unge voksne vil bli akseptere. De skal kjøpe og fylle hus og hjem og gater med tiltalende produkter innen sport, media, klær, de har sett alt de vil ha på nettet og sier ikke nei til slike bagateller som biometrisk identifisering.

Deretter har vi en base av tidlig-brukere som frivillig implanterte RFID-brikker og flere vil bli frivillige. De vil ha chippen implantert under huden for alt fra tilgang til høy-sikkerhets bygninger til kjøp i matbutikken. Til slutt, når begrepet er generelt akseptert av flertallet vil det bli vedtatt av flertallet som vårt nye "personnummer", og vi kan like så godt bli chippet i det vi blir født.

De som styrer kommer til å gradvis ta gruppe for gruppe til vi alle er chippet. Først tar de eldre, kriminelle, innvandrere, offentlige ansatte, politi, militæret, bedrifter kan begynne å kreve det for å gi deg jobb, og til slutt er det så mange som har det at majoriteten syns det er greit. De kommer også til å presentere det som noe helt genialt, og du kommer til å få lyst på det helt frivillig.

Krav om verifisering identifikasjon legitimasjon

For å få tilgang til offentlige tjenester må man være et verifisert menneske. Uten bekreftelse vil man ikke kunne kjøpe en kilo poteter, og heller ikke få medisinsk behandling eller førerkort.

Betaling er elektronisk overalt snart, bruk kontanter så lenge du kan.

Enten vi liker det eller ikke: dette er fremtiden. Hvert kjøp du gjør og hvert skritt du tar vil bli sporet av en liten 15-sifret passiv mikrobrikke, noe som betyr at den eneste måten å "slå den av" vil være å fysisk fjerne det fra kroppen din. Vi vil leve i en verden av "alltid-på-overvåking". Det kan komme til å bli straffbart å ikke være påkoblet.

Man får time for implantering av chip og går dit

Våre barn og barnebarn - de aller fleste av dem - vil stille opp til implantering når de får beskjed - eller chippen settes ved fødselen - og de vil også gjerne betale kostnadene slik at de også kan "samhandle med samfunnet på en meningsfull måte".

Ingen liker det som skjer, bare de frie gjør noe med det. Umennesket er på vei langsomt, men tydelig og trist. Skal vi finne oss i det?

Les flere artikler på NyttNorge. Se emnene våre og bruk søkefunksjonen. Stopp, tenk og gjør det.

Gi de små barn en sjanse til menneskelighet

Les også: