Menneskets rolle i verden uavklart

Menneskets rolle i verden uavklart

kategori: natur

Nesten alle tror på en gud som skapte mennesket

Mange har arbeidet med å skape forståelse for menneskets rolle i verden, og verden er preget av tenkingen i religionene jødedom, kristendom, islam, hinduisme og vi tar med tanker fra buddhismen. Dette er tradisjoner vi er vokst opp med og som preger oss totalt. Det er vanskelig for oss å tenke annet enn at vi er skapt av en gud eller et høyerestående vesen.

Les mer: Vår opplevde realitet er en datasimulering.

Han her er like forvirra som oss andre, men prøver så hardt han kan. Hva vet Tom Campbell egentlig om livet? Hva vet du?

Livet er en kamp

Motsetninger finnes i all eksistens, en kamp mellom motsetninger som godt og ondt, og livet blir en kamp eller spill for å finne en balanse i alt. Det ser ut som vi må ha en kontrollert konflikt gående hele tiden, og et spørsmål blir om vi en dag kan komme til å ødelegge alt fordi vi ikke klarer å balansere spillet lenger.

Les mer: Vi er en datasimulering.

Finnes en skaper, skjedde en hendelse eller er vi datasimulering

Vi kommer stadig tilbake til spørsmålet om jorden er skapt eller er et resultat av en hendelse, hva er vi kommet av og hvilken høyere ånd er det som er med oss. Vi vet ikke det, og mennesket vet heller ikke hvor det kommer fra, om det er skapt, om dets realitet er et bilde eller program, og om det finnes høyere eksistens enn det vi synes å se. Det er mer her enn det vi har sett til nå.

Science fiction fantasy eller kan skaperen lage hva som helst.

Vi er født med en utfordring om å finne ut mer - de som er nysgjerrige og forsker på denne uløste saken får en ekstra dimensjon i livet sitt.

Livet er å utføre funksjoner, og den enkelte lever bare når hun/han utfører alle funksjoner - fysiske, mentale, spiritistiske - som han/hun er i stand til, uten å ovedrive.

Utfører du mange slike funksjoner? Lever du?

Her kan du lese om at vi er en datasimulering og at alle skaper sin egen verden.

Les også: