Media terroriserer befolkningen

Media terroriserer befolkningen

kategori: frihet

Påskudd for krig med full støtte fra media

Media skal sørge for at det alltid råder frykt, at vi er urolige og lettskremte. 9/11 i New York var et bedrageri, og vi må ta inn over oss at de store media er totalt styrt av de som vil overta styringen i verden. De lyver konsekvent, de skjuler informasjon, de innrømmer ingenting og er ikke lenger til nytte for noen. Overse dem, og finn dine egne kilder for informasjon. Vit at vi lever i en verden der nyheter fabrikkeres daglig og at falske flagg operasjoner organiseres systematisk hele tiden.

Det vi fikk se av 9/11 var en medie produksjon

Det er over 17 år siden 3 skyskrapere i New York offisielt ble sprengt i fillebiter av 2 passasjerfly og ettervirkningene av flyene. Hendelsen satte i gang en storstilt krig i Midtøsten og Afghanistan hvor millioner av mennesker har mistet livet til nå. Fortsatt er mange spørsmål ubesvarte og 9/11-truth-bevegelsen er større enn noensinne. Det er bevist at dette var en operasjon organisert med myndigheters viten og medvirkning.

Kontinuerlige eksplosjoner etterpå - det var ikke fly der engang, det var bare et mediestunt.

Bygning 7 falt på 4 sekunder

I tillegg til at de 2 bygningene som tilsynelatende ble truffet av fly og ser ut til å eksplodere og bli til støv på under 10 sekunder hver, er kanskje mysteriet rundt bygning 7 det største problemet for myndighetene å forklare. Den 47 etasjer høye bygningen falt av seg selv ca. 6 timer etter at de to andre bygningene falt, uten å bli truffet av fly, i fritt fall hastighet, på 4 sekunder og inn i sitt eget avtrykk. Den offisielle forklaringen fra 9/11-kommisjonen nevner ikke bygningen med ett ord og bare 5% av alle amerikanere vet at det var 3, ikke 2, bygninger som falt 11. september 2001.

NRK er i lommen på de få, styres fullt ut og driver global propaganda som de får beskjed om. Hver dag gjentar de meldingene.

Alle myndigheter nekter å svare

Politikere, byråkrater og media nekter å ta saken, og det er pinlig å se på hvordan de prøver å vri seg unna:

Bare spørsmål og ingen svar

Det de sier kan få harde konsekvenser for dem

Mediene vil ikke snakke om det, men denne fabrikkerte hendelsen ble brukt som påskudd til å lage masse lover over hele verden, inkludert her i Norge. Du må nå avgi fingeravtrykk og biometrisk bilde for å få nytt pass i Norge (lov av 2010, udemokratisk innført), ellers får du ikke reise.

Norge har sendt tusenvis av soldater til Afghanistan, der noen har dødd bare 21 og 22 år gamle, for å kjempe for "frihet" og mot "terror". Problemene for de hjemvendte soldatene er store. Man diskuterer helse for stridsevne, posttraumatiske stresslidelser etter aktiv krigsdeltakelse, angst og depresjon. De ser ganske dumme ut når det er klart at det hele var en fabrikkasjon.

Den dag i dag er det nettopp 9/11, i tillegg til andre mistenkelige operasjoner, som brukes som unnskyldning for å utvide overvåkning og for å fortsette de meningsløse krigene i Midtøsten. Så lenge den usynlige trusselen om nye terrorangrep er der og befolkningen holdes skremt, kan de gjøre som de vil. Arbeidet med å holde oss skremte fortsetter, krigen fortsetter på TV og i media, og små fabrikkerte "terrorhendelser" kommer på løpende bånd stadig flere steder. Hvor virkelig er disse hendelsene egentlig? Vi må ta inn over oss at alt er en stor iscenesatt "virkelighet", og at mediene lyver for oss.

Nyhetskanalen kjører på med alt de får beskjed om

TV2 gruppen er Norges største mediehus og er skremmende å se på. Morselskapet er Egmont som er internasjonalt eiet av - ja, hvem vet det? De sjekker ingen nyhetsopplysninger selv, og har ingen selvstendig journalistikk, alt kommer i posten.

Media sprer frykt

De som kjører krigene hadde aldri fått det til hvis det ikke var for bred støtte fra befolkningen. Det er derfor viktig at terrorbildet opprettholdes. Media, som eies av de samme som finansierer krigene, har ansvaret for å spre frykten. Daglig bombarderes man med ideer om at overvåkning og krig er bra for det gir trygghet. Man ser "eksperter" diskutere frem og tilbake og konkludere med at "litt frihet må man ofre for sikkerhet, vi har ikke noe valg". "Så lenge du ikke har noe å skjule er det vel ikke noe problem?" Det er lenge siden det ble slutt på at journalister skriver det de ønsker, mer og mer er artiklene ren oversetting av artikler fra NTB, AP og REUTERS, som eies av ingen ringere enn de som vil styre verden. Formelt eierskap via Rothschild, Murdoch eller andre er bare en avledningsmanøver.

Schibsted er stor, hvem eier gruppen?

Hvem styrer innholdet til Schibsted gruppen? De har bare byråstoff. De sjekker ingen opplysninger selv, og har ingen selvstendig journalistikk. Hva er vitsen med å høre/lese/se på det de kommer med?

Vær kritisk

Ikke ta noe som kommer ut gjennom media for god fisk. NRK eies av staten og staten liker overvåkning, penger, lover, kontroll, vaksiner, skatter og krig. Alle avisene i Norge er avhenging av pressestøtte, og TV-kanalene og radio-kanalene er avhenging av lisenser for å få lov til å operere. Alle de andre må skrive ting som annonsørene liker, og de færreste bryr seg om at du skal ha det bra. Det er derfor massemedia er subjektive og kjører bare èn agenda: Å få deg til å tenke som de og eierne bakom vil.

Bygning 7 ble sprengt av de samme som tok ned tårna. Helt sikkert ble samme sprengstoff brukt.

Amedia har eierskap i 50 lokalaviser.

Amedia har samarbeid flere steder. Mye stoff er felles styrt fra sentralt hold. I lokalavisene har de noen journalister, og lokalt følger de med på den virkelige verden.

Les også: