Masser av bevis for at Jorden er flat

Masser av bevis for at Jorden er flat

kategori: natur

Bemerkelsesverdig mengde bevis for flat jord - saken er klar

Flere og flere følger oss nå - sannheten om at Jorda er flat er i ferd med å bli akseptert, selv om mainstream mediene fremdeles unngår sannheten. Konsekvensene av at Jorda faktisk er flat er store. De Forente Nasjoners flagg er et bilde av den flate Jorda vi lever på. Det er en selvfølge ettersom Jorda faktisk er flat. Hvis du tar deg tid til å sette deg inn i det blir det etterhvert veldig åpenbart. Nedenfor kan du lese om noen av bevisene. Er du klar?

Vi tuller ikke - vi er kloke og har god utdannelse

La oss slippe utbrudd som "er du riktig klok", og la oss få informasjon som motbeviser punktene vi har satt opp. Ingen skjønner egentlig hvordan "gravitasjon" kan kurve vann og holde det på plass rundt en balljord som spinner og fyker rundt sola i vill fart. Det er mye enklere å forklare det faktum er at vi lever oppå Jorda i en slags beholder fylt av vann, da trenger vi ikke ta høyde for ekstremt usannsynlige teorier som tyngdekraft og "the big bang".

FN har den flate jorden i siktet. Selvfølgelig delt inn i 33 seksjoner og omkranset av Romerske laurbærblader. Symbolene til de som styrer oss brukes flittig.

Her er noen få av bevisene for at Jorda er flat:

1. Ingen føler noen hastighet eller spinn

Hvis tyngdekraften drar med seg atmosfæren rundt når Jorda spinner rundt mot øst med 1600 kilometer i timen ville det bety at jo høyere man kommer jo høyere ville rotasjonshastigheten være. Hvis det var dette som skjedde ville regn og hagl oppføre seg forskjellig siden de faller senere og senere gjennom Jordas stadig mer saktegående atmosfære.

På en rund kule ville hastigheten etter hvert som man beveger seg fra ekvator og nordover eller sørover bli langsommere og langsommere til den er null på polpunktene. Etterhvert som man fjerner seg fra jordoverflaten blir periferihastigheten større og større men uten at vi merker det?

Effekten av slike hastighetsforandringer har aldri vært sett eller målt, og fly kjører jo på tur over oss - på korte og lange turer - uten at vi merker noen høyde- eller hastighetsforandring uansett hvor nær polpunktene vi måtte være eller om vi er nær ekvator.

Mange mennesker blir bilsyke ved å kjøre i en bil med konstant hastighet 60 kilometer i timen, men ingen merker at de kjører rundt i over 1600 kilometer i timen. Dette stemmer selvsagt ikke, vi står helt stille og beveger oss ikke i det hele tatt, akkurat slik som vi faktisk opplever det.

Les mer: Tyngdekraften er en illusjon og fins ikke.

Å fly er enkelt på en flat Jord, samme forhold overalt

2. Horisonten er alltid flat

Uansett hvor høyt opp man stiger opp, så er horisonten alltid flat og i øyehøyde. På en ball ville horisonten sunket jo høyere man går. Vennligst vis oss Jordens kurvatur. Husk at kurvatur alltid går alle veier - framover, bakover og til alle sider.

3. Det fins ingen kurve

Vann er alltid flatt, det er aldri kul på horisontale vannflater og ingen elver renner oppover, det er umulig, og har aldri vært vist. Det fins ingen observerbar kurve. Båter forsvinner ikke ned bak horisonten, bare ut av synsrekkevidde. Sjekk selv med kikkert eller zoom! Det skal være over 31 meter kurvatur over bare 20 km, som de sier er lenger enn vi kan se med det blotte øye. Vi burde sett denne påståtte kurvaturen, men det gjør vi ikke, og det er fordi den ikke fins.

4. Portlocks eksperiment

Militærmannen Portlock satte opp kraftige lamper og reflektorer for å reflektere lys og sollys tvers over et havområde på 170 kilometer. Lyset kom over, og viste klart at Jorda ikke har kurvatur. Hvis Jorda var en ball med radius 6370 kilometer skulle lysene være skjult under en kurvatur på over 2 kilometer.

5. Michelson-Morley og Sagnacs eksperimenter

Disse karene prøvde å måle forandringen i lysets hastighet forårsaket av Jordas bevegelse gjennom rommet. Etter å ha målt i alle mulige retninger fant de ingen forandringer i det hele tatt, og konkluderte med at Jorda beveger seg ikke.

Her kan du lese om Michelson-Morley-eksperimentet

6. Forskjellen mellom polområdene

Hvis Jorda var en kule skulle de arktiske og antarktiske strøk hatt samme klima. Temperatur, variasjoner i årstid, dagslysets lengde, dyre og planteliv skulle vært like. Det er de ikke, men variasjonene er helt klart mulige å forklare med at Jorda er flat. Det fins ingen video eller bilder som beviser midnatts-sol på Antarktis.

Avstanden fra midten av ballen til øst og vest er den samme som til nord og sør, men allikevel blir det ikke vinter hver natt ved ekvator.

7. Ingen parallakse og stjernenes relative posisjon forandrer seg ikke

Hvis Jorda gikk rundt sola ville forandringen i den relative posisjonen til stjernene etter 6 måneders orbital bevegelse lett kunne sees. Stjernene skal bevege seg fra og til oss når vi beveger oss rundt. Men i virkeligheten kan ingen parallakse observeres. Hele stjernehimmelen oppfører seg som om den er statisk med null forandring i avstand stjerner imellom ettersom tiden går. Vi beveger oss ikke i det hele tatt.

8. Eigerøy fyr

Vi har fyr langskysten for skipsfarten slik at de kan få hjelp til navigering når de er langt unna. Eigerøy fyret sør i Norge er 50 meter over havet ved flo sjø og er synlig 45 kilometer borte, men skulle ha vært under horisonten fordi fallet i kurvatur over den distansen er 159 meter. Regn ut kurven selv! Det er mange andre eksempler på ting man kan se som burde vært under kurvaturen, slik som Frihetsgudinnen i New York og Reunion Island utenfor Mauritius. Dette er egentlig det eneste beviset du trenger for å forstå at jorden ikke kan være en ball.

Eigerøy fyr kan sees langt borte fra - det kan alle fyr

9. Det fins ingen bevis for at jorden er en ball

Hvis jorden virkelig var en ball som spinner rundt sin egen akse og sola, så ville det vært bevist med 24 timers direkte video av jorden. Det ville eksistert i hvert fall en video med 360 graders filming av hele horisonten rundt, og tonnevis av ekte bilder av jorden. Det gjør det ikke. Alt av bilder fra NASA er data-grafikk, noe de har innrømmet selv.

Nå har NASA også "mistet" alle bevisene for at de har vært på månen og ødelagt teknologien for å dra til tilbake. Gjennomsiktige astronauter foran grønnskjerm på den falske romstasjonen og filmer med vannbobler under romvandringer gjør ikke saken bedre.

Saken er klar

Jorden er flat - følg med her - det kommer mer - snart er alle overbevist. Nettet er åpent for alle, ta en studietur om flat jord, geosentrisme og NASA og la informasjonen flyte inn.

Les her våre artikler om at Jorda ikke er slik vi lærer

Jorda er i sentrum av universet som ikke finnes og sola går rundt Jorda

Jorda er ikke rund Jorda er flat det er ingen kurve

Jorda er ikke rundt med lagdelt kjerne inni for den er flat

Satellitter er fantasi, GPS finnes ikke, alt er bakkebasert

Fantasi at Jorden er en rund kule, den er avgrenset og flat

Bevist at Jorda ikke spinner rundt seg selv.

Vi vet ikke nok om vår egen natur - havet under oss er heller ikke utforsket i forhold til at jorden er flat: Kom igjen folkens, vi har blitt lurt.

Les også: