Lovliggjøring marijuana fornuftig utvikling

Lovliggjøring marijuana fornuftig utvikling

kategori: økonomi

Begynn å spise, røyke eller dyrke hjemme

De gamle tyskere og vikingene brukte cannabis for å lindre smerter under barnefødsler, for tannverk og hodepine. I følge skrifter fra Kina ble cannabis brukt som medisin for omtrent 5000 år siden.

Amsterdams "coffehouses" er viden kjent for omsetning og bruk av cannabis og er helt problemfrie, og Spania er kalt "det nye Amsterdam" - stedet for cannabisturisme der man kan møte Mary Jane.

Russland er langt foran oss i liberalisering av cannabis, og i en rekke land er man i full gang med å lovliggjøre eller avkriminalisere marijuana. Det er til glede for alle, også politiet som får kapasitet til å hjelpe folk og ta seg av viktige saker der folk skader og plager andre.

Les mer: Full avvikling av marijuana forbudet.

Forslag til frokost: Prøv å ha 2 toppede teskjeer med pent oppskårne "buds" opp i kornblandingen din til frokost - eller 3 teskjeer - bland med hampemelk eller soyamelk og der har du det - frokost som blir hos deg en stund og er annerledes.

Cannabis er en naturlig ufarlig urt eller plante som er lett å dyrke - hvis man vet hva man gjør. Den er brukt over hele verden til mange formål, den er med normal bruk ikke vanedannende og har mange fine egenskaper.

nytt norge cannabis meny Coffeehouse meny

Pot- eller cannabis-smør lager man ved å smelte smør eller olje (unngå produkter fra dyr), tilsette en passende mengde cannabis/weed - her må man prøve seg fram med styrken - la det småkoke l 15-20 minutter - noen hevder man kan småkoke i opp til 2-3 timer. Deretter siler man avkoket i et klede og lar det kjøle ned.

Så bruker man en vanlig cookie oppskrift og erstatter vanlig smør med pot-smør. Ha gjerne i litt sjokolade eller nøtter for smakens skyld. Cannabis-olje kan blandes inn i nesten hva som helst, bare prøv deg fram.

Man kan også blande pot/weed direkte i kakemassen før steking.

La velbehaget spre seg.

Avkriminalisering i full gang land etter land bruker nå fornuften

Hasj er funnet i vikingskip, og nordmenn burde få tilbake sin naturlige rett til å bruke marijuana.

Cannabis i vanlig bruk på denne tiden

Les mer: Legaliseringsbølge for marijuana i USA.

Status i vårt område

Avkriminalisering er i gang i praksis, legalisering vil komme, trenden er klar - vi er allerede på vei mot fornuften. I mens er den praksis man følger riktig praksis så lenge man ikke plager andre - leve det fornuftige samfunn. Husk at hyppig og tung bruk av cannabis kan gjøre noen mennesker "trege i hodet". Slapp av, vær fornuftig.

Man blir ikke seksuelt inaktiv av cannabis: Sex i cannabis-rus er heftig. Alt blir mer intenst.

Linker

Les også: