Lær deg alltid si nei og verden blir bedre

Lær deg alltid si nei og verden blir bedre

kategori: frihet

Ha objektiv protest som grunnholdning til alt

Vi lever alle i en verden med unøyaktigheter, propaganda, forvrengte meldinger, nysnakk, mediapåtrykk og usannheter. Det finnes en enkel løsning for å mestre dette vanvittige kjøret. Det er å si nei, alltid si nei. Det er ikke negativt å si nei, for det er bestemt positivt for deg selv, klargjør verden og viser at man er tydelig. "Jeg vet hva jeg vil når jeg sier nei."

Les mer: Bønn om hjelp til meg selv.

Jeg har det godt nå, jeg har forstått hva som foregår og jeg stiller meg i utgangspunktet helt avvisende til alt de forteller meg, og alt jeg hører, leser eller ser. I økende grad hører jeg ikke etter en gang. Jeg har som prinsipp å ikke akseptere noe før jeg har sjekket det selv. Hvis det kommer fra kjente propagandakilder som media er det selvsagt helt uten interesse.

Nei: Klart svar er det beste, og noen ganger med to streker under.

Ting jeg ikke er interessert i blir avvist kontant

Jeg sier at jeg ikke vil høre om det, for det er ikke noe jeg har tenkt å gjøre noe med. Jeg sier at jeg ikke vil ta stilling til det, og at jeg ikke har tenkt å sette meg inn i det. Slik er jeg en ekte agnostiker, fordi jeg vet ikke, ikke før jeg eventuelt har satt meg inn i saken.

Les mer: Personligheten og virkeligheten er nøyaktig slik tankene er, og virkeligheten manes fram fra tankene dine.

Media bryr jeg meg ikke om, leser ikke aviser (bare små uavhengige lokalaviser) og ser ikke på fjernsyn. Jeg har lenge bare fulgt med på det jeg velger selv å interessere meg for. Jeg har stort utbytte av å forske fritt i all den informasjon som finnes, det er spennende å finne ut av ting og finne hva som egentlig er sant.

Autoritetene er tatt med i nei-sfæren

Jeg har problemer med såkalte autoriteter. Det begynte med lærerne og alle påstandene de kom med uten begrunnelse, så er det politikere, politi, ligningsvesenet og mange flere for de pusher så hardt og truer meg. Men de skal også tas med nå, de skal få høre at jeg kan si nei.

Et visuelt nei kan være sterkt, gjelder alle steder.

Jeg følger godt med på de saker jeg har valgt selv og søker etter nye

Ellers tror jeg ikke på noe, og har ikke tillit til noen. Å utfordre alt og alle er viktig for meg, å være modig og si klart hva jeg mener. Det er sannheten som skal fram. Du kan også være med i den nye bevegelsen som er begynt.

Ingen kan lure meg

Jeg holder det helt ryddig, sier nei, det vet jeg ikke og det vet heller ikke du. Hvis jeg vet noe om saken kan jeg si det er feil, og lar ikke noe hensyn stoppe meg. Jeg kan si det kjenner jeg ikke til, eller at det kommer jeg ikke til å sjekke. Hvis jeg ikke sier noe eller tja sitter jeg i saksa, jeg er fanget og de kan fortsette å bygge løgnene sine.

Jeg er meget ryddig for et nei forstår alle.

Hva vet jeg egentlig om forskjellige emner

Batterier i elektriske biler, narkotika, klima, astronomi, engelsk fotball, gener, Ukraina og Russland, produksjon av lin, væpning av politi, NATO, sunnhet, skattesystemet og tusenvis av andre emner.

Svaret er at jeg vet for lite til å uttale meg om noe av det der. Jeg velger mine emner som jeg kan og resten holder jeg meg unna. Jeg vet mye om propaganda, og ser med en gang når en dryg historie plasseres i mediene. De som lyver om et eller annet når aldri fram til meg.

Sannheten hører ikke på argumenter. Det hjelper ikke å si noe til meg, jeg er klar i mine svar for jeg har satt meg inn i saken.

Jeg holder meg konsekvent unna det jeg ikke vet

Jeg lar ikke noen putte noe inn i hodet mitt som jeg ikke har sjekket selv. Jeg sier aldri umiddelbart ja til noe som helst, jeg sier alltid nei og lar hele verden forstå at jeg aldri sier noe annet enn nei. Slik er jeg og det er best for meg. Det spiller ingen rolle hva de mener, for hvis jeg er interessert i saken setter jeg meg inn i det, og det blir når det passer meg. Slik skal det være.

Det jeg vil vite finner jeg ut sjøl

Det dreier seg ikke om å si nei, men konsekvent å fortelle verden at ingen skal fortelle meg noe som helst, for det jeg trenger vite noe om skal jeg finne ut av selv. Jeg bestemmer hva jeg vil vite noe om, jeg setter min egen dagsorden og finner ut alt - og det betyr alt - selv.

Mitt nei er en melding til verden om at de kan si hva de vil, uansett så sier jeg nei for det eneste jeg vet er at det jeg selv sier, tenker, mener og tilslutt gjør er det eneste som spiller noen rolle.

Jeg er alltid blid: Uansett sier jeg nei for det er et klart svar, men noen ganger er det tøft.

Be dem holde opp

De skal derfor slutte å fortelle meg noe om noe som helst for jeg kommer til å si nei uansett. Alt jeg holder på med kommer fra meg selv og ingen annen og vil alltid gjøre det uten unntak. Jeg har retten til å bestemme alt selv, og den retten bruker jeg alltid.

At jeg sier nei har en oppdragende virkning på alle

Det er feil å si at dette vil gå galt. De lærer å oppføre seg og bli fornuftige og saklige. De vet at de ikke behøver prøve seg, de vet hvor de har meg og at de ikke kommer noen vei med løgner og halvsannheter.

Jeg bidrar til å skape en balansert verden, og jeg lærer andre å ta hensyn til meg.

Et nei balanserer verden så bruk det

##Verden blir fredeligere De lyver mindre, de holder seg unna de verste og sleipeste historiene og de gir fred, for de vet at fabrikasjoner og propaganda er uten virkning.

De skal ikke gjøre noe som har noe med meg å gjøre. De skal lære seg det viktige prinsipp at de gjør sitt og at jeg gjør mitt, og de skal lære å akseptere at slik er det.

Uansett hva de sier så svarer jeg nei, og det gjør alt bedre. Jeg tror verden blir et bedre sted hvis alle sier nei til alt. Slik som nå, når alle kommer med vridde historier blir det en revolusjon å få fram sannheten.

Les flere artikler på NyttNorge. Se emnene våre og bruk søkefunksjonen eller les de anbefalte artiklene våre. Stopp, tenk og gjør det.

Linker

Vær sterk i troen på deg selv.

Bestem full kontroll spill alltid hardt nå dine mål. Ideen om en hard ball topp symbolet på handlingsdrevet liv.

Les også: