Kvinner gjør som menn og bestemmer selv

Kvinner gjør som menn og bestemmer selv

kategori: frihet

Kvinner er ikke ideelle gjør som de vil

Kvinneidealet har lenge ikke vært annet enn man skal være uvirkelige anorektiske moteslaver, med høye hæler, trange klær, og ekstrem bruk av kjemikalier kalt "kosmetikk". Dette er på vei ut. Produkter skal inneholde naturlige og økologiske ingredienser. Likestilling er "in", og kvinner kan være som de vil på egne betingelser. Personligheten og virkeligheten er nøyaktig slik tankene er. Man blir fullstendig det man tenker - tenk likestilling og man får likestilling.

Det er vel på tide at dette dillet går ut på dato. Mote er en stor industri, der de ekstreme visningene bare nedgraderer kvinner.

Les mer: Arbeidet for likestilling er stoppet opp før målet er nådd.

Kapitalinteresser er en sterk motstander av likestilling

Moteindustrien gir seg allikevel ikke, og tar i bruk moderne verktøy innen PR og informasjonssamfunnet for fortsatt fordummende feminisering av kvinner. PR og informasjonsbransjen er kommunikasjonsingeniører. Presset på kvinner er stort, og sterke krefter motarbeider likestilling.

Supergirl finnes, ikke bare supermann. Likhetsarbeidet tar flere praktiske former, men er er ennå ikke fullført.

Ingen tjener penger på likestilling og det motarbeides

Kvinner lager nå sin egen likestilling, og den aktive og empatiske minoritet tar styringen. Kvinners stemmerett er bare 100 år, og det er egentlig trist og nedverdigende at kvinner nå er moteslaver og sexobjekter. Dagens kvinner skaper selv sin egen likestilling. Utfordre det bestående mannsveldet, og spill en hard ball til deg selv.

Woman Kvinner hevder seg allerede godt mot menn, og det skal ikke stoppe før likhet er oppnådd.

Les flere artikler på NyttNorge. Se emnene våre og bruk søkefunksjonen. Stopp, tenk og gjør det.

Les også: