Kunnskap om helhetlig bred god livsstil vokser fram - praksis følger etter

Kunnskap om helhetlig bred god livsstil vokser fram - praksis følger etter

kategori: helse

Den nye grunnleggende helsebeskrivelsen (The New Primal Blueprint)

Det er fantastisk og på tide: Et nytt helseparadigme er under utvikling, og vi kan ha fått et nytt fullstendig veikart for alle som ønsker å forandre livet sitt til noe bedre.

Vi snakker om overgangen fra ukorrekt konvensjonell visdom om kosthold og trening, og overgang til et nytt sunt, lykkelig og kraftfullt livsstilsmønster. Denne kunnskapen er testet gjennom evolusjonen og adferden til våre jeger og sanker forfedre.

Les mer: Ketogen diett ernæring for sunnhet god helse utholdenhet styrke. Spis mest fett, lite proteiner og nesten ingen karbohydrater.

Den nye grunnleggende helsebeskrivelsen gjør det mulig for deg å omprogrammere kroppen din, og lede den i retning av vekttap, god helse og lang levetid. Den nye primære beskrivelsen er validert av lang tids menneskelig evolusjon, samt en stadig voksende mengde moderne vitenskapelig forskning. Denne filosofien ble møtt med motstand da Mark Sisson aggressivt utfordret de vanlig brukte helseprinsippene. Nå er holdningen snudd, og mainstream medisinsk og helsefaglig kompetanse beveger seg i retning av at et høykarbohydrat og kornbasert kosthold gjør deg feit, trøtt og syk.

nytt_norge_ Tunge vekter og få gjentakelser er best, og gjør det ofte.

Videre vil en konsekvent rutine med middels til vanskelig kardiovaskulær trening med høy intensitet over lang tid faktisk skade helsen, redusere levetiden og øke risikoen for hjertesykdom. Den nye primære beskrivelsen sier også at fett og kolesterol ikke fører til hjertesykdom som vi har blitt ledet til å tro, men snarere gir mange helsefordeler.

Les mer: Klasehodepine, migrene og epilepsi har en naturlig kur som medisin. Kroppen din kan oftest ta vare på seg selv med naturlige midler.

Bort med alle feilene vi gjør

Den nye grunnleggende helsebeskrivelsen avviser en gang for alle feilene i den gjeldende livsstils visdommen. Den har ført til at moderne mennesker sliter med trøtthet, overflødig kroppsfett og høye risikofaktorer for sykdom som følge av korn-baserte matvaner, utmattende trening, stillesittende livsstil og høyt stress. Alt dette gir feil meldinger til kroppen og fremmer sykdom i stedet for velvære og lang levetid.

nytt_norge_ Mat basert på fett fra dyr, kok kraft og bruk ofte.

Her er en rask oversikt over de ti hovedpunktene

Den nye grunnleggende helsebeskrivelsen som vil hjelpe deg raskt og enkelt programmere kroppen din i retning av helse, lykke og lang levetid.

nytt_norge_matpyramide Den nye matpyramiden der fett er grunnlaget for et godt liv.

nytt_norge_ Fett, kjøtt, egg, grønnsaker, ost, frukt, ikke sukker, brød eller ris.

nytt_norge_ Bruk hjernen hele tiden, mye, for nå kan du greie det uten å bli trett.

Artikkelen er basert på en bok av Mark Sisson: The New Primal Blueprint: Reprogram Your Genes for Effortless Weight Loss, Vibrant Health and Boundless Energy.

Les også Arthur de Vany: The new evolution diet: The smart way to lose weight, feel great and live longer.

Hva tror du? Vil du prøve?

Les også: