Kryptovaluta Ethereum følger Bitcoin opp

Kryptovaluta Ethereum følger Bitcoin opp

kategori: teknologi

Ethereum markerer seg overfor Bitcoin

Ethereum med CryptoKitties er en hit med katter og avl og sikker handel som tema, og Ethereum prisen har steget til USD 850 for første gang. Ether er kryptovalutaen som hører til Ethereum blockchain nettverket. Det har vært sterk aktivitet i desentraliserte Ethereum programmer som CryptoKitties og EtherDelta. Populariteten stiger, og vi ser hva som kan gjøres. Myndighetene i mange land følger med, og vil ikke stoppe utviklingen.

EtherDelta er en desentralisert trading plattform som lar deg handle Ether og Ethereum-baserte tokens direkte med andre brukere.

CryptoKitties setter standarden om revolusjon for massene

En kanadisk tech selskap kalt Axiom Zen har skapt CryptoKitties som er et spill hvor spillerne avler kattunger og handler katter ved hjelp av smarte kontrakter på Ethereum blockchain.

CryptoKitties kan man avle fram selv.

"Kitties er del av revolusjonen som bringer blockchain teknologi til massene," sier de hos Axiom Zen. "Mange selskaper lager fantastisk teknologi som verden ikke bryr seg om eller forstår. Vi er med i front i dette økosystemet for å få folk til å assosiere CryptoKittens med Ehereum nettverket."

CryptoKitties er et spill sentrert rundt katter som kalles CryptoKitties. Man kan avle fram, kjøpe, og ha CryptoKitties som samleobjekt. Hver katt er unik og 100% eid av kjøperen, den kan ikke bli kopiert, fjernes eller ødelegges. I tillegg til tradisjonelle samleobjekter, kan du bruke to CryptoKitties til å skape en helt ny, genetisk unik CryptoKitty. Spillselskapet sier at de avlede kattungene er helt unike, akkurat som eieren.

CryptoKitties er verdens første spill bygget på blockchain teknologi, som er det som gjør Bitcoin og Ethereum mulig. Bitcoin og Ether er kryptovalutaer, og CryptoKitties er krypto samleobjekter. Du kan kjøpe, selge eller bytte CryptoKitties som om det er en tradisjonell handel, og være trygg på at blockchain vil spore eierskapet sikkert.

Kan Ethereum fortsette å stige?

Ether stiger i verdi og omsetning

Ethereum har en nå (desember 2017) daglig omsetning på USD 3,8 milliarder. Med unntak som Bitcoin, NEM, og Qtum har Ether steget mer enn nesten alle kryptovalutaer i markedet i løpet av kort tid.

Omsetningen av Ether har vært konsentrert i det sørkoreanske kryptovaluta valutamarkedet. Bithumb, Coinone, Korbit er Sør-Koreas tre ledende kryptovaluta børser, og de har stått for rundt 35 prosent av de globale Ether handlene.

Fra desember 2017 har det amerikanske kryptovaluta valutamarkedet behandlet de fleste av Ether handlene, og kryptovaluta handelsplattformen GDAX har omsatt for nesten $ 800 millioner i Ether handel hver dag.

Prisen for Ether er blitt spådd å gå til USD 1500 neste år. Flere analytikere i kryptovaluta sektoren sier at Ether er undervurdert fordi de har en utvikler- og brukeraktivitet som er betydelig høyere enn andre kryptovalutaene i markedet. Skalerbarhet er en viktig sak det jobbes med, for populariteten til CryptoKitties har mange ganger forårsaket opphoping av transaksjoner.

Ethereum er sterkt skalerbar.

Faktorer bak Ethers fart oppover

Gjennom Bitcoin futures har investorene i det tradisjonelle finanssektoren begynt å gå inn i kryptovaluta markedet. Ethereum er sterk på grunn av suksessen til programmer som CryptoKitties og EtherDelta. Andre grunner er at Ethereum er den eneste kryptovaluta i det globale markedet som kan konkurrere med Bitcoin i form av utbyggeraktivitet, brukervennlighet, mulighet for veksling til andre typer assets, likviditet og skalerbarhet. Ethereum har fått oppmerksomheten til investorer både i kryptovaluta sektoren og tradisjonell finans.

CryptoKitties har vært en viktig drivende faktor for den siste prisøkningen i Ether. Noen investorer og analytikere sliter fortsatt med å se på CryptoKitties som en levedyktig og legitim aktivitet. Faktum er at kattene har vist potensialet i Ethereum blockchain nettverkets evne til å behandle store mengder handel av digitale ressurser i et desentralisert system.

Det jobbes med å få ned kostnadene til mining.

Metodene utvikles og tenkingen modnes

Modellen for CryptoKitties kan benyttes til å betjene en hvilken som helst annen digital asset slik som en valuta, en ressurs, eller en sikkerhet for eiendom eller varer. Finansindustrien nærmer seg en brukbar distribuert utvekslingsprotokoll. Ethereum skal bli sterkt skalerbar, det jobbes med å redusere kostnadene til kraft og avgifter og å lage verktøy for utviklere av desentrale applikasjoner.

Ethereums co-grunnlegger Vitalik Buterin mener at full skalering av Ethereum blockchain kan ta alt fra tre til fem år, avhengig av utbyggeraktiviteten. Når Ethereum fortsetter å skalere og forbedre sin teknologi vil verdien av Ether som betaling i applikasjonene øke ytterligere.

Linker

CryptoKitties

EtherDelta

Les også: