Kreftbehandling i Norge er dødelig

Kreftbehandling i Norge er dødelig

kategori: helse

Kreftbehandling er en skandale. De forteller oss at kjemoterapi redder liv, øker langsiktig overlevelse og ikke skader friske celler. Uttalelser som dette fra kreftindustrien er usanne. Giften dreper ukritisk - det har den alltid gjort og det vil den alltid gjøre. Samtidig som den skader friske celler, påvirker kjemoterapi også cellene til å opprettholde svulst-vekst og motstand mot videre behandling.

Kjemoterapi vil faktisk øke kreft-vekst og er den ledende årsak til sekundære kreftformer, ofte kalt "spredning" (metastase) på fagspråket, ved at den svekker kroppens naturlige evne til å bli frisk. Vi ser et system der døden ikke står i veien for øket fortjeneste. Den farmasøytiske industrien styrer all forskning og undervisning.

Kjemoterapi leder til sekundære kreftformer

De må unngå å finne kuren til kreft eller gå under

Vaksiner, legemidler, diagnostikk, terapi, odontologi, psykiatri og praktisk talt all medisinsk forskning er en industri og drives av bedrifter som hvert kvartal må ha mer overskudd. Kreftindustrien er spesielt interessant fordi produktene som forårsaker mange kreftformer er laget av divisjoner fra de samme multi-nasjonale selskapene som lager skannerne og utstyret som brukes til å diagnostisere kreft, og som også lager de midler som brukes til kjemoterapi og de som gis for å hindre at kreft kommer tilbake. Men jo mer kreft, jo mer penger tjener de, og å finne opp kuren til kreft vil være økonomisk selvmord.

Kutte, forgifte og brenne er de eneste måtene å behandle kreft på?

Kreftindustrien ødelegger eller marginaliserer trygge og effektive botemidler mens de fremmer sine patenterte, dyre og giftige midler som gjør mer skade enn godt. De forsker voldsomt på ny behandling som aldri blir mainstream, publiserer stadig nyheter som bare er PR-triks for å gi inntrykk av framgang. Men tallenes tale er klar: dette går ikke bra for pasientene.

Ingen kjemoterapi har noen gang faktisk kurert eller løst de underliggende årsakene til kreft. Selv det konvensjonell medisin anser som "vellykkede" kjemoterapi-behandlinger, er bare jobbing med symptomer, vanligvis på bekostning av, og i konflikt med, andre viktige fysiologiske funksjoner. Det finnes ikke noe slikt som et legemiddel uten en bivirkning. I mange tilfeller vil du faktisk se leger tilby medisiner mot bivirkningene, som ofte kan være verre enn det opprinnelige problemet. Medisiner fra legemiddelindustrien dreper millioner av mennesker hvert år i verden.

Målet er å treffe stedet der kreften sitter - før har de bare pøst på. Tragedien fortsetter - dette er skadelig. De har på en strålemaske og bolter deg fast.

Kjemoterapi og stråling kan drepe kreft, men det dreper også deg

Kjemoterapi, eller "cellegift", har en rekke bivirkninger etter behandling. De fleste kjemoterapeutiske midler trenger inn i hjernen og de ​​kan direkte og indirekte frembringe en rekke akutte og forsinkede forandringer i det sentrale nervesystemet. Disse effektene kan vedvare i mange år. Når de forekommer hos små barn, kan de vare langt inn i voksenlivet .

Langsiktig overlevelse av kjemoterapi-pasienter er grovt overdrevet fordi de fleste av disse pasientene ender opp med å dø av sykdommer som ikke er relatert til den opprinnelige kreften selv, men som i stedet er knyttet til behandlingen. Overlevelse er videre definert som 5 år innen diagnose for all statistisk analyse. Hvis du blir deklarert frisk, men dør 6 år etter den opprinnelige diagnosen av en sekundær kreftform, blir dette som et nytt tilfelle å regne. Slik øker de helbredelsestallene og gjør det lettere å selge medisiner. Vår sykdom, død og frykt har for lenge siden blitt en forretning.

Strålemaskinene blir større og større og tanken bak er like feil uansett hvor stor maskinen blir.

Kjemoterapi, spesielt alkylerende midler, er kjent for å forårsake andre krefttyper inkludert leukemi. Alkyleringsmidler skader direkte DNA hos alle celler. Fordi disse stoffene skader DNA, kan de forårsake langsiktige skader på benmargen og dermed skade immunforsvaret. Med disse legemidlene utvikles risikoen for mer kreft sakte over tid. Studier har vist at risikoen begynner å stige omtrent to år etter behandlingen, og er høyest omtrent fem til ti år etter behandlingen. Dette er grunnen til at de fleste kjemoterapipasienter dør 10-15 år etter behandling.

Strålebehandling kan også øke risikoen for utvikling av kreft hos de fleste mennesker. Listen av kreft-typer knyttet til strålebehandling er enorm, men leukemi, brystkreft og hudkreft er vanligst. Kreften kan utvikle seg mange år etter stråling med høyest risiko rundt fem til ni år etter eksponering. De fleste pasienter som får strålebehandling, vil utvikle sekundære krefttyper relatert til behandlingen, ikke som følge av den opprinnelige kreften.

Hvis man dør av lungebetennelse eller influensa etter å ha hatt kreft får ikke kreftbehandlingen skylden selv om den har ødelagt kroppens evne til å forsvare seg selv.

Kjemoterapi er ekstremt dødelig

Verdensomspennede vil svært mange pasienter som gis cellegift dø innen få år med behandling, enten fra sekundære kreftformer eller et ødelagt immunforsvar som en direkte konsekvens av behandlingen. Kjemoterapi og stråling kombinert er mest sannsynlig den ledende årsak til sekundær kreft på verdensbasis.

Kjemoterapi intet nytt bare det samme gamle i nye flasker.

Det har vært en kraftig økning i bruk av kjemoterapi siden 2003, til tross for den massive økningen i forekomster av kreft siden da. I henhold til kreft-industrien er risikofaktorer for primære og sekundære kreftformer fortsatt knyttet til tobakk, alkohol, yrkesmessig eksponering og genetiske determinanter. Kreftbehandling eller stråling er aldri nevnt som en årsak til primære eller sekundære kreftformer.

Kreft er en ledende årsak til sykdom på verdensbasis, og hvis de siste trendene holder videre inn i fremtiden, vil antallet nye kreft-tilfeller øke til 22 millioner årlig innen 2030. Dette representerer en økning på 75 % sammenlignet med 2008. Over 200 000 nordmenn lever for tiden med en kreftdiagose, det er nesten 5% av hele Norges befolkning. Og det øker. 1 av 3 vil i dag få kreft i løpet av livet sies det i helsevesenet. Et slikt tall er åpenbart feil, og de bruker det bare for å holde oss på matta og holde frykten ved like.

Men små doser av gift er fortsatt gift

Poenget er at kjemoterapi ødelegger nesten alle celler og systemer før de kommer til selve kreften. Dette betyr at sentralnervesystemet, organsystemer og immunsystemet ditt, bare for å nevne noen, er alle kompromittert selv år etter at behandlingen har blitt redusert. Hvis ikke kreften dreper deg, dør du før eller siden av den medisinske behandlingen.

Kjemoterapi fører til at friske hjerneceller dør ut lenge etter at behandlingen er avsluttet, og kan være en av de underliggende biologiske årsaker til de kognitive bivirkninger, eller "kjemoterapi-hjernen", mange kreftpasienter opplever.

Kjemoterapi gir minne og konsentrasjonsproblemer av alvorlig karakter.

Konvensjonell kreftbehandlig er en svindel

Konvensjonell kreftbehandling er en massiv og dyr svindel, en ikke-behandling som gjør deg syk og kan føre til en altfor tidlig død. Hvis man blir frisk av kreftbehandling hadde man mest sannsynlig blitt frisk uten fordi den forgifter kroppen som gjør at kroppen ikke blir i stand til å forsvare seg selv, som igjen fører til mer sykdom i fremtiden.

Spørsmål om hvorvidt kjemoterapi virkelig forlenger livet, vil trolig ikke bli besvart. I kliniske studier fra produsentene sammenligner de alltid sine nye legemidler med sine eldre utgaver. Produsentene, som må unngå å finne en kur og er tjent med at flere blir syke, trenger bare å vise statistikk på at den nye versjonen er litt bedre, og de får giften sin godkjent for salg. Industrien skremmer og lurer deg til å ta gift, og lopper deg, direkte eller via skatt, for penger i samme slengen.

Veien videre

Legemiddelindustrien og helsevesenet har mistet all sin kredibilitet angående kreftspørsmålet. Det faktum at legene ikke kartlegger dietten og stressnivået ditt eller gjør noe som helst for å finne årsaken til din kreft når du får en diagnose, er alarmerende. Den eneste måten å bygge et godt immunforsvar er gjennom å spise sunt, trene riktig og slappe av nok. Det blir ikke akkurat lett å få seg en god natts søvn etter at man har mottatt dødsdommen på legekontoret.

Kreftdiagnose er en tung melding å få når behandlingen ikke er bedre og ikke blir bedre.

Årsaken til kreft er ikke DNA-mutasjoner eller "plutselig, ukontrollert cellevekst". Den massive økningen er som følge av en like massiv og plutselig forandring i miljøet vårt. I dag har vi radioaktivitet, stråling, press, stress, frykt, krig, vold, mas, reklame, propaganda, teknologi, prosessert mat, stort inntak av alkohol, tobakk, kaffe, dårlig vann, uren luft, kjemikalier, sprøytemidler og mye mer som vi ikke hadde før. Stresset på kroppen og hodet som følge av alt dette er årsaken til kreft, og skal man gjøre noe med kreften, må man gjøre noe med dette.

Naturlig mat og inspirerende omgivelser styrker kroppen og holder deg frisk, det er det ingen som sier noe imot. Når man allerede har fått kreft kan det ofte være for sent, men kreften kommer ikke av seg selv. For hver av de tingene på listen over man kan unngå, minker man sjansene for å få kreft.

Flere artikler om kreft

Årsakene til kreft kommer ikke fram

Kreft behandles uten riktig diagnose

Er stråling dumskap eller massemord

Kreft sprer seg voldsomt og gir kommersiell suksess

Sjokkerende praksis i kreftbehandling

Kreftskandale dystert om kreftutviklingen i verden og Norge fra WHO

Kreft en systemisk sykdom

Linker

Her er kreftrapporten fra WHO Verdens helseorganisasjon

Bivirkninger av kreftbehandling

Kreftbehandling fører til mer kreft og sykdom

pH balansen for helse godt kjent allerede i 1920.

Les flere artikler på NyttNorge. Se emnene våre og bruk søkefunksjonen. Stopp, tenk og gjør det.

Les også: