Kreft en systemisk sykdom

Kreft en systemisk sykdom

kategori: helse

Styrk immunforsvaret, spis sunt, tren og slapp av i solen (ikke brenn deg)

Kreftbehandling gir store inntekter til farmasiselskapene. Omtrent 260 millioner mennesker lever med kreft i verden, og omtrent 9 millioner dør hvert år. Ingen i medisinindustrien vil røre dette - det er for stort til å forandres.

Vi blir fortalt at sunn grønn mat hjelper mot kreft, men vi vet ikke om folk flest følger rådene. Men det er flere og flere som får kreft. Mellom 30 og 40 mennesker dør hver dag av kreft i Norge, og kreft er nå den største dødsårsaken. Kreften øker hele tiden, og noe er helt feil.

Det er meldinger om at å sole seg hjelper mot kreft, fordi det bygger D-vitamin (D3) i kroppen. Store doser trengs, og spesielt gjelder det å passe på i vintersesongen da kroppen får lite naturlig sol. En mulighet er en kraftig dose D3-vitamin i tablettform om vinteren. Sett deg inn i saken - søk og les.

Karbohydrat basert mat gir kreft

Siden matpyramiden ble introdusert har statens anbefaling vært stort sett plantebasert basert på brød, ris, pasta, frukt og grønt, og kjøtt har nå blitt stemplet som et kreftfremkallende middel på linje med røyking og plutonium. Dette er åpenbart feil, for vi har alltid spist kjøtt, så kjøtt er ikke problemet. Kjøtt produsert etter industrimetoder basert på kjemikalier kan gi problemer, men klare sammenhenger er aldri vist - det er bare påstander.

Les mer: Umulig å bevise at rødt kjøtt gir kreft: just EAT mEAT

Selv om de påstår hardnakket å vite hva som motarbeider kreften, vet de fortsatt ikke konkret hva er det som starter kreftens vei fra det premalignante stadiet til det malignante ondartede stadiet. Det antas offisielt at kreft er endringer i genene dine, at en mengde faktorer som carcinogener, stråling, røyking, alkohol og mange andre faktorer forårsaker kreft, og at kreft er plutselige ukontrollerte mutasjoner i cellene forårsaket av kombinasjoner av ting på listen over. Dessuten sier man at det finnes mange typer kreft. Forvirringen er total.

nytt_norge_ Ta vare på deg selv, vær aktiv, beveg deg hele dagen.

En god kropp og et godt sinn kan gi mindre kreft. Skandale at behandlingen er så dårlig at over 40% dør, eller ikke overlever i 5 år etter behandling.

Pengene styrer

Å behandle kreft i dag er lønnsomt. Dagens situasjon er permanent tilfredsstillende for medisin-industrien. Matindustrien som leverer store mengder prosessert og usunn mat som inneholder store mengder helsefarlige kjemikalier bidrar til den negative helseutviklingen vi har, og kreftindustrien har ingenting i mot det. Faktisk er det de samme kjemiske selskapene som leverer sprøytemidler og frø til jordbruket, hormoner og kraftfor til dyrehold, og samtidig medisiner for behandling av kreft og annen sykdom. Dette er en forretningsmodell uten like - og det er fantastisk at de får lov å holde på slik.

Vektløfting virker mot kreft og demens.

Mer skadevolding med mer stråling

Den massive elektromagnetiske strålingen overalt bidrar stort til at utviklingen går den negative veien, og ingen tar fatt i sammenhengen mellom alle de negative faktorene. Dette forskes det ikke på til tross for at produsenter av telefoner ber kundene holde telefonen minst 10 cm fra hodet, og alle bare lukker øynene og håper at det går bra.

Les mer: Er stråling dumskap eller massemord? Stråling i dag kan gjøre deg dødssyk om 20 år

Det blir mer og mer kreft

Sirkulasjons- og kreftsykdommer dreper flest. I Norge er det over 200.000 mennesker som lever med kreft i dag. Ca. 13.000 dør hvert år og det er hvert år ca. 35.000 nye krefttilfelle, og 75% av disse er over 60 år. Behandling er i alt vesentlighet uforandret de siste nær 100 år: kreftvev skjæres bort og lymfesystemet i området taes eventuelt bort, om nødvendig brukes stråling og cellegift. Metastase som følge av at kreften sprer seg kan ikke sikkert stoppes. Forekomsten av kreft er sterkt økende, og har doblet seg fra 1955 til nå. Tallene finner du i Kreftregisteret.

nytt_norge_kreft Mer lungekreft hos kvinner i Oslo enn landet forøvrig.

Hovedmekanismen for å takle kreftceller er immunsystemet

Det er flere offisielle teorier for hva som forårsaker kreft, noe som er viktig for å forvirre og når man skal drive dis-informasjon og prøver å unngå sannheten. Et velfungerende immunsystem takler hele tiden kreftceller som alltid finnes naturlig i kroppen. Noen mener det er syrebalansen i kroppen, andre sier at det er for mye glukose som er årsaken. Det som er helt sikkert er at det ikke er naturlig å få kreft. Den naturlige tilstanden til et menneske som lever i et optimalt naturlig miljø er å ikke ha kreft.

Naturlig uprosessert mat

Hvis man ser tilbake og sammenligner tidligere tider med dagens situasjon, er det mange ting man enkelt kan se. Man fikk ikke like mye kreft før, så hva er forskjellen?

All mat før i tiden var naturlig, lokal, økologisk og fersk. I norske butikker finner vi i dag pulver-mat laget i laboratorier med e-stoffer for mange formål som holdbarthet og fyldig smak, kunstig søtning, sukker og utrolige mengder med karbohydrater. Fett er nesten borte. Produkter som skummet melk fantes ikke før, ingen melkeprodukter var homogenisert eller pasteurisert. Kjøttet er nå magert og laget av plagede dyr som har spist "kraftfôr", som er unaturlig for dyrene å spise.

I tillegg drikker vi kaffe, alkohol, te, energidrikker og brus som ikke eksisterte tidligere. Vannet i dag inneholder over 50 kjemikalier deriblant klor som dreper naturlige bakterier i kroppen når du drikker det. Livsstilen vår har forandret seg utrolig i løpet av de siste årene, kreften og alle de andre nye sykdommene vi får er som følge av dette. I tillegg beveger vi ikke på oss lenger, for alle har bil eller sitter hele dagen. I gamle dager var det langt mer vanlig med fysisk arbeid og aktiviteter ute.

Prøv å legge opp til en kreftmotstandsdyktig livsstil. Natur, trening, hvile, soving, kosthold, latter, glede inngår alle her.

Alt du trenger for å unngå kreft finnes i naturen. Det tar lang tid å få kreft, og lang tid å bli kurert. Går du til legen og tar imot behandling bryr de seg ikke om hva du spiser, det mentale eller fysisk aktivitet, det virker som om de tror at det ikke har noe å si.

Vi vet ikke hva vi skal måle

Diagnose av kreft er vanskelig, og tidlig påvisning av forstadier til kreft er ikke mulig for vi kjenner ikke parameterne vi skal måle. Tall fra flere land viser at jo tidligere man finner kreften jo større sjanse er det for å overleve. Hadde man kunnet påvise forstadier ville også forebyggende arbeid vært lettere.

Det er også mye feildiagnose og overdiagnostisering, og som vanlig når man går til legen, er behandlingen ofte verre enn sykdommen. Leger har et insentiv i å gi deg en diagnose, og har ingen problemer med å ta livet av deg. De tror at de prøver å hjelpe, og har fått feil informasjon under utdanning, og de får heller ikke skylden når du ikke blir kurert.

nytt_norge_kreft_kjemp Bekjempelse av kreft foregår på mange områder. Det viktigste er hva du spiser. Lavkarbo med mye fett er riktig mat.

Les mer: Spis mest fett og nesten ingen karbohydrater.

Sjekk selv hva kreft er, ikke tro på industrien

Forandringer er på vei mot sunn livsstil og mindre kreft, og aktivister over hele verden setter seg nå inn i hva dette går ut på.

Ikke la helsemyndighetene, medisinbedriftene og politikerne mislede deg. De vet bare hva som tjener deres egne snevre interesser, og de fremmer helt åpenbart ikke dine interesser. Finn ut selv hva som er fakta, og ta dine egne avgjørelser om hvordan du skal leve et godt liv og arbeide for en bedre verden. Du er et tenkende menneske, informasjon finnes og riktig handlemåte vil følge når du har tatt initiativet.

Flere artikler om kreft:

Kreftbehandling i Norge er dødelig

Årsakene til kreft kommer ikke fram

Kreft behandles uten riktig diagnose

Er stråling dumskap eller massemord

Kreft sprer seg voldsomt og gir kommersiell suksess

Sjokkerende praksis i kreftbehandling

Kreftskandale dystert om kreftutviklingen i verden og Norge fra WHO

Les også: