Kontorlandskapsarbeidere søker utfordringer i mer krevende jobber

Kontorlandskapsarbeidere søker utfordringer i mer krevende jobber

kategori: frihet

Tenk stort på deg selv gjør som du innerst inne vil

Personlige utfordringer der man går ut av sin egen komfortsone er vanskelig, men mulig. Vær sterk i troen på deg selv, og alt er mulig.

Flere og flere vil ut av kjedsomheten. De sitter i kontorlandskapet dag etter dag. De er rutinerte og flinke, oppgavene er de samme dag etter dag, og slik vil det fortsette i år etter år. Det er rent og pent der de jobber, kanskje litt mye stråling og kollegene er alle overfladisk sett dannede mennesker. Litt småkrangel forekommer, men stort sett går det "helt fint". Men den personlige veksten uteblir. Mange av de evnene et menneske naturlig har blir ikke brukt: ta på og løfte ting, bevegelse, nytenking, selvstendighet, koordinasjon. Suget mot noe annet stort ute i den store spennende verden vil ikke gå vekk.

Her vil ingen være - ligner på et fjøs, stakkars de som må sitte her hele dagen år etter år.

Kanskje en egen franchise er noe for deg? Eller en white label løsning der man drar nytte av det andre har gjort. Da kan man velge mellom å lage eget eller bruke det andre lager. Det er mulig å tjene penger på bildene dine. Hva med å starte en liten business? Hva med en crowdfunding site for å skaffe penger til gode formål?

Gjenskap deg selv

Men gi deg selv en utfordring, og spill en hard ball til deg selv. Tenk på deg selv på en ny måte, med initiativ, utfordringer og spenning, og livet ditt kan bli snudd på hodet. Akkurat nå er en fin tid å begynne: Hva hvis jeg skulle finne på å gjøre noe helt annet? Freelancer? Popsanger? Pokerspiller? Kunstner? Konseptutvikler? Innovatør? Skaffe meg mer kunnskap? Reise jorda rundt? Et år som rigger for musikkfestivaler?

Dette er Henry Rollins som tok et skifte og nå er musiker, skuespiller, skribent, TV og radio vert, samt komiker.

Tenk etter hva du holder på med og se muligheter til noe bedre. Hva tjener du, hvordan bor du, hva er utsiktene framover, hva bruker du for mye penger på.

Les her om hvordan du kan lage din egen spenningsfylte tenketank, og her kan du lese om å bli uavhengig og velge arbeidssted fritt.

Ikke sitt slik på jobben: Helsefarlig ukoselig ineffektivt ingen personlig vekst.

Verden er stor og mulighetene er mange. Du bestemmer alt selv. Tenk etter - personligheten og virkeligheten er nøyaktig slik tankene er. Ingenting er gitt, det gjelder unge og gamle, alt bestemmes av en selv.

Les også: