Klasehodepine, migrene og epilepsi har en naturlig kur som medisin

Klasehodepine, migrene og epilepsi har en naturlig kur som medisin

kategori: helse

Kroppen din kan oftest ta vare på seg selv med naturlige midler

Lær deg å undersøke ting selv, og ikke vær redd for å teste det du finner ut. Vi kan alle for lite om prosessene i kroppen vår. Det er full forvirring i helsevesenet og blant de som vil være eksperter innen fysisk helse, ernæring og psykiske virkninger. Et eksempel er ketose som er en naturlig, i all hovedsak oversiktlig og ufarlig kostholdsbasert prosess som kan bringe mange, kanskje alle, mennesker fram til god helse og et bedre liv. Bruken av psykedelika er også et underutviklet område innen helsevesenet.

Les mer: Ketogen diett er ernæring for sunnhet, god helse og utholdenhet. Spis mest fett, lite proteiner og nesten ingen karbohydrater.

Vi inntar mengder med mat vi ikke vet hva inneholder og samtidig utsetter vi oss for massive ytre påvirkninger over lang tid. Det er klart at dette gradvis skaper oss med kropp og sinn, helsa og det vi får ut av livene våre. Det er oftest bare helsehjelp å få hvis man vil spise medisiner, kanskje resten av livet.

nytt_norge_eldre_medisiner Medisiner er ikke det de utgir seg for - de har mange virkninger, aldri bare en.

Sats på egen kunnskap, bli en praktiker

Det er er i realiteten egen kunnskap og egen erfaring som er det eneste som gjelder. Å finne lærdom, være bevisst og omtenksom i forhold til seg selv og egen helse gir kjempestore positive muligheter.

Jeg kan egentlig ikke anbefale deg noe, jeg er ikke spesielt kvalifisert eller kjenner den medisinske situasjonen din, så du må eksperimentere selv og gjøre alt på eget ansvar. Jeg har lang erfaring med psykedeliske stoffer, så jeg kan fortelle litt om det. Jeg inkluderer også litt om undersøkelser og praksis innen kosthold, for det kan være en enda bedre løsning for mange helseproblemer, eller i hvert fall noe du kunne prøvd først.

Pust riktig for god helse - sjekk hva Buteyko pusting er.

Les mer: Lettere nesepust med CO2 frigjør oksygen til hjerte og hjerne

Psilocybin, LSD og klasehodepine

Det er mange som bruker psilocybin, LSA eller LSD for å dempe eller avbryte klasehodepine, men effekten varierer fra person til person. Personlig vet jeg kun om ett tilfelle der fleinsopp blir brukt medisinsk ved å innta 5 sopp i uka mot kraftig migrene, men jeg vet ikke så mye om klasehodepine selv om jeg regner med at det er relatert til migrene og/eller epilepsi.

Når det gjelder fleinsoppen selv er det ikke farlig å prøve, og det er ingen bivirkninger eller avhengighet. Du får ingen rus av 5 sopp, kanskje bare en lett energiforandring i kroppen, som om du har drukket en øl eller noe. Det er noen som mener en kraftig dose hjelper også, men det kan jeg ikke gå god for. Selv foretrekker jeg ekstrakt av soppen ved at den trekker på svak varme i sprit i noen dager, da blir produktet renere. Sopp kan du plukke selv fra august og september til oktober i hele Norge, eller du kan bestille sporer av andre typer sopp og dyrke det hjemme, for eksempel psilocybe cubensis. Når det gjelder dosering må du prøve deg frem, som sagt vet jeg ikke helt hvordan klasehodepine arter seg. Det er mulig å reise til Nederland og kjøpe trøffel der hvis du har lyst til å prøve, der er det lovlig. dette er ufarlige forsøk, og fastlegen din burde oppmuntre deg til å prøve slike naturmidler.

nytt_norge_psilocybe Bruk sopp: Finn sopp i naturen, eller dyrk det i boden din.

Mikrodosering kan være til nytte

Det fins også rapporter om at mikrodosering med LSD fungerer. Jeg tar mikrodoser selv noen ganger, og det gir nesten ingen rus, men man merker at det skjer ting i hodet, og man kan få merkelige fornemmelser. Det er heller ikke farlig, men det fins ingen garantier for at det fungerer for hodepine, du må prøve deg frem. Store doser med LSD kan være ubehagelig, da får man en kraftig rus som varer nesten hele dagen, og det er ikke noe jeg kan anbefale. Sopp er kanskje å foretrekke.

Les mer: Behandling av klasehodepine.

Ketogent kosthold mot epilepsi

En annen ting du kunne prøve, som kanskje er ennå lettere, er å bytte over til et ketogent kosthold. Det er dokumentert at ketogent kosthold kan hjelpe og helbrede epilepsi. Det finnes vitenskapelige rapporter som viser at det fungerer utrolig bra mot klasehodepine. Les disse for eksempel:

Cluster headache improvement during Ketogenic Diet.

Epilepsi - Klassisk ketogen diett Universitetssykehuset i Oslo.

Av 5 deltagere så responderte alle på dietten, 3 ble kurert, og 2 rapporterte bare milde "skygge-angrep", altså at de nesten ble kurert, bare etter 1 måned. Kunne dette vært noe for deg?

nytt_norge_keto_fett Ketogent kosthold har mange helseffekter. Følg med videre.

Bli en som undersøker ting, ikke stol på noen, tenk over hva som er alternativer og velg det beste. Bli forsker selv og test ut saker og ting og verden går framover. Fri tenking kan føre en på sporet av gode løsninger.

Les også: