Jorda er flat vi er mange sannhetsvitner

Jorda er flat vi er mange sannhetsvitner

kategori: natur

Innse at sannhet alltid vinner fram

Det man lærte som barn skal ikke være skrevet inn i hjernen for alltid og uansett. Feil er feil, og faktafeil forekommer. Ny kunnskap er helt vanlig for sannheten vinner alltid fram. Vi er på vei mot en avklaring og aksept nå: Jorda er flat er sannhet.

Jorda er flat og oppslutningen er overveldende og stadig voksende. Vi har skrevet mange artikler om flat jord for Jorda er flat, vi kommer til å fortsette med det, men i en annen retning: Hva er det som gjør at menneskeheten ikke ser og akseptere sannheten.

Les mer: Masser av bevis for at Jorda er flat.

200 bevis for flat Jord er vel nok.

Videoen over viser mange timer med bevis - se og tenk eller gjør hva du vil. Hvis du ikke gidder se en så lang video se heller noe annet - sannheten består uansett - jorda er flat. YouTube har nå flere tusen videoer om emnet - sannheten vinner fram.

Sjekk linker til Instagram med snart flere tusen tilhengere.

Making or faking: Her er en tankevekkende film om filmmakeren Stanley Kubrick, Jorda og rommet - se og tenk.

Gatekeepers dørvoktere truer sannheten

Sannheten er ikke lenger bare én - den er ikke tydelig i mediene og det er noen som ikke tror vi kan tenke selv lenger. De bruker triks for å holde oppe forvirringen og holde oss borte fra sannheten. Gatekeeperne eller dørvokterne er propagandister som prøver holde sannheten unna oss: Jorda er flat - det kan alle selv se og tenke ut.

Les mer: Fantasi om nye romfart prosjekter Kina overtar USAs rolle i romfart. Romfart er det største bedrageri verden har sett.

Ta med shills også for de framstår som tilhengere av en sak og er i virkeligheten motstandere og prøver å fordreie sannheten. De mislykkes her - jorda er flat.

Det foregår en kamp om våre hoder - hensikten med å skjule at Jorda er flat er ikke lett å se. Forvirringen er total - er det hensikten? Vitenskap handler alltid om sannhet.

Flat jord - bevisene ramler inn

Les mer: Hvorfor lyver de om den flate Jorda?

Les også: