Jeg skaper mitt liv sammen med kosmos

Jeg skaper mitt liv sammen med kosmos

kategori: frihet

Jeg ønsker og jeg kan

Jeg ønsker å praktisere et liv som jeg vil, og søker et økosystem som fungerer, der enkeltmennesker har en uhindret mulighet og menneskenes samlede hjerne/intellekt ikke har fått begrense og ødelegge. Det fantes slike steder en gang, og kanskje de finnes ennå. Men jeg unngår aldri den eksistensielle dragningen om hva jeg er og hva jeg gjør her. Den beste løsningen kan være å finne noen likesinnede å dele med, prøve å forstå hva som foregår i kosmos, bruke det jeg finner og bli ett med det.

Les mer: Personligheten og virkeligheten er nøyaktig slik tankene er.

Vi bryter ned nå

Menneskeheten er åpenbart på feil spor med sine penger, forlystelser og industriell travelhet. Det vil ta slutt når de som vil det slik kastes ut, før de har ødelagt alle og alt rundt oss.

Konstruerte manipulerte problemer

Jeg skal ikke løse problemer, de er alle laget og er irrelevante og løser seg opp i tynn luft når jeg begynner å gjøre de riktige tingene. Løsningen er en teknisk materialisme på minimum nivå og åndelighet på maksimum nivå kombinert med jobbing fram mot innsyn i hvordan den naturlige verden fungerer. De som har skapt den vil alltid skjule seg for oss, men jeg kan sette min og deres intelligens opp mot hverandre og finne utvidet forståelse for hvordan den skapte verden fungerer. Dette vil gi meg kontinuerlig utfordring og glede.

Styr unna distraksjonene

Å være sosial med de som ikke vil dette har ingen hensikt, men mange små samfunn i vår verden fungerer ennå godt, og der vet de ingenting om de lagede problemer som presses på oss daglig, og den verdenskonstruksjon som noen ønsker.

Les mer: Bruk tiden på noe som betyr noe.

Grip deg selv

Jeg skal utfordre meg selv fysisk og mentalt hele tiden, og nyte opplevelsene mine. Å utforske det nye kontinuerlig så lenge jeg lever gjør systemet mitt aktivt - hjerne, øyne, ører, lukt, smak, følelser - og kan føre meg videre. Aldri stoppe, alltid gå videre og være takknemlig og glad for at jeg gjør det rette og holder oppe lysten på livet. Mennesket er unikt for det har denne trangen i seg, jeg vil vise meg også for andre og fortelle dem hva jeg gjør og hvor godt jeg har det.

Livet er handling

Jeg prøver nå å gjøre noe fra morgen til kveld: tenke, synge, bevege meg, lære meg nye ting, lage figurer, gå turer, skrive, dyrke jorden, spise, hvile, samtale med andre, ordne hus og klær, mye annet og ta andre med om mulig. Jeg blir blir ikke trett, og jeg er alltid ivrig for jeg er en evighetsmaskin som er i gang så lenge jeg lever. Veien å gå er bort fra distraksjoner, konstruerte problemer og andres skyggespill. Jeg gjør det som organene mine og kosmos leder meg til og alt vil gå min vei.

Jeg har alt selv

De ekte indre stemmene er mine egne (kanskje det skinner en sol eller finnes en kilde inne i meg), distraksjoner har sin opprinnelse utenifra og tar bolig i intellektet mitt og forstyrrer meg, binder meg og gjør meg passiv. Men kroppens funksjoner hviler aldri, de er automatiske og vi kan holde på i ett. Kosmos er der også alltid.

Jeg er selv den ene

Viljen velger virkeligheten, alle distraksjoner kommer utenifra, det finnes ingen liten fyr som bestemmer over meg og kontinuerlig utviklingsaktivitet er mulig. Jeg er min egen herre, men sammen med mine nærmeste i viktige faser i livet. Å gi etter noen ganger er normalt, det er bare for å komme sterkt tilbake.

Jeg setter fokus på meg selv, mine indre kilder og samarbeidet med kosmos. Andre vil gjøre det samme og da kan vi samarbeide som likesinnede.

Les mer: Moder Ayahuasca helbreder hode, kropp og sjel

Les flere artikler på NyttNorge. Se emnene våre og bruk søkefunksjonen. Stopp, tenk og gjør det.

Les også: