Velkommen til NyttNorge!

Vi er en gruppe frie mennesker som skriver om ting vi bryr oss om og mener er viktig. Drift og vedlikehold betales av egen lomme, og vi tjener absolutt ingenting på annonser eller videresalg. Vårt eneste mål er fri deling av interessant informasjon, og vi håper noe av det kan hjelpe deg på den magiske veien gjennom livet.

Vår verden overskygges i dag av en kraft som ikke vil oss godt. Det er krig, vold, nød, fattigdom, forurensing, usunn mat, sykdom og tilnærmet stillstand av nyttig teknologisk utvikling. Økonomien er faretruende nær et varig kollaps, og det moderne mennesket er i beste fall tvunget til å bruke mesteparten av sin våkne tid på å brødfø seg selv og familien. De som ikke takler det har ingen vei ut, og blir slitne, lei og deprimert når de innser at vi ikke får realisert våre drømmer.

Media, skolen og politikken er redusert til et ensporet propaganda-apparat designet for å distrahere oss og stjele vår tid. Det er opp til hver enkelt å ta ansvar for seg selv og sine omgivelser og vise hvordan man vil ha det. I et nytt Norge setter vi agendaen selv. Vi utfordrer deg til å slutte med usunn mat og alkohol, sjekke om jorden faktisk er en ball, begynne å trene, reise og lære språk, slutte i jobben, ta barna ut av skolen, og prøve nye ting. Livet er utrolig fantastisk men altfor kort, så hva har du å tape?

Vi trenger din hjelp til å spre informasjonen på NyttNorge til så mange som mulig. Del gjerne artiklene du liker i sosiale medier, eller send de du kjenner en epost med linken. Du finner dele-knapper under hver artikkel, og øverst på siden.

Har du lyst til å skrive for oss eller bare har du noe på hjertet? Send oss gjerne en epost. Vi svarer på alle hyggelige henvendelser. Lykke til!