Hvorfor lyver de om den flate jorden?

Hvorfor lyver de om den flate jorden?

kategori: natur

Det er lettere å lure noen enn å få dem til å innse at de har blitt lurt

Det er hardt å ta innover seg at dette er sant, men la oss se på enkle fakta som du kan verifisere selv. Jeg prøver ikke å overbevise deg eller diskutere, jeg bare formidler det som hjalp meg til å tro på en flat, stillestående og geosentrisk modell. Jeg har studert astronomi og fysikk på UiO, så jeg var ganske dypt overbevist selv om at jorda var en ball, men for meg er det ikke lenger noen tvil.

Alle kan regne ut kurvaturen selv men ser den ikke i virkeligheten

Tallene i artikkelen på NyttNorge Jorden er ikke rund Jorda er flat det er ingen kurve viser at det skal være 31,4 meter kurve på 20 km hvis jorden er en ball som har en radius på 6371 km. Dette har aldri vært observert. Objekter som er over 100 km unna er fullt synlige, selv om de bør være langt under kurven. Enten er jorden helt flat, eller så har den ikke en radius på 6371 km. Dette er matematisk verifiserbart, og kan ikke skyves under teppet. Hvordan kan horisonten holde seg i øyehøyde uansett hvor høyt oppe du er? Det er ikke mulig på en ball, med mindre ballen er ufattelig stor. Sjekk selv når du sitter på fly.

Fra flyvinduet på vei til Barcelona. Jordoverflaten er 100% flat. Fra flyet skulle man ha kunne sett en massiv kurve. Horisonten skulle ha vært langt under øyehøyde, og gradvis sunket når du stiger opp. Det skjer ikke.

Synsperspektivet forklarer

Når du står et sted og ser ut, vil synsrekkevidden din gå i sirkel rundt deg. Derfor er det en sirkelform ut på sidene, men overflaten av jorden er helt flat, det er ingen nedadgående kurve bort fra deg. Vann kan ikke være annet enn flatt. Det fins ingen observerbar kurve, at vann eller land er kurvet i det hele tatt.

Ting, som for eksempel luftballonger, skyer, biler, bygninger og mer hadde også lent seg mer og mer bort fra deg jo lenger borte de er fordi de følger overflaten av en ball, men det gjør de ikke. Sola holder seg i fast høyde over Jorda og beveger seg rundt og bort fra oss, og forsvinner tilslutt i forsvinningspunktet for perspektivet.

Solstrålene følger vannet hele veien fra sola frem til der du er fordi vannet er flatt og ikke har noen kurve. Horisonten er så flat som den kan bli. Solstrålene har en vinkel som ikke er parallell som tyder på at sola er veldig nærme og innenfor atmosfæren.

Ting blir ikke egentlig mindre, det bare ser sånn ut, alt samler seg i forsvinningspunktet. Øynene kan ikke se uendelig langt selv om jorden er flat, men du kan se lengre hvis du enten går nærmere eller går opp i høyden.

Ser du den hvite bilen? Den er nesten usynlig allerede. Veien fortsetter, men man kan ikke se det. Legg merke til at du kan se fjellene selv om de ligger bak det punktet der veien forsvinner.

Stjerner går rundt Jorda

Stjernenes bevegelser viser også at vi står stille og at stjernehimmelen spinner rundt jorda. Det faktum at stjernehimmelen alltid er uforanderlig er nok til å forstå at vitenskapen ikke forteller sannheten. Det er umulig for nord-stjernen Polaris å sveve direkte over nordpolen hele året, år etter år, hvis jorden spinner rundt sin egen akse med tilt og vingling (wobble), går rundt solen i elliptisk bane, er med i et solsystem som går i spiral rundt om i galaksen som går rundt et "sort hull". Stjernehimmelen hadde vært forskjellig hele tiden, og stjernebilder hadde brutt opp og blitt sett fra forskjellige vinkler, men det gjør de ikke.

Slik påstår vitenskapen at planetene og solsystemet beveger seg rundt om i galaksen. I tillegg spinner jorda med akse og vingling. Hvis dette er sant ville vi sett forskjellige stjerner hele tiden, og Polaris hadde ikke vært på samme sted dag etter dag.

Stjerner og planeter er akkurat det samme, bare lyspunkter der oppe på himmelen. Du kan zoome inn på dem hvis du har et kamera med 60x optisk zoom + digital zoom, og du ser tydelig at de ikke er faste objekter, men ser ut som hologrammer av energi eller noe, akkurat som om de genereres av kompliserte lydbølger som bytter frekvens og vibrerer. De er absolutt ikke kvadrillioner av kilometer unna, men det ser mer ut som om de er bare noen hundre km unna.

Spol et par minutter fremover for å se Venus.
Stjerner og planeter ser ut som vibrerende hologrammer som er generert av forskjellige frekvenser når du zoomer inn på dem.
Slik ser stjernene ut når man filmer dem. Hadde det gått an å zoome inn på dem så mye hvis de alle er trillioner og kvadrillioner kilometer unna?

Solnedgangen viser at Jorda ikke er en ball

En annen ting du kan sjekke selv er solnedgangen. Den klarer ikke jeg å forklare hvis jorden er en ball, men hvis den er flat, når man skjønner hvordan øynene lager tunnelsyn-perspektiv, så er det helt klart at både sola og månen går i sirkel over oss. Sola går ikke ned, den har samme høyde hele tiden, og forsvinner bare bort og kommer. Det tok meg nesten 6 måneder å virkelig se det, så det krever litt tilvenning. Tenk for eksempel på at skyene som er rett over hodet ditt har samme høyde som skyene i horisonten, men de ser ut som om de ligger lavere og lavere jo lenger unna de er. De skyene som ligger i horisonten ser ut til å ligge bare rett over bakken selv om de egentlig er flere kilometer oppe i luften.

Les mer: Solen går ikke ned, den går bort og kommer

Dette er begynnelsen på en ny virkelighet

Det er fortsatt masse vi ikke vet, som for eksempel hvordan kartet egentlig ser ut, men dette er overhodet ikke noe å bli oppgitt over, det er tvert i mot veldig spennende og åpent. Nå som vi vet at jorden er flat, hva er sola, hvem er vi, hvem er egentlig NASA og politikerne?

Ved å lyve om hvordan universet ser ut forsøker de (NASA, skolesystemet, vitenskapen, media og resten av dem) å drepe Gud, religion, nysgjerrighet, håp og sannhet, hele den menneskelige sjela. Vitenskapen med sine metafysikere opptrer som prester med sin egen religion i dag, hvor vi mennesker er ubetydelige i et av mange univers, og der vi alle kommer til å dø fordi solen brenner opp og universet blir så kaldt at det er ubeboelig. Det fins heller ikke noe liv etter døden i denne religionen, som gjør at vi lever i konstant frykt for å dø. Det fins heldigvis ingen bevis for noe av det, og det hele er ren fantasi.

Fantasi: Det går ikke an å reise til Mars. Hele verdensrommet fins rett og slett ikke. Her med en skisse av innbilte fasiliteter.

Det finnes en skaper

Den geosentriske modellen derimot, viser at det fins noen som har skapt oss. Siden stjernehimmelen går rundt jorden, så skjønner vi at de har skapt hele verden kun for oss, og at vi er viktige og spesielle. Vi har ikke flere verdener å flykte til hvis denne blir ubeboelig. Jeg tror det hadde gjort noe med hele psyken til menneskeheten hvis vi var klar over dette.

Jeg er enig i at de fleste mennesker er gode, men jo høyere opp i det politiske og økonomiske systemet du kommer, jo mindre gode blir de. Jeg tror de som lyver om dette rett og slett elsker å juge og manipulere, og ser det som en utfordring for å se om de klarer å lage et nytt rike som kontrollerer alt og alle for alltid via manipulasjon og teknologi. Det er denne manipulasjonen av sannheten som den flate jorden bekrefter, og er noe vi må stoppe.

Igjen, ikke la dette stresse deg, det er bare gøy. Livet er en fantastisk gåte, nyt hvert øyeblikk av det, her kommer det mer.

Jeg tenker individuelt finner ut nytt har det spennende og utfordrende

Jeg står på bruker ideene mine har det gøy

Linker

Jorden er flat, det er ingen kurve

Tyngdekraften eksisterer ikke

Vitenskapen er en religion basert på myter og fantasi

Les flere artikler på NyttNorge. Se emnene våre og bruk søkefunksjonen. Stopp, tenk og gjør det.

Les også: