Hjernevaskede folk og deres bunnløse verdiløshet

Hjernevaskede folk og deres bunnløse verdiløshet

kategori: frihet

Et perfekt liv

Jeg elsker dere alle og deres sjampolukt, deres barberte bein og ansikter, parfyme som lukter dass for å skjule stanken fra din døende kropp. Du er helt verdiløs, og det vet du.

Din hjernesprengende feighet og grunne selvtillit gjør det enkelt for psykopater å kontrollere deg. Men du ser det ikke, for du er allerede i en transe: En lykksalig hypnotisk tilstand av nummenhet og falsk komfort mens du tar i mot underholdningen de gir deg. Hvite frakker styrer ditt liv, som de eksperimenterer med. De kontrollerer alt du gjør, sier og tenker, du er ingenting.

Du blir brukt

Du blokkerer øynene med solbriller, ørene dine med støy, alt du gjør er ubrukelig, du er så redd for å dø, dreper deg selv samtidig som du frykter døden. Du vil først være fornøyd når det er over. Da vil du innse at du har levd livet til andre, som serverer deg sine syke fantasier, mens de forer på din sjel.

Du tar i mot alt

Alt du spiser er gift, du aksepterer kjemikalier i vannet du drikker og bader i, i mat og tannkrem, du er under konstant stress og med på forkledd slaveri. Likevel lurer du på hvorfor du blir feit og syk. Du blir lei av å lære nyttige ting, men trives når du gjør noe kjedelig som å gå på jobb eller når du ser på TV.

Har du glemt å bruke hodet ditt?

Din medfødte intelligens er totalt ubrukt, og du tenker ikke en original tanke noen gang. Du er besatt av renslighet, men driter og smører det utover hver dag, stinker ut stedet mens du tror at du er så ren. Det er ekkelt, og du kjenner sannheten som din falske stolthet holder deg fra å innse.

Du kaster bort livet ditt

Du tar din perverse virkelighet og lærer den til barna dine, sprer din mentale sykdom til alle rundt deg. Du angriper de som bryr seg, og flokker med likesinnede, som siklende zombier eller kyllinger uten hoder.

Hvor skal du?

Les mer her om ayahuasca og helbredelse av hode, kropp og sjel

Les flere artikler på NyttNorge. Se emnene våre og bruk søkefunksjonen. Stopp, tenk og gjør det.

Les også: