Frihetslandet Norge lærer betjene militære snikmord-droner mot fremmede land

Frihetslandet Norge lærer betjene militære snikmord-droner mot fremmede land

kategori: teknologi

Nå er de første militære dronene innkjøpt av oss

Illusjonen om fred forsvinner for vi er nå blant krigerne i verden. Norske innbyggere kriger mot andre i en endeløs, udefinert krig uten debatt om mål og mening, uten informasjon, uten et klart mål og uten en klart definert fiende. Vi er nyttige idioter for maktspillet i verden.

Vi er drone-eiere en etisk grense er brutt

Våre Nato-droner er i produksjon i San Diego i USA, og omfattende testing er allerede i gang før de tas i bruk i 2017. Det ubemannede fjernstyrte flyet er av typen Global Hawk Block 40, og Natos versjon kalles AGS Alliance Ground Surveillance.

Luftwaffe er med oss denne gangen, men krigen er den samme.

Dette første kjøpet er på fem droner, og de skal brukes til overvåking av store fremmede land- og havområder. De er det første felles-eide utstyret i Nato i tillegg til de 17 store overvåkingsflyene av typen AWACS som Nato har.

17 slike fly er vi medeiere i.

Kongsberg Gruppen leverer utstyr og sikrer arbeidsplassene på Kongsberg, og landet vårt lever på denne måten av å selge utstyr for dreping av andre mennesker.

Videre er vår bestilling på 52 F-35 kampfly er under bygging, treningen av piloter er begynt og det skal koste 88 milliarder kroner regnet etter dagens dollarkurs. Vi har 5 nesten nye fregatter, og basepolitikken skal muligens mykes opp, og plassering av amerikansk utstyr og amerikanske tropper på norsk jord er allerede i gang.

En etisk grense er overskredet

Å drepe andre mennesker er uakseptabelt, og å bruke fjernstyrt teknologi gjør drepingen til et snikende spill uten ansvar og konsekvens. Med dronestyrt dreping deltar man dypest sett i tjenesten til de som vil bygge kontroll og skape frykt hos andre.

Vi er blitt den som dreper - mannen med ljåen, the grim reaper.

I en sjokkerende uttalelse i Underhuset skrøt tidligere statminister Cameron av at en britisk borger målbevisst ble myrdet av en britisk drone etter lang tids planlegging. Han innrømmer at to andre briter er myrdet av britiske droner. Han insisterer på at dette er helt god praksis. Flere ukjente ble drept i de samme operasjonene.

Australia anskaffer nå 8 såkalte Reaper droner for bombing av fiendtlige mål. Det er som kjent ingen fiendtlige mål i Australia. Australia har lenge deltatt i felles operasjoner sammen med amerikanere.

Australske Reaper fyrer løs med død og elendighet som følge. Ordet reaper brukes om mannen med ljåen, The Grim Reaper.

Les mer: Danske og norske soldater snart til krig og død i flere nye områder.

Vi er på Nato-oppdrag i fremmede områder

Dronene skal ta oppdrag fra alle de 28 NATO-landene i forbindelse med overvåking av store områder fra store høyder. De skal styres fra et kontroll- og datasenter i Italia. Dronene har avansert radar og kan ta avanserte bilder som kan brukes i "near real time" kommunikasjon med bakketropper slik at de blir med effektive. De vil bli en viktig byggeklosse i NATO Network Enabled Capability operasjoner.

De venter på beskjed fra dronene om hvor de skal drepe

Kjennskapet til droner er dårlig

Det er ingen kjente målinger på om folk her i landet følger med på det som foregår. Droner er et stort skritt videre i den negative krigsspiralen.

Teknologisk skrekkfantasi tar av og en drone kan komme på døra di.

Med den stadig økende bruken av militære droner har man i USA undersøkt om folk vet hva det er. 65% har hørt om de pilotløse dronene, omtrent 51% av alle menn og 23% av kvinnene.

Det er krig og private drone operatører styrer dronene

De mener (75%) at det er OK at militære droner kan brukes for å drepe mennesker som bedømmes som en trussel mot USA. Det er også OK at etterretningsorganisasjonen CIA dreper med droner. Det er bekreftet av Storbritannia og USA systematisk bruker droner til dreping av det de kaller terrorister, og at andre drepes i samme slengen.

Primitiv gammel teori bak dronene

Drone krig er en gammel militær ide der militære i mange land mente man kunne vinne verden med en luftkrig via droner, gjerne hemmelige eller usynlige droner (stealth). De som styrer dronene sitter foran video skjermer som i et dataspill, og de som angripes er uvitende om hvorfor de angripes og hvem som angriper dem. Presisjonen er aldri 100% så uskyldige rammes stadig.

Dronekrig er gamle tanker med galmannsteorier bak: strategisk bombing for å skremme, alt-seende elektronisk krig og presisjonsbombing av mål. Koblet med feilaktige tanker om perfekt etterretning skal dette gjøre det mulig å vinne alle kriger gjennom luftkrig alene.

Videre utvikling er i gang: Amerikanske Defense Advanced Research Projects Agency (DARPA) i USA er i full gang med videreutvikling av væpnede droner, dronesvermer og dronesystemer.

Svermer med bevæpnede små droner skutt ut fra kanon eller fly. Hvor lenge skal denne galskapen fortsette

Bruk av droner en etisk svekket handling

Vår anseelse som frihetssøkende mennesker rammes hardt av at vi deltar i Natos nedrige spill, og vårt droneinnkjøp er bare et skritt videre på denne veien.

En verden uten krig er langt borte, men må være målet. Costa Rica la ned militærvesenet i 1949, Norge bør gjøre det samme nå. Verden vi lever i er absurd med sine kriger og sin vedvarende spenningstilstand.

Vi er Nato og Nato dreper, snart over hele kloden. Det er skammelig. Idealene våre forsvinner dersom vi ikke tar grep.

Les også: