Fingeravtrykk biometrisk identifikasjon overvåkning for din sikkerhet

Fingeravtrykk biometrisk identifikasjon overvåkning for din sikkerhet

kategori: teknologi

Den skjulte krigen

Krigen for kontroll av verdens befolkning og ressurser stormer videre. Ved hjelp av teknologi har de som styrer funnet ut at de har muligheten til å ta fra oss hele vår frihet, og låse oss inn i et nett av overvåkning vi ikke kan komme ut av.

Media presenterer all ny teknologi som framskritt og skryter uhemmet av hvor fantastisk det er og hvor mye du trenger det. Når samfunnet baserer seg på teknologi har du ikke noe valg, du må bare godta det eller falle utenfor. Det er ingen som tvinger deg men det er tvang for du har ikke noe valg.

Les mer: ID-kort er veien til overvåkingssamfunnet.

Mange tenker at utviklingen er naturlig, at det ikke er planlagt men kommer frem som følge av behov, men det kunne ikke vært lenger fra sannheten. All den teknologien som introduseres i dag komplementerer hverandre slik at de som styrer verden kan nå sine mål. Den skjulte krigen mot folket raser videre, og det er en krig vi taper, for de fleste vet ikke engang at den skjer.

Les mer: Teknologi skal bli vårt nye altomfattende fengsel for livstid

Kamera Oslo Anders Behring Breivik overvåkning De overvåker 24 timer i døgnet, og de setter bare opp flere og mer avanserte kamera overalt hvor de kan. Visste du det? Dette er for din sikkerhet selvfølgelig og er ikke noe du trenger å bry deg om, de som ser på har kontroll.

Media har lenge skrevet om hvordan vi blir overvåket på alle mulige måter, men den falske krigen mot terror og den fabrikkerte flyktningestrømmen med påfølgende skremselspropaganda har gjort at folket godtar tiltakene. For hvert eneste nye falske terrorangrep innføres det nye lover og regler. Det er nå kamera på hvert gatehjørne i sentrum av de største byene i Norge, og elektronisk overvåkning på veiene med kameraer og sensorer.

Bompenger, kamera og sensorer langs veien

Med bompenger raner de deg og tar ekstra skatt av penger du allerede har skattet av. Du får ikke lov til å kjøre på veiene uten at du har Norske Kroner, som igjen tvinger deg til å ha en jobb. Beløpene økes stadig, og du må betale hver eneste passering uansett hvor mye det måtte koste. En totimers tur kan fort koste flere hundre kroner ekstra. Oslo til Hamar tur-retur har så langt 8-10 bommer, avhengig av hvor du starter, og det blir bare fler.

At det koster penger fungerer som et hinder for transport og din frihet. Det blir dyrere å ha bil, og det blir dyrere å reise langt. En biltur som ferie i Norge koster deg fort flere tusen kroner ekstra, og jo dyrere det blir, jo mindre attraktivt blir det å reise. De gjør det ikke ulovlig å kjøre ennå, bare gradvis mindre gøy.

De vet også hvor du til enhver tid er. Hver eneste bom fungerer som et sjekk-punkt når du passerer, og de vet hvilken retning du kjører og kan kryss-sjekke dette med annen informasjon de måtte ha i databasen. Om de faktisk gjør dette eller ikke vet vi ikke, men infrastrukturen er på plass om de skulle trenge det.

Nytt Norge Fotoboks Vi får høre at fotoboksene redder liv og er der for din sikkerhet. I virkeligheten har de ødelagt all kjøreglede og er der for å straffe deg når du ikke følger reglene. Staten tar inn millioner hvert år bare på denne ene boksen.

I tillegg er det en myriade av forskjellige kameraer og sensorer langs veien, som offisielt er for sjekk av trafikk og fart, men som kan ha egenskaper vi ikke har blitt opplyst om som f.eks. ansiktsgjenkjenning og elektronisk lesing av nummerskilt. De bare gjør som de vil mens vi sitter hjemme og ser på TV der de forteller oss hvor bra det er. Med våre skattepenger bygger de infrastrukturen de trenger for å låse oss ned, og det ser ikke ut til å stoppe. Politikere og media bare maser om at det må bli mer.

Les mer: Selvkjørende biler er teknologi som skremmer folk som forstår hva det er.

Planen er å gradvis innføre restriksjoner på reise. De låser deg sakte ned og hindrer deg i å gjøre hva du vil helt til du ikke lenger ser noe problem med å gjøre det ulovlig. Hvis du er ute og reiser skal de vite hvor du er, hva du gjør og hvem du er sammen med. Ser du hvor dette er på vei?

Biometrisk overvåkning

Alt av teknologisk utvikling skjer gradvis og i små steg slik at vi ikke reagerer negativt på det. De må gjøre oss vant til det først. Noe vil bli introdusert som frivillig før det blir tvang. Det er ikke lenger mulig å få pass for å reise uten å måtte oppgi fingeravtrykket sitt. Dette kommer gradvis siden alle ikke trenger å fornye passet hele tiden, og man reagerer ikke på det fordi man ikke vet at det er et problem.

Snart må vi ha nytt førerkort, og det blir med biometrisk kamera for ansiktsgjenkjenning og muligens fingeravtrykk det også. Datatilsynet er bare der for at media kan lure deg til å tro at det har blitt vurdert som greit i tilfelle noen av oss føler at det går ut over privatlivet.

Fingeravtrykk Nytt Norge De hindrer oss i å reise til USA og flere andre land hvis vi ikke oppgir fingeravtrykk. Du får ikke lenger nytt pass i Norge uten å gjøre det samme. Hvorfor trenger de det når hele krigen mot terror er falsk?

Vi har lenge måtte finne oss i å avgi fingeravtrykk på reiser til USA, og gradvis utvider de til andre land. I land som Kambodsja må man nå gjøre det samme, helt uten grunn, og hvis man protesterer så får man ikke reise. Vi har reist rundt i verden i åresvis uten problemer, og når vi vet at trusselbildet er fabrikkert, blir dette vanskelig å forstå. Eller er det bare et ledd på vei mot et endelig mål?

Fingeravtrykk er deg

De fleste nye PC'er og mobil-telefoner har fingeravtrykksleser, eller fingersensor som de kaller det nå. Denne endringen av ord i språket er viktig for at vi skal tro at det ikke er farlig. Selvfølgelig sender de ikke informasjonen vår opp til Apple eller Google, det kan vi stole på, hvorfor skulle de gjøre det? De har jo bare lyst til å gjøre hverdagen din lettere, og du har jo ikke noe å skjule uansett, ikke sant?

Problemet med fingeravtrykk er at det identifiserer akkurat deg. Det er det samme som å gi ditt personlige passord, som du ikke kan endre, slik at det kan kobles mot din kropp og ditt navn. Anonyme løsninger er mulig, men det er det ingen som tilbyr. Når du gir fingeravtrykket ditt elektronisk gir det en garanti for at det er nettopp du som utfører transaksjonen. Hvis du ikke vet at de som styrer bruker dette mot deg aner du fred og ingen fare, men det legger en ny dimensjon til overvåkningen.

Master card visa Nytt Norge finger sensor Kontanter er snart borte, og Master Card og Visa har kommet med fingeravtrykksleser bygd inn i kortet i stedet for pin. Først frivillig, og så tvang. Hvordan skal de samle inn fingeravtrykket ditt? Hvilken database skal det ligge i? Hvem har tilgang til dataene?

Med bankkort kan de anta hvem du er, og se hvor du er og hva du kjøpte, men med fingeravtrykk vet de med sikkerhet at det er deg. Det er din unike signatur. En sentralisert database med alle dine transaksjoner på tvers av enheter og handlingsmønster blir nå mulig, og du vil få en kontinuerlig profil i sanntid knyttet opp mot ditt navn.

Når du reiser, kjøper ting, tar bussen, logger deg på telefonen eller PC'en, din nettleser-historikk, hva du skriver, tenker, ser, alt som har tjenester som baserer seg på fingeravtrykk vil kunne inngå, og det er dette som er målet. Din fullstendige overgivelse av privatliv og frihet.

Les mer: Frihet blir ukjent for alle og skal fullstendig bort.

Snart er det ingenting som ikke vil kreve fingeravtrykk. Parkering, bysykkel, åpning av dører, passkontroll, arrangementer, innlogging og bruk av internett. Vi har allerede blitt varslet at alt av kontanter forsvinner, og all betaling skal foregå elektronisk. VISA og MasterCard har allerede introdusert betalingskort med fingersensorer. Først frivillig og så tvang fordi du ikke kommer til å få noe alternativ.

Det neste steget er RFID mikrochipper

Vi ser allerede i dag artikler og filmer i media der fingeravtrykk beskrives som usikkert. Med plastfolie og avkuttede fingre ser vi kriminelle låse opp dører og tømme bank-automater. Fingeravtrykk kan heller ikke skannes på avstand og trenger en fysisk leser som må aktiveres. En mye mer attraktiv teknologi er RFID-chipper. Disse kan skrives med en signatur som kan gjøres personlig hvis selve chippen plasseres under huden slik at den ikke kan fjernes.

Les mer: Mikrochip er tvungen teknologi som oppleves som frivillig.

Ansiktsgjenkjenning, øyeskannere og kroppsvarmesignatur er andre former for biometrisk identifikasjon, og disse er allerede i bruk. Det er naturlig å tro at alle disse blir brukt i en overgangsfase, men en permanent RFID chip når du blir født vil kunne erstatte alle sammen.

Amazon Go Nytt Norge automatisk butikk Amazon har laget en butikk der du betaler automatisk med en app på telefonen. Dette kan lett utvides til å skanne en chip du har under huden, alt av tjenester kommer til å bli som dette i nær framtid.

Fordelen med slike chipper er at de kan skannes på langt hold, på opptil flere titalls meters avstand. Slik teknologi muliggjør passive lesere der man ser for seg kontinuerlig identifikasjon der hver skanner registrerer deg så snart du kommer innenfor rekkevidde uansett hva du gjør og hvor du måtte befinne deg.

Amazon har allerede laget en butikk der man bare går ut av butikken og blir belastet automatisk. Her trenger man ikke en chip under huden ennå, men det enkleste hadde vært om alle hadde en slik chip, at den er permanent og at den er ulovlig å fjerne. Hele samfunnet kunne da ha forenet seg om en felles infrastruktur for transaksjonsregistrering og kontroll, og en slik teknologi kunne ha vært implementert som en verdensomspennende standard. Blockchain, som er protokollen Bitcoin er basert på, vil kunne brukes til dette.

Les mer: Kom inn blockchain vis oss ditt sanne ansikt.

De bygger infrastruktur

Med kunstig intelligens og avanserte dataprogrammer koblet i høyhastighets nettverk med enorme datalagringsfasiliteter, blir sanntids overvåkning og profilering lett. Bryter du loven vil de automatiske bilene kjøre deg rett til soning, eller du vil få automatisk trekk fra kontoen hvis du skal betale eller bli bøtlagt. Alle lovene vi ser gjør at det vil bli veldig lett å få en bot fordi nesten alt blir ulovlig. Roboter og kunstig intelligens vil kunne automatisere hele oppgaven.

Nytt Norge basestasjon infrastruktur 4G 5G Sett disse før? De er over alt, langs veien, på hustak, i skogen. Disse basestasjonene er koblet til fibernettet og tar imot internett og kommunikasjon trådløst. De brukes også til triangulering for GPS slik at de kan vite hvor du er.

Les mer: Umenneskelig framtid venter oss, og 5G 5Gbps nettet styrer snart våre liv.

Dette høres ut som fantasi, men det er slik politikere, teknologibedrifter, finans og industri snakker. Dette har vi sett mange ganger i sci-fi filmer på kino. Vi får stadig høre at Norge må være et foregangsland når det gjelder implementering av slik teknologi, og det fins ingen i media som vil at det stopper eller tas i en annen retning. Tusenvis av teknologi-sider på nettet bare fullstendig ukritisk promoterer slike ideer, blandet inn med ideer om transhumanisme, ateisme og tilbedelse av slik kultur. Vitenskapen er den nye verdensreligionen. Slik skal det bli slik i alle land i verden, eller fins det en annen utvei?

Det syntetiske mot det naturlige

Det vi beskriver her er ikke bare unødvendig, det er syntetisk, og går imot vår menneskelige natur. Det er frykt og paranoia som driver teknologisk utvikling, og markedsføring og smart retorikk får oss til å tro at det er noe vi vil ha. Vi trenger ikke å bli overvåket, vi trenger å bli kvitt overvåkerne. De gjør ikke dette for å hjelpe oss eller gjøre oss trygge, de gjør det fordi de er redde for hva som skjer når vi finner ut hva de egentlig vil.

Når det endelig går opp for folk at vi blir fortalt historier om hvem vi er og hvem som styrer verden, vil vi se alt på en gang. Det er derfor de bygger denne infrastrukturen, de er redd for å miste makten. Vi vet allerede at vi blir manipulert, det er bare et tidsspørsmål før alle ser det, og da vil maskene falle. De som styrer er ikke der for oss, de er der for å melke oss. Det er herskerne mot slavene, og det er vi i ferd med å se.

Les mer: Nordmenns frihet reduseres gradvis, og målet er å fjerne friheten helt.

Jobbing med alternativer

Det fins mange alternativer til det som skjer. Alle bomstasjoner kunne vært lagt ned, man kunne innført lokale valuta, og latt biler kjøre på vegetabilsk olje eller strøm fra naturlig energi. Et simpelt anonymt armbånd eller brikke kunne erstattet behovet for fingeravtrykk og mikrochipper. Bankkonti kan være anonyme. Krigene kunne vært avsluttet, og behovet for pass avviklet. Biler kunne vært laget slik at de ikke kunne kræsje eller kjøre for fort.

For 100 år siden trengte man ikke pass, hva er det som er så ille i dag? Hvis de som styrer i dag har laget en verden som er så utrygg som det de vil ha oss til å tro, så hvorfor fortsetter vi med dette systemet? Hvorfor sender vi barna våre inn en skole som er laget av mennesker som synes krig er bedre enn å snakke?

Den kunstige apatien til nordmenn er i ferd med å visne. Det er stadig flere som vet hva som skjer og ikke vil ha det. Er du også en av de som ser?

Les også: