Filmer og dokumentarer om flat jord geosentrisme med høy kvalitet overalt

Filmer og dokumentarer om flat jord geosentrisme med høy kvalitet overalt

kategori: natur

Hele verden snakker om flat jord

De fleste som får nyhetene sine fra Internett er klar over at ideen om den Flate Jorden sprer seg som ild i tørt gress. Selv om modellen trenger mer observasjoner for å bli helt nøyaktig, er det veldig få som virkelig setter seg inn i det som etterpå fortsatt tror at Jorda er en ball.

Flere hundre prosent økning i søkevolum på "flat earth" på bare et par år, og det bare fortsetter å øke. Den kraftige økningen skyldes en ting: Flat Jord er sannheten, vi ser det nå.

Det har også økt på med filmer og dokumentarer, og de holder i dag veldig høy kvalitet. Det er ikke lenger tvil om at Jorden ikke går rundt Sola, og det er bare et spørsmål om tid før det er allment kjent. Når får vi den første offentlige debatten? Er det noen av de heliosentriske prester i Norge som tør å forsvare det de sier?

Hvis du tror NyttNorge tuller, og ikke har hørt om dette før, kan du starte med disse filmene for eksempel, se dem gjerne flere ganger hvis du må, det tar litt tid å venne seg til ideen. Vi tilbyr deg her sannheten, tør du ta den?

ODD TV lager filmer i høy kvalitet om mange interessante tema.
Eric Dubay har mange bra videoer om flat jord.
My Perspective gjør data-analyser av virkeligheten vår for å hjelpe oss å forstå.
Generell introduksjon av Shahzwar Bugti. Veien fra Flat Jord til andre ideer som Gud, kreasjonisme, Jesuitter og Frimurere er kort. Konsekvensene av Flat Jord er veldig mange.

Hva syns du om filmene? Send oss gjerne en epost hvis det er noe du lurer på om Flat Jord, og snakk med de du kjenner. Sett deg inn i det og spre det videre, spør i plenum på skolen eller ute, så får folk vite at ideen fins. Vi kan ikke lenger akseptere at sannheten holdes tilbake.

Les flere artikler på NyttNorge. Se emnene våre og bruk søkefunksjonen eller les de anbefalte artiklene våre. Stopp, tenk og gjør det.

Linker

Her er noen av våre artikler om Flat Jord:

Les også: