Fantasi om nye romfart prosjekter Kina overtar USAs rolle i romfart

Fantasi om nye romfart prosjekter Kina overtar USAs rolle i romfart

kategori: natur

Romfart er det største bedrageri verden har sett

Romfartsindustrien har siden 1950 lovet store romstasjoner (se bildet over), romkolonier og reiser til fjerne stjerner, galakser og planeter. Men ingenting er kommet - de holder ikke løftene sine. Slik vil det fortsette, for romfartsindustrien er en eneste fantastisk bløff.

I 2019 finnes tre leverandører av "romturer"

Richard Branson har firmaet Virgin Galactic, og han hevder at hans SpaceShipTwo nylig har vært oppe på 82 kilometer. Han vil starte betalte "romferder" om et par måneder (juni 2019?) til en høyde på 98 kilometer over Jorda. Dette er jo ikke akkurat intergalaktisk, men man får oppleve noen sekunders mikrogravitasjon, som er en tilnærmet vektløs tilstand.

Spacewalk for kvinner ble avlyst i 2019 - ikke drakter til alle - diskriminering?

Elon Musk med firma SpaceX (6000 pluss ansatte) vil starte rundturer til månen for passasjerer i 2023. Jeff Bezos med firma Blue Origin har en rakett kalt New Shephard med en romkapsel med plass til 6 passasjerer som skal ut i rommet i 2019 til en høyde på 109 kilometer. Han vil ikke si hva han mener med rommet, men han bruker USD en milliard per år av egne penger på sitt romprosjekt.

Prisen for en slik "romtur" vil være omtrent USD 250.000 per person for alle disse tre turene.

Det man vet om rommet kan man bare se i kikkert. Det er ikke mulig å reise i rommet (space).

Den amerikanske president fantaserer

President Trump vil bygge opp en ny militær våpengren US Space Force, eller Space Defence med romstasjoner utstyrt med våpen, satellitter med overvåkingsutstyr, romskip som kan angripe fiender og sørge for maktbalanse, ro og orden i rommet. Dette må være en spøk.

Glideflyet Perlan2 (laget av passasjerflyprodusenten Airbus Group) med trykkabin.

Glideflyet Perlan2 er kommet opp i 120 000 fot eller 40 kilometer. Den internasjonalt aksepterte grensen for rommet på 100 kilometer er kalt Kármán-linjen.

Faktum er at Jorda er flat

Over den flate Jorda finnes et lag med luft. Det går over til ingenting eller noe som ligner vakuum kanskje på 40 kilometer, 82 kilometer eller 115 kilometer. Noen hevder altså at de har vært på 82 kilometer, og de sier at teknisk sett er ytterkanten (eller nærkanten?) av rommet (space) vurdert å være fra 115 kilometer. De sier ikke hva som er over det, det kan være en blanding av de aller letteste gassene. Anta at det er lufttomt der. Om dette rommet (space ) og oppover vet man bare det man kan se i kikkert. Ingen har vært der, og jordstasjonære satelitter på 36 000 km er ikke mulig. Hvor nær de nærmeste objektene er vet ingen.

Les mer: Hele verden snakker om flat jord. Filmer og dokumentarer om flat jord geosentrisme med høy kvalitet finnes overalt

US Space Force ny våpengren på linje med US Navy. No, no, never.

Det store medieshowet går videre

Det er helt klart at romfart slik som USA, Russland, Kina og alle andre samarbeider tett om er et stort skuespill med verden som scene. Det er et gigantisk medieshow som viser kvaliteten og kraften de som styrer verden har. Alt er basert på digitale animasjoner og konstruerte bilder.

Vi har hatt såkalt romfart siden omtrent 1950, uvisst av hvilken grunn, og fantastiske beløp i flere USD 1000 milliarders klassen er brukt. Det er totalt uvirkelig at dette får fortsette når vi vet at det er et stort bedrageri som foregår.

Nå skal det bli et sceneskifte med nye aktører. Rollene i romfarten er i ferd med å endre seg. USA har fått kalde føtter, og vil ut. Kina går inn, for det er perfekt samarbeid. Private entreprenører skal også inn.

ISS den internasjonale romstasjon finnes ikke - ren fantasi.

Kina skal bli den nye store romfartsnasjonen

USA har fremdeles det største romfartsbudsjettet på USD 21.5 milliarder for 2019, Kina har nesten like mye og Russland et godt stykke bak.

Men Kinas planer er større og de skal overta den ledende rollen i romfart innen 10 år. Samtidig skal private aktørers rolle bygges ut, og det skal bli mulig å tjene penger som entreprenør innen romfart. Vi må komme oss ut i rommet for vi ødelegger planeten nå med klimaendringer, forurensning og overbefolkning. De sier det haster. Det haster slett ikke, for romfart finnes ikke, og verden er ikke i ferd med å gå under.

Les mer: Jukse romfart fortsetter. NASA forsvinner og ny privat romindustri gir mer profitt. Raketter satellitter tar ny form med privat jukse romfart

Det faktiske forhold er at raketter med satellitter skytes ut, når en høyde på 10-40000 meter og faller ned igjen. USAs raketter faller ned i Stillehavet, for Kina og Russland deiser de også ned over land. I Kina meldes det om mennesker som blir drept av fallende raketter.

Drøm fra 1950 som selvsagt aldri ble noe av.

Romfart begynte rundt 1950

I 1950 ble verden lovet romferder ut i galaksene, men i 2019 omtrent 70 år etter har ingenting skjedd. I 1986 exploderte Challenger foran alle TV-seerne og 7 astronauter ble drept. Så fikk man opp Hubble teleskopet i 1988, mye av den internasjonale romstasjonen, så et nytt dødelig uhell i 2003, og hele romprogrammet tok slutt i 2011. Tilsynelatende stor dramatikk, men alt dette er en diktet historie, og ingen ble drept.

Rakettene kommer alltid ned igjen - krasjende fra maks. 40 000 meter. De brenner aldri opp i atmosfæren.

Vi får bilder fra romstasjonen, og de viser gjennomsiktige kropper og bobler som stiger opp. Alt er filmet ved hjelp av vannbasseng og grønne rom. Alt er en løgn.

Tyske ingeniører bidro sterkt fra 1945

Tyskeren Wernher von Braun som jobbet for NASA i USA lovet mye: blanke gjenbrukbare raketter skulle skytes ut i rommet nesten daglig. En stor ringformet romstasjon skulle fungere som en base for reiser til månen og senere Mars. Men ingenting skjedde. Det er fordi det umulig kan skje noe. En romstasjon kan ikke komme opp og gå i bane for Jorda er flat, og raketter går bare rett opp så lenge det finnes luft. Lufta tar slutt på omtrent 40 000 meter.

Lunar Orbiter Platform - Gateway. Ble aldri sendt opp - det er umulig.

Sovjet fikk starte romballetten

Så fikk Sovjet det første mennesket ut i rommet, og USA gikk til månen og brukte 150 milliarder dollar regnet i dagens penger - det dyreste prosjektet noensinne i verdenshistorien. Alle vet nå at det ikke er mulig å få raketter ut over omtrent 40 000 meter over jordoverflaten, satellitter og romstasjoner finnes ikke, tyngdekraften er oppdiktet uten bevis. Romprogrammet den gang var et enormt lureri, og ingen vet hva pengene ble brukt til. Alle nye romprogrammer er lurerier.

Flyvende satellitt kan gå opp til 20 000 meter. 40 000 meter er maks. for alle. Der er det slutt på lufta.

Pengestrømmen ble fantastisk stor

Spillet fortsatte, og tiden gikk. I 1998 begynte man konstruksjonen av ISS International Space Station med en prislapp på over USD 100 milliarder. Det stilles stadig spørsmål om hva de bevilgede pengene går til. Kanskje det finnes sorte hull å tette? Ingen ISS finnes, og kommer aldri til å lages. Selvsagt ikke. Hvor går alle disse pengene? Hva holder de på med?

Redningsvester og ballonger må til i romfart.

Vi kan gå videre i fortellingen om de som lager fantasier om romfart

Elon Musk SpaceX utvikler nå en tung rakett med bærekapsel og kapasitet til å gå ut i rommet. De kommersielle mulighetene øker, og man skal få en fantastisk internett-tjeneste via rommet. Det er ufattelig at man kan slenge ut slike påstander for det blir det aldri noe av, selvfølgelig.

NASAs Orion kapsel er under testing for lange reiser, og Lunar Orbital Platform Gateway skal bli et utgangspunkt for alle reisene i rommet. Dette blir det aldri noe av for alt er umulig.

Kineserne seiler opp på månen. Bare prat - ingen har vært der, ingen kan komme dit.

Når Elon Musk tar sine raketter ned igjen skjer det på en plattform i sjøen uten tilskuere. Det er ingen raketter som lander på plattformen. Det er en dataanimasjon produsert for anledningen. Det han sier han gjør er helt umulig.

Kina seiler opp leverer falske nyheter

Vi får nå ny stor konkurranse i rommet for Kina har tenkt å ta rollen som den ledende romnasjonen. De har planer og budsjetter for ti år framover, og de er begynt å levere. De mener de har sendt utstyr til baksiden av månen. Selvsagt ikke, for det er umulig.

Ingen ble drept - selvsagt ikke - de var ikke ombord.

Det romfartsindustrien melder er falske nyheter, korrupt informasjon. Det NyttNorge skriver er sant: Jorda er flat, og det har store konsekvenser som vi må ta inn over oss. Likeså må vi snart ta inn over oss at det myldrer av falske nyheter, og at de kommer fra såkalte offisielle kanaler/medier. Vårt eget fedreland deltar i spillet: Hva handler romfart egentlig om? Er det bare en gigantisk pengeoverføring? Herregud.

Følg med - det gjør NyttNorge.

Les også: